Hát igen, HLJ-nek igaza van, meghát nem kell minden hozzászólásodban káromkodni. Én elhiszem, hogy ez nem valami jó dolog, én sem vagyok boldog miatta, de attól, hogy káromkodsz, meg csak Gothit szídod, nem lesz jobb... Bvemetro meg már írta korábban is, hogy hiába rinyál neki bárki, akkor sem fogja előbb kiadni, pont a számonkérések miatt.
Jó lenne ha igen sűrgősen visszavennél a modorodból és hangnemedből. Ha nem tetszik, hogy nincsen csináj magadnak egyet! Aztán reklamájl miért nincsen ez meg az!
Barátom, ha már így számonkéred a BVE Fejlesztő Közösséget, hogy miért nem frissül, magyarázz már el valamit! Miért nem frissült a blogod 1 éve már? (Tudom, mondtad már, de mi is mondtuk neked ötezerszer...)
Én elkészültem az oldallal (a fogast leszámítva), úgyhogy most válaszoljon, aki szeretné kipróbálni BÉTA verzióban a fogast (tehát ülések nélkül és mozdonnyal elöl)! :D
Jó, akkor soroljuk fel a legfontosabbakat: MFAV, AM5-M2, FLIRT, MX/A hang és Train.dat javítás (meg van még egy G2 is, amit már elküldtem SD-nek, így már csak kiadásra vár). Így érthetőbb?
Elnezest, de ez no comment... Az omlesztett "videotengerbol" ki kellene tudnom halaszni a fejleszteseidet? Talalomra raboktem par openBVE-s videodra, de nem derult ki szamomra semmi.
Nem luxus. A honlapodon nem igazodok ki, van valamilyen digiex szerver lista meg facebookos szar, atlathatatlan, de valoszinuleg csak engem irrital. Mi az a youtube csatorna, hol a linkje? Azt se talalom.
Szoval a kerdesem tovabbra is fennall? Min dolgozol most, hogyan haladsz a fejleszteseiddel?
Azért tőled is láttam már jó pár "kisregényt", amiket nem lehet fél perc alatt megírni. És akkor a benne levő szövegformázásokról, linkelgetésekről, esetleg színezésekről még nem is beszéltem, ami mind csak növeli az írás idejét.