Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Érdeklődnék h van egy mio c250-sem és felraktam rá igo8 8.3.2.64873 és megtudná valaki mondani h erre hogyan tudnék teherautós tervezést varázsolni,valamit kevés memóriára panaszkodik,be lehet valahol állitani h a az sd kártya egy részét is használja?Köszönöm elöre is a válaszokat.
zazie2-re is vonatkozik. c720 és igo8 illegális együtt nem működik! Ne is próbálkozzatok ezen a fórumon. Tessék szépen megvásárolni a frissítést a készülékekhez, utána jöhettek ide!
Sikerült felraknom Mio c720 "My Flash Disk"-re az igo8-at,el is tudom indítani,dolgozik is a program! Viszont van egy problémám ha a pna-n leállítás vagy újraindítás ikont nyomok akkor eltűnik az összes bemásolt fájl,mappa(miomap,igo8)! Olyan mintha hard resetelne,törli az álományokat!
Szüleimnek fabrikáltam még egy c720-ast igo8-cal, de nem teljesen emlékszem hogy hogyan. (netről csomag leszed, vagy valaki jóakaró küldte... nem emlékszem) Szóval úgy működött, hogy ha beraktam az SD kártyát, újrabootolt, volt egy iGo ikon, amivel szépen elindult, és futott.
Aztán nyaggattak, hogy frissítsem már a térképeket, és megpróbáltam az én P550-men levő térképeket felmásolni, de ahogy számítottam nem voltak kompatibilisek, és ahogy egyik SD kártya másik SD kártya HDD mappa másolgattam, valmit elkúrtam és most nem tudom az eredeti állapotot visszaállítani a C720-as SD kártyáján.
Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan varázsoljak vissza egy iGO8-at a C720-ra kérem segítsen. Jöhet nyugodtan privátba is. Köszönöm.
Sziasztok, C720-om van, de sajnos eltünt az eredeti telepítő CD-ém. A mostani gépemre ezért nem tudom feltelepíteni a programokat és emiatt adatokat nem tudok mozgatni (Outlook, ..) Tudna valaki ebben segíteni? Tudok adni ftp elérhetőséget, ahová fel lehetne tölteni. Előre is köszönet
Szia, a megoldás teljesen legális, 2 GB SD kártyán iGO8 R3 legfrisebb térképei vannak fent. A cégnél ha beviszed a készüléked kb. 5 perc alatt rákonfigurálják hogy a kártya működjön normálisan. Konfigurálás után a toolbox-al frissíteni tudod a térképeket is ( kelet EU-t -TOPMAP- egy évig ingyenesen) a többi térképet fizetősen. A készülékeden a régi szoftver a licencel együtt megmarad (bár sok haszna nincs) de a teljes szoftver a kártyán van. Ha nem kell a teljes EU térkép létezik csak Magyarország térképes SD kártya olcsóbban ami szintén 2 GB-s, legfrissebb térképpel. És ha utazol elég megvenni a bérlős térképeket hozzá 6-10 EUR-ért a naviextras.com-on egyébként a Magyar térkép friss és év végéig az is marad. Ezzel megoldódik a iGO térkép macera és nem kell a gyenge mio-s support tovább.
Van egy mio c520 készülékem ami müködés közben lefagyott,csak hardresettel indult újra majd a sárga betöltőképernyőnél hibaüzenettel megállt és lefagyott.Újra HR, ugyanaz történik mindíg, nem megy tovább. PC nem látja sem a flasht, sem az SD kártyát,érintőképernyő nem reagál.
Hibaüzenet : "Fatal application Error Application Launcher.exe has performed an illegal operation and will be shut down.If the problem persists contact the program vendor. Program:Launcher.exe Exception:0xC0000005 Address:037FE210"
20e-ért már hivatalosan is lehet helyenként iGO8-at (full EU térkép) nem túl ismert névre futtatott, de amúgy sokat tudó készülékkel együtt kapni, így 19-et adni egy kijelzőért igen soknak találnám...
egy C720 b-m van. A problémám egyik napról a másikra kezdődött. A műhold kapcsolat nagyon lassan, vagy egyáltalán nem jön létre. Soxor órák alatt sem. A kereső villog, tehát keres, csak valamiért nem talál. Szabad területen, állva, vagy mozgás közben is mindig ezt csinálja.
Motorozás során nekem is többször beázott a C 520-asom. Kiszáradt párszor működött is, azután szépen lassan előjött egy bosszantó hibája. A kijelző folyamatosan azt érzékelte, hogy nyomogatom ezzel elnavigált vagy épp beálíthatatlanná tette. Mig egy nap földhöz nem vágtam.
Ezúton kérdezném, hogy nincs e valakinek 520-ashoz kijelzője?
Sziasztok van egy mio c320-as gps-em! 1 napig ázott az esőben :S Most szárítom. Szerintetek be fog még valaha indulni? Nem történt valakivel ilyen szerencsétlenség mint velem ?!