Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Van egy jó és egy rossz hírem.A rossz:nem tudom megnyitni az emil címed.Az enyém kicsit lejjebb megtalálod.A jó:pénzért nem adok!Biztos akad valami cserébe a tarsolyodban,de ha mégsem,akkor is odaadom.
A nagy szemű a kicsi előtt érik. Mindig kétszer terem a kora nyári mindig kevesebb utána jön a dömping, ezt fagyokig lehet szedni. Még valami amit kínálok nem dugvány hanem mind gyökeres.
Két fajta fügém is van ha még aktuális. Az egyik apró szemű, teljesen lila, a másik tyúk tojás nagyságú terméseket érlel, de ez csak belül lila, kívül lilával mosott.
Sziasztok, Hoya linearist szeretnék, mert sajnos meghalt. van valakinek? vagy esetleg szaporítási tapasztalata, hogy a még élö részeket esetleg hogyan tudnám megmenteni?
Joe's Long chili paprika magok érdekelnének, kifejezetten ez az egy fajta. Remélem akad valaki, akinél van és tudna nélkülözni párat. :) Cserébe választhatsz indiából hozott enyhén édeskés és nagyon csípős cayenne paprika magot, 7pod Brain Strain Yellow magot, Jalapeno TAM magot, Paper lantern chili magot vagy még pár fajtát amik most hirtelen nem jutnak eszembe, de ha valakinél akad az általam keresett fajta, utánanézek. ;)
Brazil, van piros, sárga, fekete. A pirossal van tapasztalatom. Nagy növekedési képességgel rendelkezik, a termései egyformák, és bőven terem. A betegségekre kevésbé érzékeny. Az íze átlagos. Mindenre alkalmas, Nyers fogyasztásra, befőzésre, salátának.
Szia! Ahogy írtam piros ökörszív pari mag, (nem rózsaszín, olyanom van), és brazil csodaparadicsom magra lenne szükségem ( pirosat termő). Erről a csodaparadicsomról még most értesültem, mik a tapasztalataid róla, íz- állag- és termésbőséget illetően?
Mit szeretnél cserébe? Amiket írtam szívesen küldök ha konkrét kérésed van, írd meg légyszi!
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni van e valakinek cserére Piros ökörszív és brazil csodaparadicsom magja Pár szem. Sok mindenem van cserére (leanderek, kaktuszok, pozsgások, sziklakertiek...) Köszi: andi