Voltam a szerelőnél de csak hablatyolt. Szerinte jól csinálta. Irtad,hogy magad szereled! Szelepeket meg tudnád nézni ill. beállítani ha szükséges? Mennyiért csinálnád meg?
Szeva! Van már vevő? Egy hónapja árulom én is de csak nevetséges ajánlatok, hamis ígéretek és külföldi átverősök keresnek. Ilyen még nem volt, hogy ne tudjak eladni egy motort. Mostani áron ha nem megy el akkor marad tavaszig, akkor magasabban talán elmegy. ( vagy végleg marad,és az új megy. vagy valami lesz :)
Nagyon koszonom a valaszt. Igazad is lett. Betoltam nagyszervizre. Szij, gorgok, es kuplung.... mind cseres. Utana jo lesz. Muszaki megvolt. Kerdes meg. Mennyit bir ki normal hasznalat mellett, 60 szazalek ou, 40 szazalek varossal a variator szij, a gorgo? Koszonom
Üdv! Hasonló cipőben járok mint te. Én is ilyen vasat keresek, csak előbb én is eladom az enyémet. Látom hajtottál egy 500-as Xcitingot is. Lenne pár kérdésem. Sajna az email címed nem publikus, így nem tudtam rád írni. Az enyém az, ha gondolod írj.
Sziasztok! A közeljövőben tervezem egy Spidermax 500 tulajdonosának mondhatni magam :) Jelenleg a mostani motorom árulom. Szeretnék egy nagyon jó állapotban lévőt. Ha esetleg tudtok ilyet, légyszíves jelezzétek. Minden nemű segítséget, tapasztalatot elfogadok a típusról! Köszönettel: Attila
Tudok esetleg működő linket Spidermax GT 500-hoz tartozó pdf-re? User manual, Service manual ilyesmik :) Végigolvastam az utolső 200 oldalt de nem láttam :( Olvastam, hogy itt van Euro 2 és Euro 3-as besorolási is. Melyik évjárattól volt Euro 3?
Malaguti Majesti 125 2001-es scooter-en csinálnék olajcserét, de valamiért úgy látom, hogy nincs olajszűrő a típushoz. Valóban nincs benne hagyományos csavaros szűrő, cask a pici papírszűrő?