Nem reklám, de nagyon ajánlom az Örkény szinház "Isten" c. előadását. Az eutanáziáról szól és semmi vallásos dolog nincs benne. Nagyon érdekes, a szavazási eredmények is. Általában kb. a közönség 60% igennel és a maradék nemmel szavaz. Fent van a honlapukon.
Nekem is régi vesszőparipám és most Anyóca csábitott ide a témafával kapcsolatban.
Karsai Dánielnek hívják , de azt láttam vele , és amit beraktál , azok között is ott van az a riport .
Tulajdonképpen magam sem tudom mit keresek , csak pár szót hallottam a beharangozásról , hogy tegnap volt talán az ATV-én valami a témában . De megfeledkeztem róla .
Zsú , vagy papa .... segítsetek légyszi ! Állítólag fent van a jutubon egy kb. 40 perces riport az eutanáziáról . De amilyen béna vagyok , naná hogy nem találom . Ha megtalálná valamelyikőtök , megtenné , hogy berakja az eutanáziás topikba ?
Ugyan eddig se fagytam meg , de komfortosabb érzés így .
Papa ha közelebb laknál , jöhetnél ebédre : karfiol leves , sült hús , petrezselymes krumpli , cékla saláta lesz + egy kis bóti' süti a menü . Minimum két napig .
Ezt egyébként rosszul tudod. Egyrészt a házasság előtt szerzett vagyonod a tied marad mindig, másrészt lehet házassági szerződést kötni az igen előtt, amiben benne van, hogy hogyan osztoztok a lóvén, ha mégis elválnátok. :)
Ne reménykedj ! Hétvégén valaki nem csukta be rendesen a lift ajtót , és fel kellett másznom a 3.-ra . Túléltem ... :-)
... és ha rossz leszel , jó zsíros bableveseket főzök , sok füstölt hússal . Meg rengeteg édes sütit , kelt kalácsot gyártok . Fél év alatt 150 kiló' leszel .:-))
Sajnos most megy tüdőgyógyászhoz, kap egy jó kis sprét, és hamarabb felér a másodikra, mint te egyet pislogsz. Mire utoléred, már meg is főzi az ebédet.
Én a másodikon lakom. És ha az Anyóca mint újdonsült feleség nem viselkedik az újdonsült férj kedve szerint, akkor elrontom a liftet és otthagyom az első emeleten dekkolni mee ugyebár csak egy emeletnyit bír felmenni. :))))
Nálunk is kell kérni , de felveszik a telefont . Meg akár be is eshetek , az utca túloldalán , kb. 50 m-re van tőlem . Volt már olyan , hogy kellett valami papír , és csak úgy beestem . Asszisztens kicsit sziszegett , de mondtam szóljon csak a dokinak ... amúgy sem volt egy lélek sem a váróban . Nem dobtak ki .