Az F épület az tényleg valami egészen fenomenális hely (volt) :) 2 évig laktunk ott egy Bartók Béla útra néző lakásban, egyik oldalsó szomszédunk véletlenszerű üvöltözéseket folytatott, a felső szomszédunk néha még éjjel is bútorokat tologatott vagy burogatott. Aztán ugye az a 'tiszta' és hajléktalanokat fogadó nő is adta a műsort időnként amitől zengett az épület. A 'jó' hangszigetelésű bejárati ajtón át is hallgatni lehetett, hogy milyen zenét üvöltetnek a folyosó másik végén. Na meg az örökös fúrások...minden héten vagy legalább minden második héten valahol valaki biztosan fúrt valamit, mi már arra tippeltünk, hogy valami barkácsműhely is üzemel ott. Alapvetően jó hely, ilyen-olyan szomszédok meg mindenhol vannak, bár 2 év ebből itt bőven elég volt :)
Azért kíváncsi lennék, kinek van ideje arra, hogy azzal szórakozzon, hogy más papírját elviszi. :) A miénket is elvitték, amin kértem az F-eseket, hogy ha felújítanak és ütvefúrnak egész nap, amitől a gyerekek nem tudnak pihenni, akkor legalább tegyék meg, hogy előre kiírják a faliújságra. De lesz@rta az illető és fúrt ugyanúgy még napokig. F, mint állatkert :)
Köszönöm, ez igazán kedves volt...
Nem hirdettem még meg ingatlanosnál a lakást, mert a lakók ismeretségi körében bízom első körben. És nem is sürgős, mert keresésben vagyunk még.
Ár tekintetében a klíma, beépített bútorok, tároló azért felviszi az alapárat. Remélem:)
Lépcsőházban kihelyezett Hirdetésemmel kapcsolatban sajnos nincs javulás, naponta gyűrík vagy eltüntetik. Nem baj, kitartó vagyok, viszek újat minden nap a kisfiammal. Azért jó lenne tudni, ki haragszik rám és miért...
Segítségképpen, nem bántásképp mondom, de az áron gondolkozz még...Ez amit leírtál irreális, jelenleg ezen a négyzetméter áron luxus lakást is lehet akár venni..Persze ha van időd eladni..
Eladom a lakásomat! 63 nm, 3. emeleti, nappali + 2 egész szobás, kertre néző, 11,5 nm teraszos. Én pont kilátok a teraszomról a Sashegyre, már ami azon a résen látható. Szóval segítsetek, ha kérhetem. Ismerőseiteket, ha érdekli, hívjanak fel. Ár: 26,7 Mft. Van autóbeállóm + tárolóm. Ezek nincsenek benne a lakás árában. Mobil: 20/225-7728
Ja igen, én is láttam a "ne tedd" feliratot, aztán láttam az F-nél, hogy a gyermeknapi összejövetelhez valaki - chaten érezve magát - nagyon kedvesen hozzászólt, hogy a padokat el kell tenni a gyepről, mert tönkre tesszük. Sajnos sokaknak savanyú a szőlő :(
Csak sajnálni tudjuk, hogyha elmész, irásaiddal nagyon hasznos tagja voltál a ház fórumának, köszönjük.
De ne aggódj, jelenleg a Mandarinkert nagyon népszerű a vevők körében, és a XI. ker. ezen része vezeti a lakás iránt érdeklődőek listáját.
Már csak az eladási ár kérdéses, de erre is jó esélyek vannak.
A tapasztalat alapján a Mandarinkerti lakók segítségével veszik meg a legtöbb lakást ebben a Társasházban.
A Társasház jól működik, a kert szép, az alapszolgáltatók jól dolgoznak, a 198 Ft közös költség az egyik legalacsonnyabb, a közűzemi költségek is versenyképesek.
Én úgy gondolom, nem nekem. Udvariasan kértem.
A gond az, hogy már egy múltkori hírdetésbe is beleírtak, akkor lakást kerestek. "Ne tedd" jelzővel illeték. Nem hiszem, hogy a "kontárkodónak" (nevet nem tudok, így csak ezzel a jelzővel illethetem) joga lenne ehhez. Ne Ő döntse el, ki akar költözni be vagy ki.
Azért van a fórum, hogy véleménytnyilvánítson.
Nem a szomszédok miatt akarok elköltözni. Imádok itt lakni. Kinőttük a lakást a babával.
Egyébként a hirdetés munkámba került, és a 5hónapos kisfiammal jártam végig a lépcsőházakat, hogy kitegyem. Nem volt szép, hogy a munkámat tönkretették.
AZÓTA ELTŰNT A HIRDETÉSEM:(
Kedves F épületben lakó szomszéd, aki mások hirdetéseibe kontárkodik!
Honnan tudod, hogy milyenek az én szomszédaim? Honnan veszed a bátorságot, hogy beleírj az általam készített hirdetésbe? Az én szomszédaim igenis csendesek. Korábban (kb. 1éve) voltak problémák, de azóta nincsenek. Ha Neked bajod van, az nem az én bajom.
Kérlek, azért, mert Te nem érzed jól magad, mások dolgaiba ne avatkozz, mások nevében ne nyilatkozz.
Kiadó 1-1,5 szobás lakást keresek, kb. 60.000+rezsi/hó, aki tud esetleg ilyet, kérem jelezze a pozner.zsanett@gmail.com-on. Sürgős lenne! Nagyon köszi!
Itt a lakóparkban lakó fiatal pár vagyunk és kinőttük bérelt kis garzon lakásunkat.Szeretnénk egy nagyobb lakásba átköltözni.Ha esetleg van valakinek kiadó lakása kérem jelentkezzen:))
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, tudja-e valaki annak a cégnek a számát, amelyik a ház rovarirtásával foglalkozik? Van esetleg többeknek igénye arra, hogy irtsák ezeket a fürdőszobai ezüstös pikkelykéket?