Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
De általában hajlandó vagyok a vitapartner világát venni alapul, jelen esetben azt, hogy majdnem minden lány végigdugatja magát a macsókkal. Legyen. És legyen az is, hogy erre a jó válasz a szűz keresése. De érdekes módon, mégsem ezt válaszolják.
Minden nő akarva - akarattalanul arra hajt, hogy az irányítása alá vonja a párját. Szép szóval, hisztivel, muff adagolásával gyengébb egyedeknél eléri azt, hogy ő osztja be a család teljes életét, női szemmel nézve szép családi életet alakít ki, rátelepszik mindenre és mindenkire, ellentmondást nem ismer.
Aztán megcsalja férjét, mert egy ilyen unalmas, hülye trógerrel nem jó a szex.
pont ez a lényeg, látom nem vágod. Tehát senki nem akarja megtalálni a szűz lányokat. A szűz lányok döntöttek, és ők a fiatalkori dugásokat választották a férj helyett. Tehát az mgtow valójában nem is a férfiak, hanem a nők döntése, mi csak tiszteletben tartjuk.
szerintem arra, hogy a nők fiatalkorukban végigdugatják magukat a macsókkal egy átlagpasitól a legjobb válasz az, hogy márpedig csak akkor veszem feleségül ha szűz.
még valami. Jó lenne egy stat, hogy a férfiak hány százaléka mondta mondjuk 30 évvel ezelőtt, hogy bocs de nem kell feleség, és hány százaléka mondja most, mert ebből azért már lehetne következtetéseket levonni. Az, hogy valamit nem nevezünk meg, még létezik ... és hiába próbálják a nők elbagatellizálni (nyilván nekik ez a legjobb stratégia), a jelenség bár kezdetleges formában, de már most is létezik.
én pedig kimondottan jól szórakozok a magányos negyvenes nőkön, amikor beírják ide, hogy vicc az egész .... aha ...
persze, ennek lesz egy olyan oldala, hogy csak a nagyon jópasik dugnak fiatalon, meg olyan is, hogy a nők társ nélkül fogják leélni az életüket (egyébként ne mondja senki, hogy már többé kevésbé nem tapasztalják ezt a jelenséget). Persze ezt van aki leszarja, és van aki nem. De ha jól tudom deklarálva is van, hogy az mgtow első szintje, NO HÁZASSÁG, ez nyilván alap, mert annak normális esetben feltétele lenne a szüzesség, amit ma egyetlen nőformáju nő sem tud biztosítani Tehát ja, az első pont már mondhatjuk majdnem kipipálva, lehet tovább lépni. Hajrá !
szerintem pedig már van egyfajta kezdetleges mgtow, persze abban igazad van, hogy ez még vicc kategória inkább. Bár már csak én ismerek jónéhány pasit, aki ezt az utat választott. Persze itt most lehet vitázni a fokozatokról, de nagyjából még azt is megkockáztatom, hogy a klasszikus skála legmagasabb szintjén is elég sokan vannak már (köztük van egyébként a komplett gamer társadalom). Az pedig hogy hosszabb távon mi lesz ? Eljött az idő, hogy a nők válogathatnak, és ez egyértelműen a pasik felső pár százaléka felé fogja sodoroni szinte az összes nőt, amire a férfiak egyre nagyobb részének az mgtow lesz az egyetlen értelmes válasza. Érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy pl a kevés születendő gyerek, nem-e a kevés házasságkötésnek, ami pedig nem-e pont egy ilyesfajta elutasításnak a következménye ?
tehát szerintem nem volt, és gyakorlatilag még nincs, de lesz mgtow, csak idő kérdése !