Az első részt már alant irtam is! De sosem elégszer: -) Okt. 7. Duna 17:00
Aztán gondolom egy hétre rá a következő.
Akinek megvannak a régről a részek semmiképp se vegyék rá azt tanácsolom, mert sosem lehet tudni a szinkrondolot!
De a logikus az lenne, ha az első 20-at hagynák a régivel, és megkeresnék a régi hangokat. Bár a névsor nem akármilyen: (Hollósi Frici, Hámori Ildikó, Benedek Miklós, Zsurzs Kati, Szirtes Ági, Tahi József, Bakó Márta, Gyimesi Pálma, Somogyvári Pál stb.stb.)
És olyan hirek is terjengenek a szinkronos topikokban, hogy a jó szinészek sokat kérnek, ill. nagyon keveset kapnának.
De a remény hal meg utójára, mint tudjuk, és én reménykedem, hogy az első 20-nak marad a régi, az újakra meg megkeresik a régi hangokat.
DITTO. he he. az a helyzet, hogy az eredeti szinkron fergeteges, es most a forditasra is gondolok. ezt csak elszurni lehet, javitani rajta nem nagyon. mindegy, oruljunk az eddig hianyzo reszeknek.
Az első húsz rész és a többi forgatása közt úgyis eltelt két év. Ha a hangok kicsit változnak, csak erősíti a feelinget.
Azért engem is nagyon érdekel, hogy milyen lesz.
Sajnos az a tapasztalatom, ha látok (hallok) egy filmet egy adott szinkronnal, az biztosan jobban tetszik, mint az újraszinkronizált verzió, még akkor is, ha mások egyértelműen ennek ellenkezőjét állítják (ld. pl. Az Utolsó cserkész). Szóval ha újraszinkronizálják, akkor nekem nem fog tetszeni.
azert a szinkron kerdes engem is nagyon bosszant. remelem nem csinaljak ujra az egeszet. optimalis volna, ha a regi reszeket eredetiben adnak. izgulok, b.sszameg.
lehet, hogy elrontom a tenyleg dicseretes, topicosszetarto digitalizalo programotokat, de ennek ti is orulni fogtok.
biztosan tudom, hogy meg iden -es az mar nem olyan sok honap- a DunaTV lejatsza a sorozatot, megvettek a jogdijat, majd utana sugarozza a Satelit es lehet, hogy az M2 is!!!!!
hehe
jo...de azert azt a kazettat atmasolhatom plusz egy peldanyban, ha gondolod...annyival is kevesebb. es en is probalom nem elfelejteni, suru dolgok vannak itt mostanaban sajnos.
Ja, jó.
Akkor megpróbálom nyúzni a kollégákat! Csak hát ezek is elfoglaltak. De majd kiverem belőlük. A kazettát igyeksem nem otthonhagyni.
Lehet olyat is csinálni, hogy vas. estefele küldesz egy SMS-t, aztán akkor biztosan berakom a táskámba.
Kellene egy palmtop, vagy hogyhívják.
kicsit problematikus, a sok resz miatt. mert a ket video nem nalam van, hanem az apamnal, aki meg hasznalja oket. szivesen megcsinalom, csak azt nem tudom garantalni, a teljes sorozat mikorra keszul el. ha igy is megfelel, akkor rendben.
radkuldok majd egy emailt a kolcsonnel kapcsolatban. ugyis mar itt dolgozunk egy leheletnyire.
Az a baj, hogy elfelejtettem, Te meg nem szóltál. Mindig ez van.
Hétfőre megpróbálom nem elfelejteni.
Lenne egy olvasó, akinek le kellene másolni a sorozatot VHS-en, de úgy tűnik, itt a cégnél nem lehet megszervezni. Nincs véletlenül két videód? Mintha ezt mondtad volna.