nem tudom, mi volt az az animgifes borzalom, én is láttam :))) a másikra gondoltam, sztem tök kaotikus, és annyira nem is karakteres. Ha van egy kis időtök... nagyon vicces :)
Caitlin, Te programozó? Arra emlékszem, h mondtad a Műegyetemet, de a szakmáról sztem nem beszéltünk. Erre is tök kíváncsi lennék, csak úgy nagyvonalakban, h ki mivel foglalkozik (én jogász)
stunc holnap megy a boholyvizsgálatra, ugye? drukk + utána kérünk egy bejelentkezést, hogy minden rendben van vagy minden rendben van ;) Ennek rögtön megvan az eredménye, nem?
nem tudom kinel mikor mi latszott. nekem egy borzaszto animokkal telenyomott gagyi oldal jott be. aztan mikor masodszorra megneztem jott csak be az uj design. ... haat... erre is lenne mit mondanom...
ez most valami vicc? talan 97 korul, total kezdo koromban csinaltam hasonlo designt. igaz en a coreldraw beepitett grafiakait hasznaltam, ok meg mar lopnak mashonnan is. ez nagyon gaz.....
elmenekültünk német rokonokhoz a hőség elől, és most érkeztünk vissza. (vezettem 7 órát, i'm a hero) a hétvégén úgy meg lettem sétáltatva, mint annak a rendje... "jó" hír, hogy elkezdődött a bokadagadás (séta, kirándulás tök jó ellenszer!) meg a szédülés, tök gyakran szédülök, általában közl. eszközökön. jó hír, hogy feltuningoltam magam jó levegővel + német pedantériával, most élvezettel vethetem vissza magam a magyar kuplerájba ;)
köszi a gratulákat az UH-hoz :) most tényleg úgy érzem, h elkezdődött a terhességnek az élvezhető periódusa.
osztálytalálkozó: aki még egyszer meg meri kérdezni, h jöhet-e, a sarokban fog kukoricán térdelni!!! :) naná. sőt, én igazából már tök kíváncsi vagyok az arcokra meg az irl személyiségekre :) stunc hangját lgbb már ismerem, de kb. ilyennek is képzeltem :D
Mivel én vidéki vagyok, nem mész velem sokra, de itt a környékünkön lehet kapni olyan boltokban, ahol általában mosogatókat. Ahol forgalmazzák azt a márkájú mosogatót, amit kinézel, sztem meg is rendelik, ha raktáron nincs.
itt vihogok ezen a hasi uhon:-)))))) vege a szep idoknek??:-))))))))))) a vegen meg be kell hogy erjed a pasival,mi sipirc?:-))) gratulalok az izgo mozgo babahoz!!!!szep eredmenyek!
"Gyerekkel minden ok, mozgolodik összevissza, tarkóreő is rendben:) ja és vége a szép időknek, hasi UH volt;) csok mindenkinek, viszlat hétfőn! sprc"
De én nem hagytam ennyiben, hiszen méretet nem írt, és így kaptunk végül számokat. Tehát:
"CRL 58 mm, BPD 23 mm, THQ (az mi?) 22 mm, tredő 1,4. Par nappal fiatalabb, 13 hetesnek mérte. Péterfyben fogok szülni. (tud vki vmit róla?) DPT 104 mm."
jajj de szepek!Linda pont akkor mint Eniko volt 2 honaposan.neked az a furcsa hogy csak ekkora nekem az az hogy mar ekkora.Vasarnap mertem az Enikot, 6020 gr volt.Heni kereken 6 kilo volt 5 honaposan.Eniko meg 2.5 honaposan.viszont tegnap neztem a Heni keresztelojet videon, es mint 2 tojas olyanok a lanyaim:-)
Részletekben már megtörtént a bejelentés a munkahelyen, ahol már egy csomóan tudják. Na ja, amit két ember tud... Bár most meg parázok kicsit (néha nagyon), hogy a chorionbiopszia miatt ne legyen baj, és persze nem az esetleges sajnálkoások miatt, hanem egyáltalán. Olyan jól fejlődik ez a baba, még sosem volt ekkora babám, hogy mostmár nagyon nem szeretném, ha elmenne, mindig azért imádkoztam, hogy ha kell, akkor a legelején történjen baj.
Nekem a Mihaszna Apó volt a kedvenc mesém, minden nap azt kértem esti mesének. Totál érthetetlen, hogy mit élveztem benne még ezredszerre is. Na és szerencsétlen szüleim, csodálom, hogy nem tépték ki a meséskönyvből azokat a lapokat.
Oszitalit illetően nekem általában nem jók a hétvégék, de ha jó előre tudom, akkor tudok szervezkedni. Megara, nagy áldozat lenne a részedről ha bevállalnák minket, ki tudja hányan csatlakoznak még az osztályhoz. Egyébként milyen lett a hajad, szép frizurát csinált a lánykád?
Mamua, jó lenne, ha tudnál jönni.
Sipric, a Vegafood az csomagküldő? Nem csökkent még a húsutálatod?