Párat vállaltam a 8, azaz nyolc gólból... Király volt a játék gyerekek!!! :-))) Gratula!!!
Ja és a klasszikusnak számító cseh remeket jól ismerem. És szerintem egyről beszélünk, bár tudom, hogy családos , illetve monogám úriemberek is vannak a társaságban, akik soha...
Így jutna a "Másenkák" varázslatából a fehér csapatank is!
A fekete sereg elsöprő győzelemet aratott, aztán a fehér csapat megtalálta a korongot, és ráeszmélt, hogy ez itt nem az Australian Open, hanem egy hokimeccs, de ekkor a rolbás lekapcsolta a villanyt.
Köszönöm Chrisnek, Kápinak, Rolonak, és a többieknek, hogy végre lehetett kicsit, finoman, de egészséges mértékben ütközni, és nem sírt érte senki! Ez volt az a kis öröm, amit a mai este hozott a nagy góltalanságban, meg persze Józsi passzai. Én így is élveztem, még ha nem is látszott ;)
"Ez minden, amit erről a témáról mondani tudok."
Áron
UI.: Jövő héten fekete leszek ;)
Lehet, hogy félre értetted a "Föld körüli utazás"-t. Ajánlom figyelmedbe a Örökség /avagy:Gutentag Faszikáim/ című Cseh műremeket! Na abból megtudod ! -amúgy is érdemes megnézni ....
Oh, köszönöm, köszönöm Mindenkinek! Hatalmas szívetek van!
Amúgy ha arra tifelétek ilyen ócsó, akkor 12 "földkörüli" rendelve a szerdai meccs utánra a fekete csapatnak... Hogy ne csak nekem legyen jó!!! Viszek pár palack pezsgőt is oszt csapunk egy jó kis bulit a zuhanyzóban...
Én tudom mi kell a Bálintnak! De ahhoz nem kell alapítvány, Hahóton 3000-ért megkaphatja! Én bedobok egy rugót! :-) De utána ki lesz tiltva a zuhanyzóból! :-))
A zseniális játékok sorából Endru-t se hagyjuk ki! Mátrixba illő jelenet volt, ahogyan rámozdult a korongra, majd 2-3 lépésből a kapunál termett, de kivárta, mig a fehérek közül egy beér a kapuba (nagyon sportszerűen), és vagül is hálószaggató találattal segítette hozzá a csapatot a mindent elsöprő győzelemhez. Szinte láttam a fröcskölő jégszilánkokat a korcsolyán, mintha lelassult volna az idő... :D
Ha az irányításon azt érted, hogy sem a támadásra, sem a védekezésre nem ... (keresem a szót) ... NEM TUDSZ HOZZÁSZÓLNI!!! ... akkor igen, valóban nagy szükség volt rád Bólint, hiszen mi is elfáradunk néha 2-3 percre. És akkor azér mégiscsak legyen valaki a pályán...
;)
Köv. héten bizonyíthatsz! Kérd külcsön a Tomi ütőjét, meg a Chris vállvédőjét, hátha így átszál rád valami tehetségféle...
Végre összejött a dicső és jól megérdemelt NAGYARÁNYÚ győzelem!!! Gratula mindenkinek!
Mintha tényleg elkezdtünk volna kicsit látni és gondolkodni a pályán, mert az akarással talán eddig sem volt gond...
Természetesen kellett ehhez a sikerhez egy top formában lévő Bandita és az ellenfél igencsak "szűkös" kerete is, de ez mit sem von le érdemeinkből!!!
Ilyenkor érzem azt, hogy volt értelme pár hónapja sötét mezt húzni, és hogy irányításommal, taktikai tanácsaimmal és természetesen klasszis játékommal mennyit tudtam segíteni a fekete csapaton...
Voltak passzok gyerekek, pontosak, meg gólok , beszarok, kurva jó volt.ű Mondjuk az elején elpazaroltam az erőmet, jártányi se maradt,de jóóóó volt nézni esküszöm!
De inkább Tommy-nak kéne egy jó ötő! Nem ilyen vacak műanyag! Vagy lehet, egy szemüveg! De ha jól tudom ma már lesz Vitamin is, talán ő kisegít valami csodaszerrel! :)