Keresés

Részletes keresés

Hwang Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1463

Felőlem annyit szívsz, amennyit akarsz, ne mond azt, hogy én akadályozlak

akokr te is a legalizálás mellett vagy?

Előzmény: mos (1461)
Hwang Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1462

használj nívea vizázst vazze

Előzmény: figyelem02 (1460)
mos Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1461
Mi köze a pártállásnak ennek a témához? Felőlem annyit szívsz, amennyit akarsz, ne mond azt, hogy én akadályozlak. Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy vélhetően nem éppen jobbos szüleid mit szólnak ahhoz, hogy mire költöd a pénzüket :) , de ez már legyen az ő problémájuk.
Előzmény: Törölt nick (1459)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1460

Hát, nemtom, de én is szarul szoktam kinézni ha folyamatosan naponta szívok, pedig én nem dohányzom (kivéve spanglihoz), nem iszom. A fűtől karikás lesz az ember szeme. Persze a külvilágnak kell bámulni a pofámat, tehát ez a külvilág problémája. 

Meg azzal is vitatkoznék, hogy a fűtől nincs másnaposság. Nálam van. Nyomott vagyok, enyhe feszültség van a fejemben. Szal engem zavar. Persze, össze sem lehet hasonlítani azzal, amikor alkoholtól vagyok másnapos (szerencsére jó régen volt már ilyen), mert az maga a halál számomra.  

Előzmény: Nargile (1445)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1458
De az is lehet, hogy korai és hosszú kórházi kezelésre és ápolásra szorul. Szar dolog. :((
Előzmény: Törölt nick (1454)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1457

Teccet ??????

Nem ??????? :)

Előzmény: Törölt nick (1452)
Hwang Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1455
nekem nem
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (1453)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1454

...szaaal......halmozza a gyonyort ! :)

....haaat...iiiigy.......hamar a temeto latogatoja lehet..........

Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1453
Ne azon lovagolj, hogy szó szerint mondott ilyen vagy hasonlót, vagy nem. Ez az egyik sarkalatos pontja az érvrendszerüknek/érvrendszereteknek a legalizálás mellett, nem?
Előzmény: Nargile (1450)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1451
Látom megint teret adtál a toleranciá(d)nak! :)) Bravó!
Előzmény: Törölt nick (1447)
Nargile Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1450
Idézd, mikor mondott ilyet.
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (1448)
mos Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1449
Megmondtam, ne próbáld ezt az ügyet jobbra tolni. Ha előállsz ilyen érvekkel a Bolgár-nyugdíjasok előtt, a töködnél fogva lógatnának fel, úgyhogy ne gyere azzal, hogy a jobb hibája az, hogy nem szívhatsz nyugisan. Szívjál ha akarsz, ki a lófaszt érdekel? Ha nem mászkálsz a belvárosban éjjel totál beszívva, akkor a kutya nem törődik veled.
Előzmény: Törölt nick (1443)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1448
S közben arról prédikál, ha a fűvezés legális lesz, akkor az emberek kevésbé fogják magukat alkohollal és nikotinnal rombolni!?? Ejnye-bejnye! :))
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1446
A jobbosok beszívva tudnak igazán jókat trianonozni, zsidózni, románozni, cigányozni, komcsizni, mert a bennük lévő düh átfordul röhögésbe....:))
Előzmény: Törölt nick (1443)
Nargile Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1445
Ebben igazad van kicsit, valóban rosszul néz ki, de főleg azért, mert naponta két doboz legális cigarettát szív el és gyakran iszik legális szeszes italokat...
Előzmény: Törölt nick (1441)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1444

Örülök, hogy ezt nem én mondtam ki. Nem akartam leírni, hogy véleményem szerint Juhász minden megnyílvánulásán, az arcán, a szemein látszik, hogy elszívta az agyát, nem akartam ezzel felesleges indulatokat kelteni, biztos van itt akinek ő a követendő "bálvány" (hacsak nem ő  maga is jelen van itt :)) )

Szóval, örülök, hogy ezt megtetted helyettem!

És tényleg sajnálom a fickót, hogy ide jutott, nem kívánom senkinek!

Előzmény: Törölt nick (1441)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1442
Ez nem ide tartozik.
Előzmény: Hwang (1438)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1441

Es ki a franc akar Juhaszra hasonlitani ?????????

Hiszen olyan rosszul nez mar ki, mint altalaban a tobbeve narkotizalok !

A drogozas mindenfajta degeneracioja laccik mar rajta es ez az evekkel csak romlani fog !

Nezzen mar tukorbe, oszt ijedjen meg mar magatol !

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (1430)
Hwang Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1440
jaj dehogynem
Előzmény: Törölt nick (1436)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1439
Én inkább azt mondom, sokkal határozottabban kellett volna fellépniük. Jóval határozottabban. Na ezért hiányoltam a Jobbik képviseletét! :))
Előzmény: Törölt nick (1432)
Hwang Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1438
Ha már a többség döntéséről beszélünk, akkor tiszteletben kell tartani a parlamenti választások eredényét is és 2010-ig nem kellene utcára menni, meg emberek lázítani.
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (1428)
mos Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1437
Azt gondolom, hogy magakellető hülyegyerek vagy toleránst játszó öregedő pesti entellektuel, aki ezt komoly problémának tartja, és most kívánja a középpontba helyezni. (Esetleg pártaktivista, hiszen itt is próbálják egyesek politikai irányba tolni a kérdést.) Ismertem/ismerek ilyen társaságot, nekik ebből nem volt problémájuk, meg tudták oldani. Ismertem persze olyat is, akit bevittek, de az a srác mindennap szívott és szívás után mászkálgatott a pesti belvárosban. Az ilyen életmódnak nyilván vannak kockázatai. (Persze nagyon megalázó egy ilyen rendőri eljárás, hasonlóan ahhoz, amikor viperával verik szét az ember fejét... Csak a toleráns Kuncze Gáborra tudok hivatkozni: aki nem jár arra, azt nem veszik kezelésbe :)) Ha valakinek a törvényi szabályozás a legfőbb gondja, ezen veri magát több napja, az nem ismeri az életet.
Hwang Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1435
én nem láttam, úgyhogy ezt nem tudom, de láttam én már fidelitas rendezvényen füvet szívó emberkéket
Előzmény: Törölt nick (1432)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1434

Nem érdekel a társadalom többsége, meg a pártok. 

Nem aszerint élem az életemet, hogy ezek mit gondolnak rólam, meg a világról. Ki lehet alakítani 1 olyan illúziót, hogy a többség uralkodik felettem, csak az a valóság, hogy ma reggel sem azért nem szívtam, mert a társadalom többsége és a pártok így akarták, hanem mert én magam döntöttem így. Ebből is láthatod, hogy a tényleges hatalom a testem, a gondolataim és az érzelmeim felett az én birtokomban van. Így hát az én szempontomból csak az a lényeges, hogy én mit tartok visszalépésnek. 

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (1428)
Hwang Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1433

azért, szerintem wúdi ettől kicsit értelmesebb.

amit te mondasz az azokra vonatkozik, akik egyszer írnak bele a topicba egy "dögöljön meg minden drogos" mondatot

Előzmény: Törölt nick (1409)
multiplas Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1431
Senki nem kényszerít senkit édesem:-)
Vannak viszont jópáran, s többen, mint gondolnád, akik az alkohol helyett valami sokkal veszélytelenebb szertől éreznék magukat kellemesen, fejfájás, másnaposság és hányás nélkül. Erre a fű pont jó volna, ha nem fenyegetnék az embert lépten nyomon börtönnel a törvényhozók és inkvizícióval a magadfajta egyszerűek:-)
Akinek meg nincs önkontrollja, mindegy, milyen anyagtól pusztul el, de tegye lehetőleg mihamarabb és egyedül, nem évtizedekig élősködve a társadalmon az alkoholizmusa okozta betegségeiből kifolyólag...
Előzmény: Törölt nick (1261)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1430

Ez a dogmatikus konzervatív jobbos tegnap este nézvén a Kedd21-et, amit amúgy elfogultnak tart, hiszen a TASZ-os pöcs mellé miért nem hívták meg a NJA képviselőjét, Juhásszal szemben - aki amúgy rendjén beégett -, miért nem hívták meg a Jobbik képviselőjét, vagy egyszerűen miért nem hívták meg egy egyházi személyt aki drogosokkal foglalkozik. Úgy lett volna teljes a tájokoztatás és a vélemények elhangzása.

Ezt mind leszámítva ez a "déká jobbos" :)) mégis részben az orvosszakértővel és részben az MSZP fiatal képviselőjével értett egyet illetve az ő megnyílvánulásuk volt a legszimpatikusabb!

Előzmény: Törölt nick (1429)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1428

Látod, most okosat mondtál: te azt tartod visszalépésnek...

A társadalom többsége és a hatalom gyakorlásával felhatalmazott pártok pedig a legalizációt látnák visszalépésnek.

Előzmény: figyelem02 (1427)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1427

"a legalizálás egy visszalépés lenne"

Nézőpont kérdése. Én azt tartom visszalépésnek, amikor megnyírbálják az ember jogait, és ilyen-olyan dolgokat ilyen-olyan indokokkal tiltanak.

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (1422)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1426
Ezért mondtam, hogy (nagyrészt) felesleges itt érvelni. Az lehet az egyetlen érv, hogy "itt vagyok, szívok, szarok a törvényre, nem tehetsz ellenem semmit". Ha ebből sem látja be vki, hogy teljesen felesleges a büntetőjogi fenyegetés, akkor azon legalább lehet röhögni. Attól, hogy bosszankodsz azon, hogy a másik süket az érveidre, neked nem lesz jobb, csak rosszabb. És miért akarnád, hogy rosszabb legyen neked? Bosszankodjon a másik, hogy leszarod a törvényeit.:))
Előzmény: Törölt nick (1423)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!