Tudna valaki segíteni? Olyan hamar kikaptam a tömítőgyűrűt a mosógép tengelyéről, hogy nem jegyeztem meg melyik oldala néz befelé dob felé és melyik kifelé a csapágy felé?
Igazából azt nem értem, ha a dobból áll ki a tengely, hogyan tudom kicserélni, mert a műanyag ház csak felülről nyitható, hogyan lehet belerakni mikor a csapágynál a dobon a csapágyfészeknél nem lehet felül belerakni.
Üdözlet mindenkinek. Mosógépes témát is bedobhatok? :)
Fagor 2FET-116 felültöltős mosógépem 1100-as centri fordulatnál irtózatosan dübörögni kezdett. Szétszedtem, és azt láttam, hogy a hajtással ellentétes oldalon a tengelycsapágyat mikor leszedtem a tengely kijött a dobból. Most azt nem tudom megállapítani, hogy ennek a dobon kellene lennie, szóval letört, vagy csak bele kell dugnom a dob furatába a tengelycsonkot? mellékelek 2 fotót is az estről: Köszönöm.
Lala arra gondolt, hogy a tehénke tőgyét nem lehet 100%-ig fertőtleníteni, és közvetlen fogyasztásnál a tejet felforralni sem lehet, ebből különféle fertőzések keletkezhetnek, melynek közegészségügyi vonzatai beláthatatlanok!
Ennek a tézisnek némileg ellent mond azon földrész népeinek demográfiai diagramja, ellentétben a pasztőrözött tejet fogyasztó "White Anglo-Saxon Protestant (WASP)" népességgel!