Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
még csak az se, mert ahhoz reddit és threads helyett szakirodalmat kéne olvasnia, az kevés, hogy színházba jár meg random olvasgat, ami elékerül, bár gyanítom, hogy az összehencegett könyveknek a töredékét sem olvassa el
én szakfordítóként klasszisokkal szakbarbárabb vagyok, mert minden fordíáshoz elolvasok pár témába vágó szakcikket, olykor pár könyvfejezetet is, hogy képben legyek nem csak a szakkifejezésekkel, hanem magával a témával is, volt már, hogy pár szép nagy baromságot javítottam egy-egy cikkben, nem győztek hálálkodni :)
valaki szólhatna már neki, hogy aki ennyre bizonygatja, hogy mennyire qrvalyóóóó mindenben, és ehhez képest semmit nem tud felmutatni, az nem kicsit gyanús :)
"Minden szar Biden alatt, még a limonádé is embereket öl. A limonádé nem ölt meg senkit, amikor én voltam az elnök. Finom volt és jó volt inni. Imádtuk a limonádét, nem? Így volt, de nem Biden alatt. A szalonna is többe kerül. A benzin is. A limonádé is, és megöl. Amikor az élet citromot ad, Joe Biden megöl vele." - Trump
Egy barom, de vicces dumái vannak.
A kedvencem még mindig az, hogy reméli, nem találnak életet a Marson, mert a demokraták első dolga az lenne, hogy pénzt küldenek nekik.
Már itt is van kifogás? Ki fúrja, sőt épp ez az: hogy lehet fúrni egy magántanárt? Érdekes, hogy mindig valami rejtélyes külső beavatkozás áldozata, nem? Menne ez a magántanárosdi is, csak megint fúrják. Igaz, hónapok elteltek, és még mindig nem izzadta ki magából az oktatóanyagot, de az más. Mióta is ígérget videókat? Igazán szép tőled pedig, rusony, hogy a heti 24 magánórád mellett még a youtube-on is oktatsz, csak hát a valóságban ez sincs sehol.
most nézek egy régi bbc-s sorozatot, The night manager, egy John Le Carré regényen alapszik, jó a szreplőgárda is, Hugh Laurie, Olivia Colman és még sokan mások, rendes angolul beszélnk benne :)
amúgy jellemző az álkérdés is, ha nekem valaki elújságolja, hogy magántanítványai vannak, akkor jellemzően nem az a kérdés jut eszembe, hogy fúrják-e, hanem hogy miyenek a tanítványok, mit tudnak, milyen könyvből tanít, sokat kell-e készülnie az órákra meg hasonlók, a fúrás eszembe se juna
"Olyan gyerekekről beszélünk, akik fél éve még nem tudtak egyszerű szófajokat, alanyt-állítmányt felismerni."
De hiszen múltkor nem azt írta, hogy tehetséges, okos gyerekekkel foglalkozik, nagy gázsiért? :))
Meg mi ez a fúrás sztori? Jelentkeznek, átveszi velük ami nem megy nekik, elteszi a pénzt. Néha nem mennek többet, helyettük meg jönnek az újak. Ez természetes, dehát nem is azÉva lenne, ha nem költene valami cirkuszt még eköré is. Nyelfftannmanó, mi? Khm..., mások meg kreatív írásból, alkotói folyamatok elemzéséből, gyakorlati támogatásból tartanak kurzusokat. Nem 4990 forintért... khm. Úgy tűnik, az élet valahogyan a helyére rendezi a dolgokat.
Gumi is tanít már, nhmv, jól használta föl az idejét, az egyszer biztos. Persze az alkotóknak is jót tesz a tanítás. Péterfyék is tartanak kurzusokat. Kár, hogy azÉva ebbe a kettőbe talán jobban teszi, ha nem jelentkezik. De van még sok, ahol foglalkoznának vele. https://irokepzo.hu/