Az attól függ milyen határok között mozog az időjárás tekintetében a "normális" szó. Voltak már ilyen helyzetek máskor is az országban, de tény hogy nem mindennaposak.
En is most akartam megnezni, mennyit fogyasztottunk tavaly ilyenkor - erre jott a ho. Persze biztos vagyok benne, iden kevesebbet fogyasztottunk, akkor is nagyon erdekel.
Most megyek havat lapatolni - bezzek a baratnom viragot ultet at. . . Ami furcsa, az a madardal. . .ritkan hallottam ekkora hoban! Most meg!!! MEgyek viszek nekik magot.
Szép havatok van, nem irigyellek. A mi "telünket" leginkább az jellemzi, hogy gyakorlatilag fagy is alig volt, a százszorszép itt a kertekben egész télen virágzott, most meg szinte mező van belőle. Páratlan enyhe tél. Megnéztem, a gázóra kb. 28%-al pörgött kevesebbet, mint az előző télen.
Jujj ne is mondd, azt hittem, csak en vagyok ilyen perverz :))! A szuz ho. . .lassu hajtas benne, leengedett ablakkal, hogy erezzem az illatat. . .jajj de jo!!!
Holnap reggel talan meg is tudom tenni. Igaz az en autom mar nem uj, de nem sokat hasznaltam hoban - jegen, mert nem volt! Az a keves ami volt, az teljesen biztonsagos volt. Pedig nincs teli gumim :((. Viszont holnap az ablaktorlore kell uj gumi, nagyon randan torolt ma.