Jaja, pontosan ahogy mondod, de a TÁG kicsit meggyengült, mert láttuk már őket egy tornán, ami nekünk jól sikerült, támadás és védekezés gyakorlása egyaránt!Kijössz akkor?:-)
Ezt megnézném, valszeg a Tóth Árpáddal lesz a döntő. Aki innen továbbmegy, annak a nagydöntőben nem lesz könnyű dolga, mert Szombathelyen nagyon akarnak nyerni egy diákolimpiát a Kisváradival.
Két évvel ezelőtt is ugyanez volt a helyzet, akkor a TÁG ment tovább úgy, hogy 1-el verték a Tiszapartit. A nagydöntőt meg simán megnyerték. Egy jó csapat biztos elbúcsúzik a további küzdelmektől az tuti.
Ha valaki kíváncsi és van ideje akkor pénteken kijöhet a sportcsarnokba, Tiszapartival játszunk országos döntőért!Ha esetleg érdekel valakit!Laci bá' mondta hogy kellenek a szurkolok, szóval ha valaki ráér kinézhet!10-kor játszuk az első meccset, a döntő meg 14:30-kor kezd(terveink szerint el kell jutnunk idáig)!
Az mondjuk tényleg röhej, hogy a video nem bizonyít semmit... A 21. sz-ban...
Mi így szívtuk meg a Mafc meccsünket: az utolsó félpercben Marciulionis 3-ast dobott, látszik a lába és a vonal is, faultolták fél perc tanácskozás, 2 büntető (-3 volt számunkra az állás...). Bedobja őket. 29 mp van vissza, egész pályás letámadás, nem hozzák át a labdát 8mp-n belül (végig látszik a felvételen az óra...), passzolgatnak, járatják a labdát, és lejár a 24 (ez is látszik, mert ugye ott a palánkon a visszalévő idő)! Duda nem szólal meg, és lefut a maradék pár mp is... És kikaptunk 1 ponttal... K.L. azt nyilatkozta, hogy nem érdemes óvni, mert a video nem számít bizonyítéknak...
Gittegylet. :((
Sajnálom, ha most meg a ti károtokra tévedtek ekkorát.
Ha tényleg kettes volt és nem hármas akkor igazábol megnyertük a meccset ennek fényében az hogy láthato bizonyitékok alapján sem fog semmi változni ez kicsit meredek szerintem!
Azért vannak tanulságai ennek az évnek:(Pl az hogy a 3 biros rendszerrel a soha nem látott mélységbe süllyedt a biráskodás szinvonala:(
Na, úgy fél órája én is hazaértem. Nem tudnám megmondani, hogy mennyire haragszom, de valahol hazudnék, ha nem emelném ki, hogy egy megnyert meccset buktunk el Kaposváron, ami azért nem azt támasztja alá, hogy feltett kézzel ugrottunk volna neki a meccsnek.
Tudom, valahol perverz, hogy még ilyenkor is képes vagyok pozitívumot felfedezni, de evva. Ahogy drága kollegám dudorássza itteng:
"Százszor Olaj, még!
a rájátszásban de ott lennék,
Százszor Olaj, mééég
A 8-ba bejutnéééééék" (Nox vagy mi a szösz) :)))
Nem tudok MNK-t olvasni, valaki írjon már háttérinfot, mi is volt Sabaliauskas hisztije stb.
Nagyon állat a sál :DDD
Véletlenül nem vette fel valaki a meccset? Hazafele úton beszéltük, hogy a hosszabbítást jelentő hármas után Pór nagyon reklamálta, hogy csak kettes volt. Ezt azzal elvetettük, hogy biztos csak végső elkeseredésében tette ezt, mert rajta kívül senki sem látta. Tegnap megnéztem tévében, és első ránézésre úgy tűnt, hogy tényleg rálépett a litván a vonalra, de mérget nem vennék rá, meg kéne nézni lassítva.