végre egy olyan ügy, amit nem lehet elsikálni. bizhiányosan nem lehet megszüntetni az ügyet, tehát vádemelés lesz belőle Lengyel Z. vagy a rendőrök ellen.
ezek után meg visszakézből is:))) csak azért te is tudod, hogy ez kolompár józsival szok történni a nyóckerben, vagy kovács noname janival, nagyon el kellett ahhoz engednie magát Lengyel képviselő úrnak, hogy vele is megessen...
Ugyanis P-ben, ha nyomod a gázt akkor a motor felbőg, az általad írottak szerint még akár meg is rándulhat, ami ismételten azt erősíti, hogy a képviselő úr nagy-nagy baromságokat beszél.......
> "2. P fokozatban (parkoló) a kocsi nem megy sehova (olyan mintha nyomnám a féket, de nem kell nyomnom) ha a gázra lépek a kocsi motorja felbőg de a kocsi a P fokozat miatt nem megy se előre se hátra." <
- Ez csak elvben igaz, a gyakorlatban nem mindig, és nem feltétlenül. Alattam már többször is megindult illetve megrándult "P" fokozatban is egy aut. váltós kocsi magas fordulatszámnál, amikor erősen ráléptem a gázra.
Nem kívánnám Lengyel urat jellemezni, nem ismerem, az sem nagyon izgat, hogy Fideszes vagy sem, bár nem éppen vagyok szimpatizáns.
De a következő (politikamentes megjegyzése elgondolkodtatott (konzekvenciám később).
" A rendőrök szerint ráadásul megpróbált elmenekülni: felbőgött a kocsi motorja, ezért akarták feltartóztatni. Lengyel ezt is határozottan tagadja, mint mondta, nem is tudná felbőgetni kocsija motorját, mert nem mechanikus váltó van benne."
Ez az ember egy idióta.
Automata váltós kocsiban (nekem ez van, és ugye ez az ellentettje a mechanikus váltónak, ugye?) teljes nyugodtsággal lehet felbőgetni a motort.
1.Üresben (N, azaz neutral fokozat), a kocsi egyenesben nem mozdul sehova, lejtőn mondjuk legurul, de az alagút utca (asszem) egyenes.Ha megnyomom a gázt (mivel a kocsi üresben van) a motor felbőg, a kocsi nem megy sehova.
2. P fokozatban (parkoló) a kocsi nem megy sehova (olyan mintha nyomnám a féket, de nem kell nyomnom) ha a gázra lépek a kocsi motorja felbőg de a kocsi a P fokozat miatt nem megy se előre se hátra.
3. D fokozatban (azaz direkt), amiben a kocsi elvileg nagyon lassan gázadás nélkül is csorog előre (kivéve nagyon meredek lejtőn), ha a lábam a féken van (tehát a kocsi nem mehet sehova) nyugodt szívvel nyomhatom a gázt és tudom azt bőgetni.
(a 3. ponthoz tartozik az 1, 2, 3, állásban történő bőgetések).
Tehát amit mondott az baromság.Nyugodtan bőgettetheti a motort, ha akarja.
Ha a képviselő úr netán az automata váltót hívja mechanikusnak, tehát a kocsija kézi (nem automata) váltóval van szerelve, akkor sem éppen van értelme annak amit mond, hiszen akkor is nyugodtan bőgetheti,mondjuk 1-esben, csak a kuplungot le kell nyomni.
Ezt cca. minden nem teljesen nyomi autót vezető és mondjuk autót már belülről látó magyar állampolgár tudhatja.
Mivel kézi váltós a kocsik jelentős része, ezért írtam le az automatára vonatkozó tényeket, azoknak akik ezt nem tudták, hogy átlássák Lengyel képviselő úr mondatainak értelmes és valós mivoltát.
A hibákat pedig tetézi még azzal, hogy hülyét csinál magából az egész ország előtt az egymásnak ellentmondó szövegeivel. Ha nem színezné különböző módon az eseményeket, jobban emlékezne arra, hogy mit mondott 1 órával előtte.
Nem értem. Nincs nála semmi papír és ellenáll, ráadásul hőbörög. Minek van ez törvényhozói székben? Sebaj amit kapott az már az övé marad. Többet kellett volna adni neki. Ezután nyugodtan lemondhat. Csak a pártját járatja le. Nem hiszem azonban, hogy a rendőrök is hibátlanok. Engem is állítottak meg hasonló helyzetben a rendőrök. Néhány keresztkérdéssel simán lekádereztek. A központ minden általam bemondott adatot gyorsan leellenőrzött, és mehettem tovább. Igaz ez bicajjal volt és vidéken. Tanulhatnak a fővárosiak még egy kicsit.
Lengyel elkövetett egy alaphibát, a papírok otthonhagyását, ami talán véletlen volt, de az is lehet, hogy általában sem szokott vele foglalkozni. Ismerek ilyen embereket.
Ezután viszont elkövetett egy sorozat válságkezelési hibát, ami már nem véletlen volt, hanem neki felróható, főleg mint képviselőnek. Nem lett volna szabad ezeket elkövetni, akármilyen hülyék is voltak esetleg a rendőrök.