"... felajánlotta h van több szoba és nem erőlteti. jázmin akarta aztán megcsinálta van ilyen. ki tudja h mennyire ment rá a csaj a szobába ..."
Aha, ő nem is akarta, csak a csaj ment rá, kvázi megerőszakolta a kedves gazdát.
"Ez meg h nem akar a szex miatt dönteni ez is valahol érthető a való életbe is vannak egy éjszakás kalandok nem muszáj mindenkivel összejönni, csak nyilván itt mivel mindenki együtt van gázabb a szitu."
Lehet, hogy én vagyok maradi, de nálam az egy éjszakás kaland akkor sem fér bele, ha az a lány akinek udvarlok, "nincs együtt" azzal, akivel az az egy éjszaka történne.
A mostani évad tapasztalatai alapján az RTL jövőre megcsinálhatná a "Szexelne a gazda" változatot is (ami részben már most is megvalósult), 18-as karikával, ott aztán mutathatnák élesben, hogy a "gazdák" felpróbálnak minden szembe jövő bigét.
Na meg kellene egy olyan női "gazda" is, aki nem íjed meg egy csóktól is és végigpróbálgatja az ágyban is a jelentkezőket.
a fogkefe csak egy gesztus volt h aludjon ott egy meglepetés, de ha emlékszel felajánlotta h van több szoba és nem erőlteti. jázmin akarta aztán megcsinálta van ilyen. ki tudja h mennyire ment rá a csaj a szobába azt nem láttuk már. Ez meg h nem akar a szex miatt dönteni ez is valahol érthető a való életbe is vannak egy éjszakás kalandok nem muszáj mindenkivel összejönni, csak nyilván itt mivel mindenki együtt van gázabb a szitu.
Érdekesek a Facebookon a Vikikével kapcsolatos kommentek.
Attilát mindenki vígasztalja, illetve szinte gratulál neki, hogy sikerült megszabadulnia Vikike törzsőrmestertől és azt ajánlják neki, hogy a Vikike iránti rajongás helyett keressen egy kedves, magához illő lányt.
Az előzetes alapján (amelyből látható, hogy Vikike már előrébb tart cápás Jancsival, mint a többiek és már a "csodanyaraláson" vannak) meg megy a találgatás, hogy vajon ez azért van-e, mert Vikikének még a műsor vége előtt felnyílik a szeme, hogy talán mégsem Jancsit kellett volna választania.
(A Jancsival kapcsolatos hozzászólásokat inkább nem idézem, mert több is már a becsületsértés határát súrolja, akit érdekel, a műsor Facebook oldalán elolvashatja.)
"A "Nóri, te vagy a legokosabb lány akit ismerek " benyögése vitt mindent."
Úgy lett volna teljes a mondat, hogy "Nóri, te vagy a legokosabb lány akit ismerek, Jázmin, téged viszont jó volt megdöngetni, de végül is ez nem befolyásol semmiben."
Amikor Vikiék elmentek a menhelyre, azt hittem az anyja van ott.. :) Aztán kiderült a menhely vezetője, csak annyira hasonlított Viki anyjára, arra felé a nők a korában mind egyformán néznek ki? :)
Attila meg ne dühöngjön, küzdjön meg a nőért, ha neki tetszik.. szerintem Jancsi nemsokára úgyis lapátra kerül, aztán szabad a pálya...
Ne bántsátok már a gazdát! Amikor Pista vitte a kávét és teát a hölgyeknek, mutatták az asztalt, ami tele volt banánnal, almával és egyebekkel. Volt ott libacomb is bőven lesütve és a disznótorosból is, nem beszélve a libamájról. Ráadásul Terézt most elvitte egy haverjához, ahol libacombot cserélt kecskesajtra, kifejezetten Teréz kedvéért.
Amikor a hölgyek megérkeztek, már akkor is nagy sár volt, majd két napig esett az eső. A tanyáról nem olyan könnyű bemenni a városba (ezt megerősítette Zsuzsa is), de amint módja volt a gazdának, tuti bevásárolt (a piknikes randinál sem csak zsíros kenyér volt).
Szerintem a holnapi előzetesben ismét próbálnak megvezetni bennünket, mert Terézia azt mondja: "holnap megyek haza". Kizárt, hogy megfutamodik, mert napok óta csak őt kényezteti a gazda, neki sincs ellenére és szerintem nagyon illenének egymáshoz. Nem hiszem, hogy a külföldi út elől hazaszalad, gondolom csak a cicáját viszi haza, mert az nem akar a tanyán maradni nélküle.
Örülök, hogy Attila megszabadult ettől a fura nőszemélytől. Jonnyhoz jobban is illik, mert elég nagy darab mindkettő, ahogy ott ölelkeztek, ez jött le nekem. ....de valami történik az utazáson, ami nem tetszik őnagyságának.
Remélem Zoli hoppon marad és a szintén nem fair játékos Gergő (mert két vasat tart a tűzben) szintén nem jól választ!
Ennél a vendégváró asztalnál nem az étel dőlt ki most, hanem a bili! Köszönhetően Zolinak és Jázminnak.
Zoli apja majdnem elspoilerezte a mit sem tudó lányoknak, Jázmin "telefon akcióját is!" Ha nem ülnek a szájára, még nagyobb baj lett volna.
Nagyon ciki, kellemetlen lehet most ott ülni mindenkinek.
Jobban járt volna a két lány, ha már a kapuban egy huszáros hátraarccal, egy pá-pát intve befelé, otthagyják a terepet. Sajnálom, hogy Tina nem volt itt, az adott volna a gazdának. Meg a törékeny poharaknak is, azt hiszem!
A gazda hibát, hibára halmoz! Családi idill???
A "Nóri, te vagy a legokosabb lány akit ismerek " benyögése vitt mindent.
Mi van, Zoli egész családja tudja, mi történt Jázminnal? Aztán erről még a három lánnyal beszélgetnek is az asztalnál?
Ez a faszi nem tud úgy megszólalni, hogy ne sértse meg valamelyik lányt. Most az asztalnál, "nem ismer Nórinál okosabb lányt", biztos jól esett a másik kettőnek
... aránylag ritkán jut el az ember lánya egy silózóról naplementét nézni, a nicki műgátra lángosozni, és szintén nem túl gyakori, hogy befogják szállásért és ellátásért cserébe libás idénymunkásnak...
Meg még lett volna az a lehetőség, hogy Zoli, (ha már a farka szerint Jázminra szavazott,) másnap azonnal kiáll, hogy megtalálta azt akit keresett Jázmin személyében, és elköszön a többi csajtól. Jázmin felé meg próbál úgy viselkedni, mintha nem csak megdugni szerette volna, (mert egyelőre semmi összejövésükre utaló gesztust, magatartást nem igen tett felé.)
Aztán ha mégsem olyan, amilyennek szerette volna, legfeljebb hetek múlva dobja, de így, nagyon gáz.
Akkor inkább úgy írom, hogy a többieknél, leszámítva Pistát. Eszméletlen gáz, hogy nem képes bevásárolni alapvető élelmiszereket, amiket egy átlagember eszik reggelire, mint például tojás, tej, zöldségek, gyümölcsök, joghurt, kolbász, szalámi, lekvár, de említhetném az ebédet vagy vacsorát is. A nők helyében én fogtam volna a telefonom és rendeltem volna Netpincéren/Wolton valami fogamhoz való kaját Pista címére, valamint biztosan megemlítettem volna, hogy nem fogok mindig zsíros kenyeret enni. Ha oda nem szállítanak vagy Pista továbbra sem hajlandó bevásárolni, akkor szépen vettem volna a cuccaimat és indultam volna az autómhoz.
Végülis kapnak naponta enni, inni, elviszik őket különböző programokra, a végső kiválasztottat nyaralni, a rezsijük is kevesebb lesz otthon emiatt, ez is valami:) Mondjuk én semennyi pénzért nem vállalnám a szereplést ilyen műsorban.