Igen,időlegesen érdemes, de aztán mindenhol kifogynak a készletek. A régi időkben a trafikosom mindig szólt, amikor emelkedett a cigi ára és mindig tett félre nekem. Ma már nem trafikos az illető.
Igen, sajnos. Azt nem fogják fel, hogy bármennyire is csak egy kis trafikról van szó, akkor is szolgáltatást nyújtanak, turistáknak is. Ebben az iparágban nem elég, hogy odaadják a terméket és elkérik a pénzt, hanem talán kedveseknek is kéne lenniük...
Én az utóbbi két hétről beszélek, mert ilyen intervallumban vásárolok. Persze, volt sunyi emelés, talán többször is. Magyarország jobban teljesit.... Az áremelésekkel.
Tényleg mindenféle trafikossal találkoztam már... A többsége nagyon jó fej, kedvesek, mosolygósak, és ezek általában a legkisebb lyukakban dolgoznak. Gondolom ott elvannak egész nap a laptop-on, zenét hallgatnak, találkoznak sok emberrel és örülnek, hogy dolgozhatnak.
Vannak azonban nagyon bunkók, általában a "prémium" trafikokban (nagyobbak, jól berendezettek, forgalmas helyeken lévők). Nem köszönnek, bunkók, forgatják a szemüket...
"Sokkal egyszerűbb lett volna, ha a vonalkódos nyilvántartással ellátott iratokat adják át neki. A tárca mégis inkább kinyomtatta és fénymásolta azokat, amivel jelentősen megnehezítette a feldolgozást."
"16 ezer bírálati lapot, 1000 jegyzőkönyvet, összesen 14 folyóméter iratot vett át. A minisztériumi épület 7. emeletről 10 ember csaknem egy órán át hordta a dokumentumokat."
"Az új értékesítési rendszer alkalmasnak bizonyult arra, hogy a lakosság több mint 98 százaléka számára saját településén biztosítsa a folyamatos ellátást. Míg 2013. július 1-je előtt a fiatalkorúak 58 százaléka juthatott dohánytermékhez, a legutóbbi adatok szerint már alig 12 százalékuk" - zárul a közlemény.
Ehhez meg azt fűzném hozzá, hogy h.lye aki ezt elhiszi. Ha a fiatalkorú hozzájutott, az azt jelezte, hogy az ellenőrzés nem ért egy kalap szamócát sem. Most is hozzájut, ha akar. Nem szabadna a fiatalokat hülyének nézni, megoldja amire szüksége van. Piához sem juthatna hozzá, és mégis hozzájut, ugyanúgy mint a kábszerhez.
"A tárca a jogszabály adta lehetőséggel élve a hatalmas iratmennyiségre tekintettel az elsőfokú ítéletben megállapított 15 napos teljesítési határidő meghosszabbítását kezdeményezte a Fővárosi Törvényszéknél, amelyre még nem kapott választ.