Szia Anikó! Ezen ne mérgelődj. Az én csoportomat nézve is hasonló a helyzet, és amúgy úgy vágtak hátrébb egy csoporttal, hogy az 5. helyen végeztem. Sebaj, ez is az is egy játék. Játssz nyugodtam, ne is nézd az ellenfeleket, igyekezz magadnak megfelelni.
Már azt hittem másfél év utáni itt lét után nem érhet meglepetés. Erre most rácáfoltak. Közlik velem, hogy én vagyok én. Ha ezt nem írják oda sosem jöttem volna rá.
Sajnos a következő ellenfelünk Metronomus és Drpharm. Nincs igazán esélyünk. Még ha minden kérdésre tudnám is a választ, (ami kizárt) gyorsaságban leköröznek. Nem baj, Nike is csak játéknak fogja fel, nem vesszük véresen komolyan. Persze jó érzés győzni, veszíteni nem jó, de hamar túllépünk rajta. A játék a lényeg, és így párosban még izgalmasabb. Sajnálom, hogy nem vettél részt a páros ligában. Veled szerettem volna játszani, de nem reagáltál. Gondoltam, nem akarsz részt venni ebben a versenyben, ezért mikor Nike megkeresett, csatlakoztam hozzá. De lehet, hogy a következő páros ligában már nem veszek részt. Még nem tudom. Nagyobb teher nehezedik az emberre a páros mérkőzésen.
Kedves Anikó! A kaszinó egy elég idő és pénzigényes szórakozás. Én másfél év alatt gyűjtöttem össze 16.000 valamennyi pontot, és ezzel már nem tudok előrébb kerülni a ranglistán, akkora a különbség az előttem lévőkkel. A fentieken kívül hatalmas adag szerencse is kell hozzá. Én a játékaim alatt még sosem találtam el a jackpotot, kedvencünk az egyik kihívás alkalmával 3 gurítás alatt 3 x találta el a jackpotot. No, ez a tudás:-)