Keresés

Részletes keresés

palmeiras Creative Commons License 2013.06.03 0 0 2109

Hát igen, még hogy nem lehet tudni mennyi volt??

Csak a Mandarinkertben hivatalosan 15,5 millió plusz a portaszolgálat 5 milliója, de ez a szerződés nem a Társasházzal kötetett.

Hát igen, majdnem kikapcsolták a gázt és a villanyt is.

Szó volt erről is a közgyülésen, sok lakó még reménykedik...

Hát akkor kezdődik a per.

Mi kinyögtük, de azzal, hogy a közös költség 260 Ft/m2 volt (most 198) évekig fizettünk többet.

Én 2009 elejétől nyögtem, számításaim szerint úgy 60-70 ezer forintomba került a dolog.

Természetesen kell egy jó Közös Képviselő is, aki jól gazdálkodik.

Ezért fontos az SZVB ellenőrzés és az évenkénti könyvvizsgálói jelentés is.

Üdvözlettel:  palmeiras

Előzmény: 1lakó_ (2108)
1lakó_ Creative Commons License 2013.06.03 0 0 2108
mlaki Creative Commons License 2013.06.03 0 0 2107

Az F épület az tényleg valami egészen fenomenális hely (volt) :)
2 évig laktunk ott egy Bartók Béla útra néző lakásban, egyik oldalsó szomszédunk véletlenszerű üvöltözéseket folytatott, a felső szomszédunk néha még éjjel is bútorokat tologatott vagy burogatott. Aztán ugye az a 'tiszta' és hajléktalanokat fogadó nő is adta a műsort időnként amitől zengett az épület. A 'jó' hangszigetelésű bejárati ajtón át is hallgatni lehetett, hogy milyen zenét üvöltetnek a folyosó másik végén. Na meg az örökös fúrások...minden héten vagy legalább minden második héten valahol valaki biztosan fúrt valamit, mi már arra tippeltünk, hogy valami barkácsműhely is üzemel ott.
Alapvetően jó hely, ilyen-olyan szomszédok meg mindenhol vannak, bár 2 év ebből itt bőven elég volt :)

Előzmény: lorandbrigi (2106)
lorandbrigi Creative Commons License 2013.06.03 0 0 2106

Azért kíváncsi lennék, kinek van ideje arra, hogy azzal szórakozzon, hogy más papírját elviszi. :) 
A miénket is elvitték, amin kértem az F-eseket, hogy ha felújítanak és ütvefúrnak egész nap, amitől a gyerekek nem tudnak pihenni, akkor legalább tegyék meg, hogy előre kiírják a faliújságra. De lesz@rta az illető és fúrt ugyanúgy még napokig. F, mint állatkert :) 

Előzmény: palmeiras (2105)
palmeiras Creative Commons License 2013.06.02 0 0 2105

Kedves OtiF,

Az a fontos, hogy kitartó légy...

Hat lépcsőház van plusz a garázskapúnál a tábla.

Ha egyszer leveszik, rakd ki mégegyszer...

Üdvözlettel: palmeiras

Előzmény: OtiF (2103)
CrazySpedes Creative Commons License 2013.06.02 0 0 2104

Sziasztok!

A mandarin kertben keresek eladó tárolót. Valaki esetleg tudja mekkorák a házban lévő tárolók? Több méret is van? Minél nagyobb, annál jobb...

Előre is köszönettel,

C. S.

crazyspadesmc@gmail.com

OtiF Creative Commons License 2013.05.31 0 0 2103
Kedves palmeiras!

Köszönöm, ez igazán kedves volt...
Nem hirdettem még meg ingatlanosnál a lakást, mert a lakók ismeretségi körében bízom első körben. És nem is sürgős, mert keresésben vagyunk még.
Ár tekintetében a klíma, beépített bútorok, tároló azért felviszi az alapárat. Remélem:)

Lépcsőházban kihelyezett Hirdetésemmel kapcsolatban sajnos nincs javulás, naponta gyűrík vagy eltüntetik. Nem baj, kitartó vagyok, viszek újat minden nap a kisfiammal. Azért jó lenne tudni, ki haragszik rám és miért...
Előzmény: palmeiras (2098)
palmeiras Creative Commons License 2013.05.30 0 0 2102

Kedves Mindenki,

Természetesen segíteni probálunk az eladásoknál is.

Tájékoztatásul megírom, hogy az egyik nemrég eladott udvarra néző lakást ugyanannyiért adták el, mint amennyiért vetteék annak idején.

Előzmény: Kertre nézek (2100)
deniboly Creative Commons License 2013.05.29 0 0 2101

Segítségképpen, nem bántásképp mondom, de az áron gondolkozz még...Ez amit leírtál irreális, jelenleg ezen a négyzetméter áron luxus lakást is lehet akár venni..Persze ha van időd eladni..

Előzmény: Kertre nézek (2100)
Kertre nézek Creative Commons License 2013.05.29 0 0 2100

Eladom a lakásomat! 63 nm, 3. emeleti, nappali + 2 egész szobás, kertre néző, 11,5 nm teraszos. Én pont kilátok a teraszomról a Sashegyre, már ami azon a résen látható. Szóval segítsetek, ha kérhetem. Ismerőseiteket, ha érdekli, hívjanak fel. Ár: 26,7 Mft. Van autóbeállóm + tárolóm. Ezek nincsenek benne a lakás árában. Mobil: 20/225-7728

lorandbrigi Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2099

Ja igen, én is láttam a "ne tedd" feliratot, aztán láttam az F-nél, hogy a gyermeknapi összejövetelhez valaki - chaten érezve magát - nagyon kedvesen hozzászólt, hogy a padokat el kell tenni a gyepről, mert tönkre tesszük. Sajnos sokaknak savanyú a szőlő :(

Előzmény: OtiF (2097)
palmeiras Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2098

Kedves OtiF,

Csak sajnálni tudjuk, hogyha elmész, irásaiddal nagyon hasznos tagja voltál a ház fórumának, köszönjük.

De ne aggódj, jelenleg a Mandarinkert nagyon népszerű a vevők körében, és a XI. ker. ezen része vezeti a lakás iránt érdeklődőek listáját.

Már csak az eladási ár kérdéses, de erre is jó esélyek vannak.

A tapasztalat alapján a Mandarinkerti lakók segítségével veszik meg a legtöbb lakást ebben a Társasházban.

A Társasház jól működik, a kert szép, az alapszolgáltatók jól dolgoznak, a 198 Ft közös költség az egyik legalacsonnyabb, a közűzemi költségek is versenyképesek.

Minden jót és szép napot neked.

Előzmény: OtiF (2097)
OtiF Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2097
Én úgy gondolom, nem nekem. Udvariasan kértem.
A gond az, hogy már egy múltkori hírdetésbe is beleírtak, akkor lakást kerestek. "Ne tedd" jelzővel illeték. Nem hiszem, hogy a "kontárkodónak" (nevet nem tudok, így csak ezzel a jelzővel illethetem) joga lenne ehhez. Ne Ő döntse el, ki akar költözni be vagy ki.
Azért van a fórum, hogy véleménytnyilvánítson.
Nem a szomszédok miatt akarok elköltözni. Imádok itt lakni. Kinőttük a lakást a babával.
Egyébként a hirdetés munkámba került, és a 5hónapos kisfiammal jártam végig a lépcsőházakat, hogy kitegyem. Nem volt szép, hogy a munkámat tönkretették.
AZÓTA ELTŰNT A HIRDETÉSEM:(
Előzmény: lorandbrigi (2096)
lorandbrigi Creative Commons License 2013.05.22 0 0 2096

Ez kinek szól?

Előzmény: OtiF (2094)
palmeiras Creative Commons License 2013.05.22 0 0 2095

Kedves Mindenki,

Ha lehet, segítsük egymást.

Kritikát csak megfontoltan és tények alapján.

A téves információk mindenkinek rosszak...

Előzmény: OtiF (2094)
OtiF Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2094
Kedves F épületben lakó szomszéd, aki mások hirdetéseibe kontárkodik!

Honnan tudod, hogy milyenek az én szomszédaim? Honnan veszed a bátorságot, hogy beleírj az általam készített hirdetésbe? Az én szomszédaim igenis csendesek. Korábban (kb. 1éve) voltak problémák, de azóta nincsenek. Ha Neked bajod van, az nem az én bajom.
Kérlek, azért, mert Te nem érzed jól magad, mások dolgaiba ne avatkozz, mások nevében ne nyilatkozz.

Köszönöm!
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2093

Sziasztok!

Kiadó 1-1,5 szobás lakást keresek, kb. 60.000+rezsi/hó, aki tud esetleg ilyet, kérem jelezze a pozner.zsanett@gmail.com-on. Sürgős lenne! Nagyon köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.10 0 0 2092

Szerintem sokan nem szeretik :( 

Előzmény: MasterCard86 (2091)
MasterCard86 Creative Commons License 2013.05.10 0 0 2091

Üdv!

Keresem azt a srácot, akivel múlt héten találkoztam a buszon a belvárosban. 

A lakógyűlésen talákoztunk először, és te sem szereted a Com.unique-t. :)

Ha olvasod, írj légyszi privát üzenetet! 

cosmetik Creative Commons License 2013.05.08 0 0 2090

Albérletet keresünk!!!!

Itt a lakóparkban lakó fiatal pár vagyunk és  kinőttük  bérelt  kis garzon lakásunkat.Szeretnénk egy nagyobb lakásba átköltözni.Ha esetleg van valakinek kiadó lakása kérem jelentkezzen:))

Mile Renáta:06306760570

lorandbrigi Creative Commons License 2013.05.06 0 0 2089

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, tudja-e valaki annak a cégnek a számát, amelyik a ház rovarirtásával foglalkozik?
Van esetleg többeknek igénye arra, hogy irtsák ezeket a fürdőszobai ezüstös pikkelykéket?

pipeti Creative Commons License 2013.05.02 0 0 2088

Ezt most nekem? :) Ez már csak ilyen, azért fórum, hogy mindenki írhasson.

Előzmény: 1Lakótárs (2084)
tulaj2009 Creative Commons License 2013.05.02 0 0 2087

Mindenkinek!

Szeressük egymást gyerekek...

És csak alapos indokkal...

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (2085)
Csöpet10 Creative Commons License 2013.05.02 0 0 2086

Kedves Mandarin Lakók!

Szakképzett varrónőként kisebb átalakításokat (zippzár csere, nadrágfelhajtás, stb.) vállalok.

Nagyobb munkák elvégzése előzetes megbeszélést követően lehetséges.

Telefon: 06 20 478 23 54

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.02 0 0 2085

Míly kegyetlen is az élet ;) 

Előzmény: 1Lakótárs (2084)
1Lakótárs Creative Commons License 2013.05.02 0 0 2084

pipeti!

Hát én is kiváncsi lennék, hogy valaki honnan veszi a bátorságot, hogy jelzökkel illessen egy másik embert, akit nem is ismer.

Valamint semmi konkrét mondanivalója, hasznos véleménye a felvetett témákkal kapcsolatban nincsen, de minősíteni azért próbálgat...

Ami a svédeket illeti, jó emberek, magas az életszínvonal, jól müködik a gazdaság és a rendszer, valamint a világ legjobban elégedett

emberei közé tartoznak. :)

Előzmény: pipeti (2081)
palmeiras Creative Commons License 2013.05.01 0 0 2083

Kedves pipeti,

Üdvözlettel, már rég voltál a fórumon.

Azóta sok minden változott...

De amint látod, követem a aktuális eseményeket.

Te is tudnál sok hasznos infromációt adni?

palmeiras

Előzmény: pipeti (2081)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.30 0 0 2082

Ez stimmel, nincs is ezzel gond. 

Előzmény: OtiF (2079)
pipeti Creative Commons License 2013.04.30 0 0 2081

Kíváncsi lennék, ki ez az ember. Hozzászólásokból itélve trollus maximus és mintha valami köze a svédekhez is lenne. :)

Előzmény: palmeiras (2072)
OtiF Creative Commons License 2013.04.30 0 0 2080

Eladó lakás

F épületben 2szobás, Bartók B. útra néző igényesen berendezett, napfényes lakás eladó.

További infó és képek kérése: orovecz@freemail.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!