A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
A Macska-jaj Kusturicától a délszláv háború idején futott nagyot és jókat röhögtünk rajta, díjakat zsebelt be. Persze akkor nem volt social media, kamerás mobil, pedig szörnyűbb dolgokat láthattunk volna.
Bocs, az arabok mint terroristák bemutatása régi szteteotípia, a legtöbb ember nem is veszi túl komolyan. Az ukrajnai háború viszont nem pusztán "napi politika" (bár így is föl lehet fogni) hanem olyan valóság, ami itt a "szomszédban" zajlik, és a híradók gyakran szinte élő adásban közvetítik. Ha tudjuk, mi történik élőben, kissé keserűbb szájízzel nevetgélünk a "simlis ukránokon", csak erre próbáltam utalni, és úgy látom, volt, akinek átjött.
A Hotel Margaretben nem zavar, hogy ohne zsenír le terroristázzák az arabokat? Sőt, minden "más kinézetűt", aki bő inget visel, ami alatt elfér/ne egy robbanószerkezet?
El kellene szakadni a napi politikától, amikor egy filmet nézünk.
Szerintem Jani főleg azért kattant be, mert úgy érezte, Petra elfordult tőle. De szinte az egész 3. évadban teljesen kaotikus volt a viselkedése, egyáltalán nem lehet elmenni
rajta, mi a célja. Nekrm úgy tűnt, a "suhancok" fölötti parancsnokságot kamuból vette át, hogy Mikola befolyását semlegesítse, de már ebben sem vagyok biztos.
Én a programigazgató helyében a mostani események fényében felfüggeszteném a KA vetítését, amíg az orosz invázió tart. Nehogy már az "ukránokon" poénkodjanak, amikor a valódi Ukrajnát éppen lerohanják! Persze nincsenek illúzióim...
Azt írtam augusztusban, amikor a DÖ-ből érkezett ismét egy szereplő, hogy " Nekem ma olyan érzésem volt, hogy a sorozat végére Makkosszállásra fog érkezni a még Ökörapátiban maradt maroknyi szereplő, élükön Vanesszával, a kecskével. "
És hááát, jönnek, jönnek. :)
"Armandó," azaz a tánctanár után, én most konkrétan Sztojka Renátót (Pápai Rómeót), azaz Renikét várom! :)))))
(És szép lassan majd csak összáll a Szojka család! is)
Igen, én is kb. ezt vettem ki, hogy Abigél öntötte szavakba a Róza mama által szállított infókat. Így valahol logikus is, hogy az ő hangján szólaltak meg a röplapok. És abszolút passzol is a személyiségéhez a stílus. Csak valószínű, hogy eredetileg Pogány Juditnak csak a hangját akarták szerepeltetni, eredetileg a röplapokat Róza mamához kapcsolták, nem volt szó "szellemíróról". :) Utólagos ötlet lehetett, hogy Abigél legyen a megfogalmazó!, csak így fura lett, hogy korábban nem is emlegették, ha annyira jó barátnők Róza mamával.
Engem nem zavar, hogy foglalkoztatják az "öreg színésznőket", mert a kisujjukban van a szakma, kedvelhetőek, nem ripacskodnak. Egy fiatalabb nem tudná hitelesen eljátszani a 70 éveseket, még elmaszkírozva sem.
Tuti nem a gázsiért csinálják, de ők azok, akik a "színpadon fognak meghalni", mert nem tudják elképzelni az életüket a színház nélkül. Egyébként is: mindegyikük Kossuth díjas, van mit a tejbe aprítaniuk.
Én azt vettem ki a tere-feréjükből, hogy eddig is Abigél lehetett a MM, csak Róza mama magát vallotta annak, ugyanis ő szállítja az infókat, de a barátnője önti azokat végleges formába, majd juttatja vissza, hogy Keresztanyu sokszorosíttassa. Ami ugye már sokkal könnyebb, mert Igorka a "püspökségen" simán hozzájut nyomtatóhoz (bár a legutóbbiban mégis ugyanazok a betűhibák voltak, mint korábban...:D).
Szerintem ez is a "biztos jó poén lesz" kategória, ugye Pogány Judit hangján szólalt meg a Makkosszállási Madonna, amikor még ismeretlen volt a kiléte, és akkor már miért ne jelenne meg ugyanő teljes valójában? Egyébként vegyesek az érzéseim, mert részben egyetértek veled, ugyanakkor Abigél asszonyt sokkal jobban oda tudom képzelni a röplapok stílusa mögé, mert csípős nyelvű, és túlzottan is szókimondó, míg Róza mama kommunikációja egész más, ő valahogy komolyabb, hivatalosabb és némileg körülményesebb, kb. olyan, mint egy nyugdíjas minisztériumi főosztályvezető. :) Pogány Judit szerepeltetését egyébként nem bánom, mert régóta nézem és kedvelem az alakításait, van egy sajátos habitusa.
Köszi, ez megvan, de azt nem tudtam kideríteni, hogy a HM-ben is ő játssza-e az attasét. Egyébként a 3724 számú hsz-re reagáltam, ahol arról volt szó, hogy Zarathusztra és Hotel Margaretben szereplő líbiai attasé alakítója ugyanaz a személy lehet-e, erre mondtam, hogy szerintem nem.
Valami miatt nagyon szeretik ezeket az arab szálakat, pedig már a KA-ban sem volt túl sok értelme, tiszta katyvasz volt az egész, és a HM-ben sem éreztem feltétlenül szükségesnek.