Keresés

Részletes keresés

gorkorcsolya Creative Commons License 2012.06.09 0 0 125

Sziasztok!
Talán furcsa kérdés, de nincs valakinek bérbeadó GoProja? Június utolsó hetére venném kölcsön. Semmi durvulás, kis bringa és hegymászás... Jó lenne persze aránylag olcsón, mert amiket neten találok az nagyon drága..:S
Ha esetleg lenne valaki, keressen meg! kornyes[kkc]freemail[pnt]hu

Pesti vagyok, köszönöm!

Erikaviking Creative Commons License 2012.06.08 0 0 124

Akkor itt van a kutya elásva. Az én manuálom 13 oldalas, de abban nincs ilyesmi. Viszont magyar nyelvű.

Letöltöm az eredetit.

Köszi

Előzmény: foveon (123)
foveon Creative Commons License 2012.06.08 0 0 123

na ne man, ennyire azert legyel onellato...

user manual elovesz (v letolt) majd 21. oldal fellapoz, elolvas es beallit. kulon javaslom elolvasni az elso mondatot mert az pont arrol szol ami a kinod.

Előzmény: Erikaviking (122)
Erikaviking Creative Commons License 2012.06.07 0 0 122

OK, köszi. Ez tiszta sor, de hogy tudom azt beállítani. Felbontást tudok állítan, talán képkocka/mp-et is, de fénymérést hogy kell?

Előzmény: foveon (118)
retekegér123 Creative Commons License 2012.06.05 0 0 121

Sziasztok!

Eladó egy Contour+ sisakkamera, összes bontatlan tartozékával, + tapadós autóstartó (de bárhova feltapad), +1 aksi
Kihasználatlanság miatt eladó! Ára: 150000Ft

Érdeklődni: tybi@citromail.hu

retekegér123 Creative Commons License 2012.06.05 0 0 120

Sziasztok!

Eladó egy Contour+ sisakkamera, összes bontatlan tartozékával, + tapadós autóstartó (de bárhova feltapad), +1 aksi
Kihasználatlanság miatt eladó! Ára: 150000Ft

Érdeklődni: tybi@citromail.hu

pixel-pro Creative Commons License 2012.06.04 0 0 119

Eladó:

GoPro HD Hero 2 Outdoor Edition + LCD BacPac kit (kizárólag egyben)

Párszor használt, kb.9 hó garanciával, új állapotban, csomagolásában. Áfa-s számlát adok róla.

Ára: 110e Ft

Kérem telefonon keressetek! 20/3383456

foveon Creative Commons License 2012.06.03 0 0 118

spot fenymerest allits be. ekkor persze e muszerfal besotetedik de legalabb a kulvilag latszodni fog. ez termeszetes dolog a nagy fenyero eltereseket nem tudja kiegyenliteni ezert vagy a belter vay a kulso lesz helyesen exponalt. probalj meg egy digitalis fenykepezovel a lakasban ugy csinalni kepet hogy kint sut a nap. ugyanaz a hatas.

Előzmény: Erikaviking (117)
Erikaviking Creative Commons License 2012.06.03 0 0 117

Sziasztok!

Vettem egy Gopro HD Hero2-t, de az a bajom vele, hogy nem tudom rendesen beállítani. Autóban használtuk, de mi illetve a műszerfal kiválóan látszik viszont a szélvédőn nem lát ki (az ülések mögé a bukócsőre szereltük fel). Gyakorlatilag a műszerfalra optimalizál és elég széles a látószöge is. Hova kéne beállítanom, hogy jó legyen?

Előre is köszi.

dizajner Creative Commons License 2012.05.05 0 0 116

GOPRO WIDE  (5MPx) + 2 GB SD + vízhatlan tok eladó.. 32eFt .. 

ezzel nyomtuk.. https://www.youtube.com/watch?v=GYYowfveqtw

voda 21-0000-egyes vagy publikus mail

baltibb Creative Commons License 2012.02.18 0 0 115

Nem rossz kis cucc ez sem, de egyenlőre próbálom felturbózni a Hero-t. Nekem valami olyan megoldás kell, amivel 50-100 m-ről tudom indítani , megállítani felvételt. Bízom benne, hogy a Heros távkioldó ilyen lesz. Keresek, most olyan töltőt, amivel az akkumlátort tudom tölteni, kivéve a gépből.

Előzmény: badmad (114)
badmad Creative Commons License 2012.02.17 0 0 114

A FlyCamOne2-ben van mozgásérzékelő! igaz nem HD a minősége. Kicsi is, ha ügyes vagy, egy szervóval az optika mozgatható is egy picit, működik webcam-ként is, vagyis tudsz élőképet látni egy laptopon, amire le is tudod menteni a képet.

http://szivarvanymodell.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1139509

Ha ilyen érdekel, nekem van egy, nem is használom már, alkudozhatunk rá, ha gondolod.

Előzmény: baltibb (113)
baltibb Creative Commons License 2012.02.17 0 0 113

Nem rosz megoldás, tudományos kutatáshoz, dokumentáláshoz kiváló.

Én nem ilyen jellegű " fészek kamerázást " tervezek.

A másik gond, hogy kell, hogy legyen ott technika is, főleg internet.

Ha településtől 2-3 km-re van a filmezendő tárgy már nehezebb a dolog, ismerve az internet viszonyokat. Kár, hogy ezeken a kamerákon nincs mozgásérzékelő.

Továbbra is keresnék valami egyszerű szerkesztő programot, amivel kicserélhetném a hangot a felvétel alatt.

Előzmény: badmad (112)
badmad Creative Commons License 2012.02.17 0 0 112

Mint az időkep.hu-n az időjárási kamerák.

Előzmény: baltibb (111)
baltibb Creative Commons License 2012.02.17 0 0 111

Bocs nem figyeltem, hogy nem nekem írtad.

A cső kameráknak a minőségével vannak gondjaim. Mit értessz azon, hogy 24 órában stream-elnéd?

Előzmény: badmad (110)
badmad Creative Commons License 2012.02.16 0 0 110

Nem neked írtam, bár én a te felhasználásodra sem ezt ajánlanám, hanem egy csőkamerát inkább, azok még kisebbek, lehet fémházba tenni, hogy a plexit ne érje a napsütés, ami ugye köztudottan nem tesz jót semminek. És azt inkább stream-elném, 24 órában, mint youtube-ra kitenni. De ez megintcsak a magánvéleményem, senkit sem akarok meggyőzni, ahogyan magam sem hagyom! 

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: baltibb (109)
baltibb Creative Commons License 2012.02.16 0 0 109

"

Egy home-videóra sokkal praktikusabb egy zoom-os kamera, keresővel, vagy LCD monitorral, amin látod, mit is veszel fel, meg nekem nagy előny az egy kézzel indítható felvétel.

Szóval ezügyben nem értünk egyet és nem is fogsz tudni meggyőzni, legalábbis ebben a kérdésben biztosan nem. :))))))) "

Van Zoomos kamerám,- LCD monitorral- ehhez ott kell, hogy üljél a gólya fészekben / az előző példa alapján / , kicsit morbid. A Gopro-hoz is van LCD, és be tudod rakni egy fűcsomó alá.  Nem is akarlak meggyőzni. Várom a távirányítós és wifis kiegészítőt, sajnos nem lehet róla tudni semmit, ezért egy kicsit szkeptikus vagyok, de remélem, hogy tényleg megoldás lesz a problémákra.

Előzmény: badmad (107)
foveon Creative Commons License 2012.02.16 0 0 108

en nem akarok senkit se meggyozni errol. nekem nagyon bejon csaladira mert a gyerekeket nem zavarja, es mivel szeretnek egyut ugralni meg osszebujni igy a nagy latoszog miatt ez is jol kijon. van normal kameram de mar regen  hasznaltam. a zoom se nagyon hianyzik, inkabb csak a halszem helyett lenne jo neha valami linerais nagylato. de majd ha egyszer veszek hd2-t akkor ezt atalakitom. szerkesztonek corel video studiot hasznalok. ezt vettem meg meg regebben, ehhez szoktam, tudja a hd-t, meg a h264-t, semmi extra nem annyira fapad mint a movie maker de nem is premiere.

van egy tesztvideom, igaz hogy a stabirol szol de ebben latszik hogy nekem mire jo.

Előzmény: badmad (107)
badmad Creative Commons License 2012.02.16 0 0 107

Gyanítom, hogy 100ból te vagy az az 1, aki nem csak sportkamerának használja. Ok, persze én is csináltam már vele koncerten felvételt, de akkor is rögzítve, például a dobost a dobok közül és nem kézikameraként.

Egy home-videóra sokkal praktikusabb egy zoom-os kamera, keresővel, vagy LCD monitorral, amin látod, mit is veszel fel, meg nekem nagy előny az egy kézzel indítható felvétel.

Szóval ezügyben nem értünk egyet és nem is fogsz tudni meggyőzni, legalábbis ebben a kérdésben biztosan nem. :)))))))

Editálás: előrebocsátom, hogy a mindennapokban vágóként dolgozom. Pont emiatt használom az AVID MediaComposer-t. De csak az igényesebb anyagokra, ahol precíz vágásra van szükség. Minden egyéb esetben (a gopro-s felvételeim 70-80%-ánál) az OSX-hez adott iMovie alkalmazást, ami a legtöbb, youtube-ra feltöltött filmecskénél elegendő nekem.

Amit sokan használnak, az az AVID MediaStudio néven futó, korábban Pinnacle program, vagy a Sony Vegas, vagy az Adobe Premier, esetleg a szintén mac-es FinalCut. De sokan csak egyszerűen a windows moviemaker-t használják, mint a legolcsóbb, jogtiszta lehetőséget. És ahhoz képest nem is rossz.

Előzmény: foveon (104)
baltibb Creative Commons License 2012.02.16 0 0 106

Azt elfelejtettem, hogy Youtube - ra is feltenném a videót, ehhez csökkentenem kell a méretét.

Előzmény: baltibb (105)
baltibb Creative Commons License 2012.02.16 0 0 105

Ha mát írtad, milyen szerkesztő programmal szerkesztitek? Nekem most az a gondom, hogy a felvett hang helyett zenét akarok betenni.

Én főleg megfigyelő kamerának használom / állatok / Erre szerintem a legjobb, főleg, hogy a 90 fokot beletették. Mérete miatt akár egy gólya fészekbe is bele lehet tenni. Ezért várom már a wifis cuccot, hiszen úgy nem sokat ér, hogy beindítom, és felsz, amit felvesz, majd lemerül. Távolról figyelve az eseményeket és úgy kezelni a kamerát az lenne a tökéj.

Előzmény: foveon (104)
foveon Creative Commons License 2012.02.16 0 0 104

en hasznalom csaladira is. nagyon bejon arra is.

de a feheregyensulyon reszelhettek volna. persze editorbol lehet modositgatni de az mar nem ugyanaz.

van hozza egy csomo csere objektiv, nem csak halszemek. ebayon lehet venni, ha veszek masik kamerat akkor lehet hogy veszek a meglevore egy normal nagylatot (de nem halszemet, valami 110-120 fok korulit).

Előzmény: badmad (102)
foveon Creative Commons License 2012.02.16 0 0 103

szerintem is automata. ami mondjuk eleg kar mert a 2-esbe beletethettek volna nehany presetet.

Előzmény: baltibb (99)
badmad Creative Commons License 2012.02.16 0 0 102

Amúgy értem én, hogy ez egy 100ezres HD kamera, de azért ne várjunk már tőle olyan szolgáltatásokat, funkciókat, mint egy mezei 100ezres HD kamerától. Cserébe vízálló, meg egyebek. De nem egy kategóriáról beszélünk, hiába HD. Az az "optika", ami a gopro-kon van, minden, csak nem HD.

De ettől még jó játék, csak drága. És ugyebár ezeket arra találták ki, hogy mindenféle extrém körülmények között használhassunk egy kisméretű, mégis jó képminőségű kamerát. Nem a klasszikus családi home-videók a cél.

Előzmény: baltibb (101)
baltibb Creative Commons License 2012.02.16 0 0 101

Elképzelhető, de tegnap, igaz, hogy kocsiból csináltam esti utca képeket / video / és nem igazán talált színeket.

Előzmény: badmad (100)
badmad Creative Commons License 2012.02.16 0 0 100

Szerintem automatikus a fehéregyensúlya. Legalábbis nekem a 960-nal még nem volt ilyen jellegű problémám.

Előzmény: baltibb (99)
baltibb Creative Commons License 2012.02.16 0 0 99

Átformáztam Fat32-re így jó, nem tudom, hogy darabol-e majd, annyit még nem vettem fel.

Újabb problémám, hogy nem találom, hogy át lehet-e állítani a megvilágítást műfényre?

vrobot Creative Commons License 2012.02.15 0 0 98

Sziasztok!

Eladó egy GoPro HD Hero Full HD videókamera LCD kijelzővel.

Tartozékok:
- szörfdeszkára ragasztható tartó (Surf Hero Expansion Kit)
- fotóállvány adapter
- Suction Cup Mount
- Grab bag
- LCD hátfal (LCD BacPac)

link: http://ex-cam.eu/hd-surf-hero.php
hivatalos oldal: http://gopro.com/cameras/hd-hero-naked-camera/

Ár:90 ezer Ft

Érdeklődni 0620/417-4812

foveon Creative Commons License 2012.02.14 0 0 97
Ntfst ezek a kutyuk altalaban nem tudnak. Formazd meg a goproban. Nyilvan fog mukodni ha a fat 32t szereti. De legegyszerubb ha kiprobalod, meg az is lehet hogy darabolja.
Előzmény: baltibb (96)
baltibb Creative Commons License 2012.02.13 0 0 96

Gondoltam, hogy lesz még egy pár kérdés: SD kártyát nem adnak a készülékhez, még kicsit sem, hogy kipróbálhasd. Meg kicsi minek, mindjárt tele lesz. Vettem egy 32 gigásat, ez a max amit a gép kezel, le is formáztam NTSF-re, de ez nem jó, FAT kell neki, de ezt leírva nem találom. Remélem, hogy nem lesz gond a nagy fájlokkal ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!