Nem tudom mi köze a témához de ha a lemészárolt örmény testvére hátulról fejbeverte volna a baltás gyilkost Te nyilván most pityeregnél h milyen csúnya 1 tett volt...
Milyen érdekes. Ha valaki zsidózik, vagy ha többen zsidóznak, akkor az "csak egy jelentőségtelen kissebség, és nincs semmi veszély". Ha EGY rabbi, kijelent valami marhaságot, akkor abból rögtön magyargyűlölet lesz? Különben nem a magyarok ellen beszélt hanem a gojokról.
"Az antikommunista vonásaid még nem tűntek fel nekem. Pedig szoktalak olvasgatni."
Nem biztos, hogy minden topikban, ahová írok. Ha majd kommunista suhancok cseszik szét a nemzeti ünnepeinket, dobálják tojással a szónokokat, sarlókalapácsos zászlók alatt uszítanak a tőkések ellen és gyújtogatnak boltokat, akkor majd több antikommunista megnyilvánulást fogsz tőlem olvasni, megígérem.
"Örülök minden elvtársnak "
Attól, hogy van, akiket mindketten elutasítunk, még nem vagyunk elvtársak...
Én csak azt nem értem-olvasgatva a topicot-hogy a derék nyilascsemeték miért találták ki ezt a magyargyűlölö dumát? Miért nem zsidóznak szépen, rendesen, nyiltan. Ahogy apukáék tették a 30as-40es években. Csak nem szégyellik?
Semmivel nem nagyobb zöldség mint aktuálpolitikai célból árpádsávost lengetni, úgy hogy azon kívül egyetlen más történelmi zászlót sem, pedig volt pár amelyeket a nyilasok nem lengettek annak idején.
no ja, de ez itten nem svédország, hanem abszurdisztán, ahol egyesek magyarabbak meg még magyarabbak no és vannak a legmagyarabbak, na ezek aztán utálják egymást és ezt egymás közt "magyargyűlöletként" aposztrofálják, ilyenkor jókat lehet röhögni a szerencsétleneken, mint mikor összeverekednek a miépaták a jobbikokkal a Hősök terén, hogy ki akarja jobban vissza Erdélyt...
"Ja, szóval hazudtál. Semmi gond, elfér a többi között. Naszóval. 1./ Mi a magyargyűlölet? 2./ Hogy kell azt csinálni? 3./ Mi a magyar nemzettudat"
Bocs hogy én válaszolok, de jók a kérdések. Ugyebár magyargyűlölet vádat csak a jobboldal fogalmaz meg, ezért megpróbálok abból a szemszögből válaszolni:
1. A magyargyűlölet az a jelenség, amikor vannak másként gondolkodók (más táborba tartozók) is.
2. Úgy kell csinálni, hogy a másként gondolkodó ki merészeli mondani a gondolatait;
3. A magyar nemzettudat az a jelenség, amikor valaki vakon követ egyes politikusokat (pártvezéreket, tábornok urakat), akik megmondják neki, hogy mi (ki) tartozik a nemzethez, és ki (ki) véletlenül sem.
Zsidók csakugy nem születnek. Zsidó kultura van és annak igaz követői és védelmező i vannak, akiknek anyanyelvük zsidó, vagy legalábbis anyanyelvi szinten beszélik, tehát azok zsidók.. (mint pl a svábok többsége beszéli és olvassa a németet).
Vajh miért is jelent az a román nácizmushoz fűződő perverz vonzalmat, ha esetleg és netántán nemtetszésemet fejezem ki afölött, ha egy földön fekvő, tehetetlen embert megtaposnak?
Te is kint voltál a Károly körúton, pussy ?Hát, tele vagy meglepetésekkel ! :-)
Melyik hszodban fejezted ki nemtetszésedet h 1 földönfekvő tehetetlen embert rugdaltak meg?? talán épp 1 másik nickeden írtál :-DD
te először kikérted a Cofar nevű nagyromániás nevében h csúnyákat kiabált volna, majd lehazugoztál engem 3 sorral később kitaláltad h a fejszés Cofart azér verték meg mert csúnyákat kiabált...
Na ezt a romák csinálták, ám nem a romaság a baj, hanem az általános kulturálatlanság ami ma Mo-n van és ezt Kádár alkotta kulturában 4-esről 2-esre romlott a kádárista Mo, a mai baloldal pedig ebből szerez szavazatokat, a végtelenül kulturálatlan tömeg választja meg az MSZP-t immár harmadszorra,
hát persze h érted...csak ez vasgárdista logika...
Megint kihagytad azt az apró részletet h a kedvenc román csürhéd támadt rá a magyarokra fejszével vasvillával...(előző nap az RMDSZ székházat próbálták rágyújtai az ottmaradt magyarokra...
1ébként végre elmesélhetnéd h mi az oka a román nácizmushoz fűződő perverz vonzalmadnak??
Egyetlen "érdekes" részletet emelnék ki belőle, és az sem a szerzőtől származik, hanem idéz Szabó Dezsőtől:
"Korom ismerésében, vakon és süketen jöttem ki az egyetemről, mint társaim. A középkor irodalma, művészete, sokféle energiája egy gótikus reneszánsz lehetőségét szuggerálta belém. Azt hittem: csak egy újjá tatarozott múlt lehetséges jövő számunkra. És ebben a nagy akadálynak láttam a zsidó fajt. Lokális körülmények segítettek: és rajongó gyermekfővel antiszemita svungokat donkihotéztam egy vidéki lapba. Szerencsére hamar belémnyilallott, hogy ez az első lépés: ficamodás. ... És silabizálni kezdtem saját korom. Feltettem a kérdést: milyen lenne a magyar élet, ha a zsidóerő nem társult volna vele? És feleletül kaptam, hogy a zsidók befogadása a magyar faj ösztönszerű kapása volt az élet, a fejlődő szabadabb élet után. Nyugat, 1911., 16. szám)"