sztem piros is elfogadhatóan teljesített támadásban, bár kár azért a labdavezetési bakiért a végén. eddig a hiányposztokon várakozáson felüliek vagyunk, már, ami a beálló és a jobbszélső játékot illeti.
Ha jól tudom, akkor Rogge kezében volt a végső döntés joga:-( Döntött is.
Elődje megoldotta Sydneyben, hogy a 2 Korea együtt vonuljon be. Rogge idén elintézte, hogy közéjük kerüljön 1 nemzet a bevonulásnál. No ez a külömbség a múlt és a jelen NOB elnöke közt:-((
Azért azt is nézzük már, eddig hány pozitív doppingesetet produkált a Wada(és milyet-pl. a ló), pedig nem 10 Ftba vannak.
Egyértelmű a dolog sztem. Mindenki lövi magát, ki jobban, ki rosszabbul, ki jobb szerrel, ki rosszabbal. A jamaikai rövidtávú sikfutók egész kiválóval.
A Wada pedig a látszat fenntartása miatt van, illetve azért, hogy a régebbi szereket alkalmazókat lebuktassák. Az egyik él a másikból, és fordítva.
Rögtön utána meg azt mondta Boltról burkoltan, hogy egy méltatlan (bohóc)
Rogge egy bólogató báb:-( A tornászunkat leszavazta Kina kedvéért ,és berakatott helyette egy timbuktui tehénpásztort, aki egyenesen még állni sem tud. Nehogy véletlen ne kinai nyerje lovon a döntőt.
"De miután Jacques Rogge azt nyilatkozta, h rég volt már ilyen ikonja az olimpiának, mint Phelps és nagyon várt rá. Megkapta, nem fogja veszni hagyni."
És?? Rogge 2009ig NOB elnök...(utána max 4 évig lehet újraválasztani ha újraválasztják 1általán)
pl simán jöhet vki az orosz cilnderből (nekünk nem ártana), aki nem menne tűzbe az amerikai géntenyészetért..
Bolt nyilatkozta az olimpia előtt, hogy a csúnya amerikaiak doppingolnak, bezzeg ott Jamaicában azt sem tudják mi az, ők csak futnak és futnak és futnak, szóval ő tiszta, nem fog megbukni :)))
Hasonló cipőben jártam. Ideges voltam a lányokra, mert ekkora lehetőséget kár volt elszalasztani egy gyengén játszó/de remek kapusteljesítményt nyújtó orosz csapat ellen+emberelőnyös/hétméteres lehetőségeink elpackázása+lengyel bírók hülyeségei...ez a három nekem sok(k) volt.
OK, és sztem Usain Bolt is megbukik pár éven belül. De miután Jacques Rogge azt nyilatkozta, h rég volt már ilyen ikonja az olimpiának, mint Phelps és nagyon várt rá. Megkapta, nem fogja veszni hagyni.
Az kizárt dolog, hogy kajak-kenuban ne nyerjünk egyetlen aranyat sem. Az olimpiai szereplés továbbgondolásának szempontjából meg tökmindegy, hogy az 2, 3 vagy 5.
Vörös Zsuzsa már túl van a fénykorán, de ha nagyon koncentrál és összejön neki egy jó lövés, akkor talán dobogó. (de remélem rámcáfol :D)
Nati és Kati nálam is, valamint Kati egyesben -ti. őket nem igen zavarja ha fúj, ha esik- Vajda Ati a harmadik nálam, de beleszámoltam mivan ha ők nem, akkor Kamera és Kucsera és a női kajaknégyes esetleg. így jött ki a 3. arany, ami az 5ből csak meglesz. ( a többiek meglephetnek :)
Vízilabdásfiúk nálam alap, ők tudnak küzdeni, ráadásul most elég jól megy ott mindenkinek.