Keresés

Részletes keresés

korieander Creative Commons License 2008.04.16 0 0 2175
Nem tudom mi köze a témához de ha a lemészárolt örmény testvére hátulról fejbeverte volna a baltás gyilkost Te nyilván most pityeregnél h milyen csúnya 1 tett volt...
Előzmény: Híd (2174)
Híd Creative Commons License 2008.04.16 0 0 2174

A Ramil Safarov nevű azeri baltás gyilkosról mit gondolsz? Hős vagy bűnöző?

(Tudod: vett egy baltát a Tescóban, majd lemészárolta az alvó örményt a békepartner programban hazafiasságból.)

Előzmény: korieander (2130)
righteous Creative Commons License 2008.04.16 0 0 2173

Milyen érdekes. Ha valaki zsidózik, vagy ha többen zsidóznak, akkor az "csak egy jelentőségtelen kissebség, és nincs semmi veszély". Ha EGY rabbi, kijelent valami marhaságot, akkor abból rögtön magyargyűlölet lesz? Különben nem a magyarok ellen beszélt hanem a gojokról.

Előzmény: Törölt nick (2042)
korieander Creative Commons License 2008.04.16 0 0 2172
pityukapapagáj csitt legyen már végre mingyá szórok 1 kis kölest a tálacskádba csak hagyd már abba ezt a csicsergést....
Előzmény: Törölt nick (2164)
kilenctizenegy Creative Commons License 2008.04.16 0 0 2171

"Az antikommunista vonásaid még nem tűntek fel nekem. Pedig szoktalak olvasgatni."

Nem biztos, hogy minden topikban, ahová írok. Ha majd kommunista suhancok cseszik szét a nemzeti ünnepeinket, dobálják tojással a szónokokat, sarlókalapácsos zászlók alatt uszítanak a tőkések ellen és gyújtogatnak boltokat, akkor majd több antikommunista megnyilvánulást fogsz tőlem olvasni, megígérem.

"Örülök minden elvtársnak "

Attól, hogy van, akiket mindketten elutasítunk, még nem vagyunk elvtársak...

Előzmény: Törölt nick (1974)
bénifrédi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2170
Én csak azt nem értem-olvasgatva a topicot-hogy a derék nyilascsemeték miért találták ki ezt a magyargyűlölö dumát? Miért nem zsidóznak szépen, rendesen, nyiltan. Ahogy apukáék tették a 30as-40es években. Csak nem szégyellik?
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2168
Semmivel nem nagyobb zöldség mint aktuálpolitikai célból árpádsávost lengetni, úgy hogy azon kívül egyetlen más történelmi zászlót sem, pedig volt pár amelyeket a nyilasok nem lengettek annak idején.
Előzmény: arboréthum (2146)
drzyx Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2162
szebb jövőt rodson testvér...
Előzmény: Törölt nick (2159)
drzyx Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2158
no ja, de ez itten nem svédország, hanem abszurdisztán, ahol egyesek magyarabbak meg még magyarabbak no és vannak a legmagyarabbak, na ezek aztán utálják egymást és ezt egymás közt "magyargyűlöletként" aposztrofálják, ilyenkor jókat lehet röhögni a szerencsétleneken, mint mikor összeverekednek a miépaták a jobbikokkal a Hősök terén, hogy ki akarja jobban vissza Erdélyt...
Előzmény: bénifrédi (2157)
bénifrédi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2157

Elnézést, ha már elhangzott. De hát az újszülöttek ugyebár...

Szóval. Ezt a topic cimet nem értem. Vagy az itt élő külföldiekre gondolsz?

Nyilván mondjuk Svédországban sem merül fel, hogy a svédek között van é svédgyülölet. Mert a kérdésfeltevés értelmezhetetlen és értelmetlen is.

arboréthum Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2156

Fine.

De akkor most uccu neki és helyttesíts be egy másik nemzetet illusztrikus pussypajhtásunk képletébe.

Van saját ötleted vagy adjak tippet ?

Előzmény: alkolompos (2154)
alkolompos Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2154

"Ja, szóval hazudtál. Semmi gond, elfér a többi között.
Naszóval.
1./ Mi a magyargyűlölet?
2./ Hogy kell azt csinálni?
3./ Mi a
magyar nemzettudat"

Bocs hogy én válaszolok, de jók a kérdések. Ugyebár magyargyűlölet vádat csak a jobboldal fogalmaz meg, ezért megpróbálok abból a szemszögből válaszolni:

1. A magyargyűlölet az a jelenség, amikor vannak másként gondolkodók (más táborba tartozók) is.

2. Úgy kell csinálni, hogy a másként gondolkodó ki merészeli mondani a gondolatait;

3. A magyar nemzettudat az a jelenség, amikor valaki vakon követ egyes politikusokat (pártvezéreket, tábornok urakat), akik megmondják neki, hogy mi (ki) tartozik a nemzethez, és ki (ki) véletlenül sem.

Előzmény: arboréthum (2147)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2152
BOCS anyanyelve héber!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (2151)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2151
Zsidók csakugy nem születnek.  Zsidó kultura van és annak igaz követői és védelmező i vannak, akiknek anyanyelvük zsidó, vagy legalábbis anyanyelvi szinten beszélik, tehát azok zsidók.. (mint pl a svábok többsége beszéli és olvassa a németet).
Előzmény: Törölt nick (2137)
arboréthum Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2150

Te, nagyon jó szövegértési tanfolyamok indulnak, ne fizesselek be egyre?

Oszt párban járnátok, oda ?

Előzmény: Törölt nick (2140)
arboréthum Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2149

Vajh miért is jelent az a román nácizmushoz fűződő perverz vonzalmat, ha esetleg és netántán nemtetszésemet fejezem ki afölött, ha egy földön fekvő, tehetetlen embert megtaposnak?

Te is kint voltál a Károly körúton, pussy ?Hát, tele vagy meglepetésekkel ! :-)

Előzmény: Törölt nick (2134)
arboréthum Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2148
Te is, ugye ?
Előzmény: ripők (2123)
arboréthum Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2147

Ja, szóval hazudtál. Semmi gond, elfér a többi között.
Naszóval.
1./ Mi a magyargyűlölet?
2./ Hogy kell azt csinálni?
3./ Mi a
magyar nemzettudat

Ahhh liebling már megint a kedvenc formulád ! Ma melyik nemzetet helyttesítsünk oda be a magyar helyet ?

Előzmény: Törölt nick (2114)
arboréthum Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2146

Hát ezt jól megaszontad !Azonban vörös ide vagy vörös oda, ez egyszerűen csak zöldség !

Ne nevettesd magad vele :-)

Előzmény: Törölt nick (2110)
arboréthum Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2145

Nekem egyik történelmi zászlóval sincsen bajom,

Akkor ehhez is tartsd magad..

Mert ki vagy te, hogy megmond, ki milyen zászlóval járjon ?!

Előzmény: Törölt nick (2107)
korieander Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2143
aha szóval már te sem tudod miről beszélsz...a lényeg h éljen a Nagy Románia Párt...

na nyalogasd továb a drága reumás szőrös talpát a vasgárdistádnak tovább de engem hanyagolj a továbbiakban...
reggelsanyi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2141

Ezt a szövegértési izét tegnap már ellőtted...

Ha nem értenek ill rosszul értenek meg téged akkor nem biztos hogy a másik félben van a hiba...

Amikor mindenki szembejön az autópályán és villog rám akkor én el szoktam gondolkodni...

És nem a többi sofőrt küldöm melegebb éghajlatra..

:D

MolnarErik Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2139
Mi ez a magyargyűlölet?
Előzmény: capafog (2132)
korieander Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2138
Ajajj..kezdesz megzavarodni...

Melyik hszodban fejezted ki nemtetszésedet h 1 földönfekvő tehetetlen embert rugdaltak meg??
talán épp 1 másik nickeden írtál :-DD

te először kikérted a Cofar nevű nagyromániás nevében h csúnyákat kiabált volna, majd lehazugoztál engem
3 sorral később kitaláltad h a fejszés Cofart azér verték meg mert csúnyákat kiabált...

eléggé nehezen vagy követhető...
Előzmény: Törölt nick (2134)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2137
Egy mea culpa elég lett volna, most magyarázod a bizonyítványod
Előzmény: Törölt nick (2115)
ripők Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2136

Jaj jaj! Szegény FIDESZ! Még csürhéje sincs.

Előzmény: Törölt nick (2133)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2133
Na ezt a romák csinálták, ám nem a romaság a baj, hanem az általános kulturálatlanság ami ma Mo-n van és ezt Kádár alkotta kulturában 4-esről 2-esre romlott a kádárista Mo, a mai baloldal pedig ebből szerez szavazatokat, a végtelenül kulturálatlan tömeg választja meg az MSZP-t immár harmadszorra,
Előzmény: Törölt nick (2121)
capafog Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2132
Mocskos szád van,  gondolkodni azonban nem vagy hajlandó.
Előzmény: MolnarErik (2120)
korieander Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2130
"Kezdem érteni a nyilaslogikát."

hát persze h érted...csak ez vasgárdista logika...

Megint kihagytad azt az apró részletet h a kedvenc román csürhéd támadt rá a magyarokra fejszével vasvillával...(előző nap az RMDSZ székházat próbálták rágyújtai az ottmaradt magyarokra...

1ébként végre elmesélhetnéd h mi az oka a román nácizmushoz fűződő perverz vonzalmadnak??
Előzmény: Törölt nick (2121)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2129

Ajánlanám minden - az eszével, és nem a zsigereivel - gondolkodó embernek:

http://www.nol.hu/cikk/488541/

Egyetlen "érdekes" részletet emelnék ki belőle, és az sem a szerzőtől származik, hanem idéz Szabó Dezsőtől:

"Korom ismerésében, vakon és süketen jöttem ki az egyetemről, mint társaim. A középkor irodalma, művészete, sokféle energiája egy gótikus reneszánsz lehetőségét szuggerálta belém. Azt hittem: csak egy újjá tatarozott múlt lehetséges jövő számunkra. És ebben a nagy akadálynak láttam a zsidó fajt. Lokális körülmények segítettek: és rajongó gyermekfővel antiszemita svungokat donkihotéztam egy vidéki lapba. Szerencsére hamar belémnyilallott, hogy ez az első lépés: ficamodás. ... És silabizálni kezdtem saját korom. Feltettem a kérdést: milyen lenne a magyar élet, ha a zsidóerő nem társult volna vele? És feleletül kaptam, hogy a zsidók befogadása a magyar faj ösztönszerű kapása volt az élet, a fejlődő szabadabb élet után. Nyugat, 1911., 16. szám)"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!