Keresés

Részletes keresés

delamancha Creative Commons License 2007.04.26 0 0 1034

Szánalmas, szerencsétlen faszkalap vagy, T. Z. !

Soha, semmilyen szeretetet nem kaptál embertől, valószinű, képzelt Istendtől sem !

Gyermekeidet valóban sajnálom, anyjukat kevésbé.

Belementél egy idotizmusba, bravó Jehova Tanúi !

Kretén primitiv állat módján, egy tetű szekta magához tudott vonzzani, bravó !

Majd ezután elkezdtél kompenzálni ezerrel, eddig fasza !

Ezt a kompenzációt egy ártatlan kis jószág életének kioltásával tetézted !

Faszt nem érdekel bármely kretén vallási tébolya, ameddig ártatlan életbe nem kerül.

Egy határt te átléptél !

Vondd le a konzekvenciát !

Egy utad van !

Meg kell halnod, saját kezed által !!!

Terpeszgyermek Creative Commons License 2007.04.26 0 0 1033

Én is abba a hibába estem, amibe te. Utánajártam ennek a szerencsétlennek, és minél többet tudtam meg róla és munkáságáról, annál inkább elkeseredtem... Egy picit úgy éreztem a linkek között keresgélve, mintha egy aberrált kéjgyilkos nyomait kutatnám. Így akadtam erre is:

http://www.mozgovilag.hu/2002/09/12%20rolrol.html

Ennek a szcénának az volt a célja - legalábbis az első percekben ilyesmiről volt szó -, hogy egy Toepler Zoltán nevezetű fiatalember megőrülésének történetét bemutassa. Megbolondulni persze sokféleképp lehet, de a bolond ténykedése csak akkor több klinikai esetnél, ha a bolond beszédben van rendszer. Futóbolond drámai vagy epikai hőssé avanzsálását tiltják már a kicsit igényes krimik is, csakúgy, mint a drámák. A mi T. Z.-nk narkózás következtében veszíti el világos tudatát, s ez bizony bús eset, de ha nem tudjuk, miért tett ekkora kárt magában, akkor ügye nem több drogambulanciai feladatnál. De még egy lelkiismeretesebb kezelőorvost is érdekel, hogy páciense miféle bajok ellen menekültében nyúlt a narkotikumhoz. Ezért van a világirodalom jeles őrültjeinek követhető logikájuk, valamely jellemvonásuk eltorzulása társadalmi tényezőkre ezért vezethető vissza. Gondoljunk csak rá, hogy Nérót a féktelen sikervágy, Popriscsint a magány, Macbethet a hatalom teszi eszelőssé. A mi T. Z.-nk narkózik, mert valamely ismeretlen szellemi tartományt akar megismerni. Csakhogy amit erről delíriumában elmond, merő lapos közhely, handabanda, lótifutizás háztetőtől sírgödörig. Nincsen módunk részvétet érezni iránta, mert azt nem tudhattuk meg, hogy drogozás előtt értelmesebb volt-e; nem érezzük áldozatnak, aki egy bármi értéket képviselő felismerésért feláldozta magát, barátai és ismerősei pedig éppoly lila beszédű, tötyörgő alakok, amilyennek őt látjuk: egyéniségnek látszani vágyó, de cselekedni semmiért se képes valakiknek.

Előzmény: Morbus Sacer (1031)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.26 0 0 1032
Segítsünk neki...,pl:szívesen lennék a "kéz"...
Előzmény: Morbus Sacer (1031)
Morbus Sacer Creative Commons License 2007.04.26 0 0 1031

A filmed Istenkeresés? Mit gondolsz, mások nem keresik Istent? Nap mint nap keresik, verejtékes munkával, becsülettel, jóhiszeműen, kitartással, olyan barmok ellenére, mint te vagy. Ki fogja előbb megtalálni? Te, a kádba mártott karjaiddal?

Gyerekkoromban szórakoztam, mint talán mások is, lemerültem a víz alá, számoltam, gyenge a tüdőm, talán eljutottam negyvenig. Javaslom neked, tedd ugyanezt, de számolj ötszáznegyvenig. Meg fogod találni, amit kerestél. Van elég bátorságod hozzá?

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.26 0 0 1030

"Én többezer kilométerre dolgozom és élek Magyarországtól, de nincs is kedvem visszamenni. Nincs kedvem élni egy olyan kurva országban ahol magamutogató rendezők macskát fojtanak élőben, de nincs kedvem olyan országban sem élni, ahol magukat persze jóravaló kereszténynek tartó, valójában sunyi, noname  emberek mások halálát követelik

Maradok tisztelettel

Laskai Gábor "

Ne is gyere...,de a fórumra se....

Előzmény: lasgabesz (951)
Morbus Sacer Creative Commons License 2007.04.26 0 0 1029

Még egy dolog, amit kihagytam.

Látom rajtad Toepler, olvaslak, a sok trágár baromságodat, a sok szerencsétlen művedet, amiben mindent, ami nekem fontos, dekonstruálsz, látom azt is, hogy téged segítenek a hozzád hasonlóan aljas erők, akik élveznek szavaidon, látom rajtad, hogy te is küzdesz, te is szeretnél érvényesülni, te is lennél "valaki", vágysz rá, hogy a neved új művészi értékek garanciája legyen, hogy mindenki pinának és fasznak lássa a szerelmet, hogy mindenki bravózva olyan utolsó tróger világban éljen, amit te kitaláltál magadnak, de tudod mit, csak magadat építed le, még ha pénzt is kapsz érte, operáltasd át magad macskának, akkor, és csakis akkor még lépes lennék befogadni téged a szívembe, és én nem fojtanálak vízbe, csak hagynám, hogy megöregedj, és ha túlélnélek, még örökzöldet is ültetnék a sírodra és minden nap imát mondanék az üdvösségedért, mert lehet, van rá egy százalék esély, hogy a körülmények miatt lettél ennyire beteg, és akkor én megbocsátanék neked, őszintén, befogadón.

De te hallgatsz, gyáván elbújsz.

Nincs hová menekülnöd már. Gondoskodunk róla, hogy külföldre se szökhess, már fordítják a halandzsa angolodat érthető angolra. Az egész világ rajtad fog sajnálkozni. Tedd meg, légy öngyilkos. Nem maradt más hátra. Ettől még égni fogsz, de a magad számára ettől mártírrá válhatsz. Nekünk meg szimplán jobb lesz. Gondold át. Tedd meg.

valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1028
én csak kicsit lepődtem meg mert a mélben is azt irtam hogy kultúrált humánus embernek tartom ezért irok neki
és lám igazam volt
Előzmény: Törölt nick (1025)
valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1027
akkor aki szeretne csatlakozni ne Návai Anikót zaklassa, mert szegény ő nem tehet semmiről hanem az előző hozzászólásban megadott mailekre küldjön tiltakozást
Előzmény: Törölt nick (1025)
Morbus Sacer Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1026

Sziasztok.

Csak nagyjából összefoglalva még egyszer.

Toepler Zoltán soha többé nem lehet tiszta. Amit tett, akár önkézzel, akár mással elvégeztetve, akár csak "véletlenül került hozzám, én meg balga módon betettem a filmbe", nem számít. Alapvető emberi érzéseket-értékeket sért, amit tett, nem utolsó sorban, bűncselekmény elkövetője vagy részese. LAKOLNIA KELL. Minden tiszteletem az ezügyben aktív kezdeményezőké. Bármit is kell tennünk, tartsunk ki, soha ne adjuk fel. Ha kell, nézzük meg újra és újra a felvételt. Garantáltan ébren tart majd.

Ez most egy felkapott téma. De pont ezért. Ezen az "apró" példán keresztül precedenst lehetne teremteni. Ha most sikerül ezt a gazembert, ezt a végtelenül aljas valakit ellehetetleníteni, talán sikerülni fog a jövőben a hasonszőrűeknek is jogi úton betartani. Minden kedves együttérzőnek és tenniakarónak a legjobbakat kívánom.

Elindult itt valami, ami sokaknak meglepő, mert igen, tényleg lehetne sorolni a világ egyéb szörnyűségeit, lehetne példálózni azzal, hogy naponta x tízezer ártatlan gyermek hal éhen a világon, de valahol meg kell értenünk, hogy az sem baj, ha mi most ebben a (sokak szerint unalmas) témában lázadozunk, mert végétére is csinálunk valamit, itt és most van lehetőségünk tenni. Toepler talán egy impulzus, hogy felébredjünk, nem tudom. Amíg verjük a vasat, amíg ez a korcs a mi szidalmainkat lélegzi, addig talán van ráhatásunk a világra, (nagy szavak, de hogyan máshogyan?) addig talán egy kicsit belepofozhatunk a beteg elmék önérzetébe.

Rövidre fogva: ez most nem csupán aljas állatkínzás és öncélú, perverz gyilkolás, ölés. Ez lehet egy kezdet, hogy b...d meg, na ezt már nem tűrjük tovább, ezeket a szerencsétlen figurákat nem bírjuk tovább, alapvetően a BETEGSÉGET nem toleráljuk sem kitüntetéssel sem közönnyel. NEM TOLERÁLJUK, HOGY VALAKI BETEG ÉS A BETEGSÉG LEGYEN AZ ÉRTÉK MŰVÉSZETBEN ÉS ÉLETBEN!

Sokan nem értik, mire ez a föllángolás. Sokan egész egyszerűen hülyének néznek minket. Ma elmentem egy étterembe, a témát felvetettem, és az azt mondták, a macska úgy is meghalt volna. Dezinformáció maximus. Kisebbségben maradtam "hülye" véleményemmel. Ne legyünk KÖZÖNYÖSEK! A közöny gyilkos. Abból jön majd minden mészárlás.

És végezetül, mivel úgy sem tudtam (így visszaolvasva magam) tárgyilagos, higgadt és szuperobjektív lenni, itt vannak a képek an én cicáimról. Nagyon szeretem őket. Láttam őket, ahogy megfogták az egeret, vagy behozták a szobába a félholt seregélyt, nem győztem takarítani a vért utána a parkettáról. De ebben a macska"játékban" nincsen aljasság, mert ahhoz ezek a teremtmények nem elég fejlettek. Ez pusztán ösztön. Aljasság abban van, ha valaki tudatosan kínoz, szenvedtet egy nála sokkal gyengébb lényt, hogy abból anyagi hasznot nyerjen. Toepler esetében (és most bocsánat) talán női ruhákat vegyen belőle.

Itt van nektek két cicóm, akiket ma is szeretettel megsimogattam. (Ezt az érzést ne ismerd meg soha, te aljas korcs, te szégyen. Nem vagy rá méltó.)

Egyik kedvenc

(Azt hiszem, Toepler, hogy senki sem ússza meg, nálad kisebb gazemberek sem. Csak mindössze addig fogsz újjászületni, amíg ezt a tévedésedet le nem tudod, fel nem fogod, fel nem dolgozod, őszintén megbánod, de még akkor sem szabadulsz, jut még neked elég szenvedés, amit nem is kívánok neked, de ennek ellenére így lesz. Ezt hívhatod karmának, hívhatod sorsnak, lelked rajta. Ha van. De egy biztos. Te - ahogy ti mindannyian (engem sem kizárva) lakolni fogtok, szörnyű lesz, és rettentően fájdalmas. Sikoltozni fogsz, és sokan sajnálnak majd. Azt hiszem, én is. Sikoltozni fogsz kínodban. Bár nem biztos, hogy ez megoldás lenne, de azt javasom, vess véget az életednek. A saját érdekedben. Hátha így még megmenthetsz valamit értékeidből. Ne legyen fájdalmas. Használj gyógyszert, igyál rá, ahogy a gyávák. Csak elalszol, ennyi. Vess neki véget. Nekünk is jobb lesz. Felsóhajthatunk. Kérlek, gondold át, egyszer, őszintén. Segítenél az embereknek, komolyan.)

A fórum minden érző és értő hozzászólójának engesztelő álmokat kívánok. Toeplermentes álmokat.

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1025

Nekem is, hihetetlen ez a nő, óriási (pozitív) meglepetés:

Kedves Ferenc,

levelét ezennel továbbitom az MMKA f"otitkárához és a Magyar Filmúnió vezet"ojéhez. Hadd jegyezzem meg, hogy a Magyar Filmszemle zsürijéhez nincs köze a Magyar Filmbizottságnak - ezt testületet a Szemle szervez"obizottsága hozza létre.

Üdvözlettel,

Navai Aniko

A levelet két helyre cc-zte, úgy gondolom Nekik kellene küldeni levelet, hiszen ők illetékesek:

erzsebet.toth@mmka.hu

eva.vezer@filmunio.hu

Sok lúd ásványt győz!

Előzmény: valamilanykabatban (1024)
valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1024
nekem már válaszolt!!

From: AnikoNavai
Date: 2007.04.25. 22:43:35
To: Nzs
Cc: csangi@mmka.hu; Eva Vezer
Subject: Re: Fw: tiltakoz᳠az ?szent c film ellen

Kedves Zs...!
alábbi levelét továbbitom az MMKA főtitkárának és a Magyar Filmúnió vezetőjének.
Üdvözlettel,
Navai Aniko
Előzmény: Törölt nick (1023)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1023
Én mindenesetre már küldtem egy levelt neki. Reméem többen is így tesznek, és esetleg beindul valami.
Előzmény: valamilanykabatban (1018)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1022
1010-es hozzászólás, kapcsolatok. Gondolom Ő az, akinek odakint kellene lobbiznia azért, hogy a magyar filmművészet a nagy Amerikában is kapjon valami morzsát. Hát nem lett könnyebb a helyzete, remélem a sok szerencsétlen, becsületes filmes most ezt megköszöni zolikának.
Előzmény: szisszike- (1019)
valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1021
1010.hozzászólás
Előzmény: szisszike- (1019)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1020

Az a baj,h mindíg lesznek olyanok akik (bármilyen hihetetlen is), értékelni fogják valamennyire az ilyen hulladékokat! Ezt értsd Taploerre és a jutalmazott melléktermékére.

Állítólag egy évig készítette ezt a sz*rt, amivel keresett havonta 41.600 Ft-t. Remélem a továbbiakban is ennyiből kell majd gazdálkodnia, és ugyanilyen 

nincstelen senki lesz/marad.

Ez viszont ugyancsak rossz jövőt vázol mind embernek és állatnak is, ha netán megint alkotni kezd, és hasonlóan költségkímélő technikákat fog alkalmazni.

Ha már amúgy is ratyi, miért nem árulja inkább a testét?

Előzmény: szisszike- (1013)
szisszike- Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1019
Mi köze van a Návai Anikónak az ügyhöz??
Előzmény: Törölt nick (1017)
valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1018
igen ez az
bizom benne hogy nem megy el szó nélkül emellett
Amerikában nagyon elitélik az állatkinzást
van normális állatrendőrségük és le is ültetik azokat akik kinozzák elhanyagolják stb az állatokat
Előzmény: Törölt nick (1017)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1017
Ha ez AZ a Návai Anikó, akkor azt hiszem kellően nagy balhét lehet gerjeszteni ebből a történetből....nem hiszem hogy nagyon örülne, ha megtelne az emailládája egy hülye seggfej miatt, hogy jövője nem lenne a taplónak, abban biztos vagyok.
Előzmény: valamilanykabatban (1010)
fan_fan Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1016

művésznek meri nevezni magát, hat irányból köpik szembe egyszerre...

Igenis jogosult a hóhérművész címre ! Ezt ne vitassuk el !

szisszike- Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1015
Hát, remélem az üzenetet még a következő életeiben is nyögni fogja... Bár lehet, hogy következő életében feljebb lép egy kicsit a karmikus ranglétrán, és egysejtű lesz belőle tapló toepler helyett...
Előzmény: valamilanykabatban (1014)
valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1014
a kiscica üzen neki

az üzenetet meg fogja jegyezni egy életre
nagyon remélem
szisszike- Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1013

Igen, az iwiw-es ismerősei száma határozottan csökkenő tendenciát mutat :o)). Őszintén remélem, hogy az életben nem kap munkát, és hogy ha legközelebb valahol  művésznek meri nevezni magát, hat irányból köpik szembe egyszerre...

valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1012
Az Álszent c. filmmel kapcsolatban
Szerkesztőségi állásfoglalás
2007. április 25. 16:19;
A Film.hu Kft. semmiféle kapcsolatban nem áll az Álszent című produkcióval és alkotóival. A Film.hu Kft. a Magyar Filmszemle honlapját üzemelteti, ahol a kérdéses alkotás a kisfilmes versenyprogramban szerepelt- így találhatóak meg magától értetődően a filmmel kapcsolatos szöveges tartalmak a szemle.film.hu fesztiválhonlapon. Mindez nem jelentheti és nem jelenti azt, hogy a szerkesztőség állatok megölését elfogadhatónak tartaná. Az állatkínzást a filmhu szerkesztősége is elítéli.

úgy látszik elég sok mail mehetett már
és elég sokan elhatárolódnak már ettől az alaktól
az iwiwen is csökkennek az ismerősök

valahogy nemkivánatos kezd lenni ha jól érzékelem
valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1011
hagyjuk már ezt a zsidózást
itt nem az lényeg hogy zsidó vagy nem
ez teljesen lényegtelen, ne tereljétek erre

hanem az amit csinált
az ellen kell tenni
Előzmény: BlackStar (1004)
valamilanykabatban Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1010

én ezeknek küldtem tiltakozó levelet egyelőre
aki tud még valamit kinyomozni hova lenne érdemes tegye itt közzé
minél több tiltakozást küldünk annál kevésbé lehet elmaszatolni a dolgot szerintem

A Magyar Filmbizottság elérhetőségei:

Budapesti Iroda
1068 Budapest
Városligeti fasor 38.
Tel.: 351-7696
Fax: 352-8789

mmk2@axelero.hu

A Magyar Filmbizottság elnöke: Tóth Erzsébet
Munkatárs: Hegedűs László

Los Angeles-i Iroda
289 S. Robertson Blvd. #376
Beverly Hills, CA 90211
Tel.: (323) 656-1805
Fax: (323) 259-8700
Aniko Návai Skorka, US Képviselet (Los Angeles)

anikonavai@aol.com

Magyar Filmunió 1068 Budapest, Városligeti fasor 38. Tel.: 351-7760, 351-7761; Fax: 352-6734;
E-mail: filmunio@filmunio.hu
Előzmény: SolarPlexus (997)
Traubi Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1009

Bár nem az itt alaposan tárgyalt filmes témához kapcsolódik, a topic címe alapján ontopic a következő történet is:

http://www.nyugat.hu/cgi-nyugat/cikksql.cgi?cikk=27160

azon gondolkodtad el, hogy a topler-féle gonosz álművészekhez képest vajon hová soroljuk az eleve nem rossz szándékú, de ostoba és felelőtlen tagokat, és hogy az állatvédelmi tv. ismer-e a gondatlanságból elkövetett emberöléssel analóg fogalmakat?

hokum Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1008

Láttál már kóservágást? Pont olyan, mint egy házi vágás. És tévedsz, az EU-ban sem tilos.

Előzmény: traper (1005)
fan_fan Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1007
Ez a legrosszabb érvelés, amit valaha is olvastam bármely fórumon. Oly sok ponton hibás, hogy nem is veszem a fáradtságot érdemi elemzésre.
Előzmény: lasgabesz (912)
Spinderella Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1006
Előrebocsátom, hogy kifejezetten utálom az összeesküvés-elméleteket, de itt most tényleg az összefonódás egy érdekes esete áll fent. Jóbarátunk a gugli: a Naplót ugye az Interaktív Kft. jegyzi, a Jóban-rosszbant viszont: " A másfél milliárd forint éves költségvetéssel készülő műsor munkálatait 2004 februárjában kezdte meg a Sváby András nevével fémjelzett Interaktív Kft. kizárólag a produkcióra létrehozott leányvállalata, az Interaktív Fiction Kft." (idéztem a Figyelőnetről).

Szóval tudták ők nagyon is jól ,hogy kit húznak karóba.
Előzmény: Törölt nick (993)
traper Creative Commons License 2007.04.25 0 0 1005

Azért a kóserkaja érdekében végrehajtott kóservágás sem gyerekmatiné. Lassan komótosan élve kivéreztetni, nehogy 1 csepp tisztátalan vércsepp is bennemaradjon a húsban.

Az EU-ban tilos is alkalmazni.

Előzmény: BlackStar (1004)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!