Szia, ritka dolgokat keresel.A nyár elején a Miklósi börzén láttam csomagtartót egy párat.Börzézni kell, vagy a vaterán szokott lenni szétkorrodált oldalkocsi amin van lökhárító és csomagtartó.Vagy gyártani kell, mintát tudok mutatni.
az oldalkocsinak nincs külön papírja. adásvételi szerződés kell róla, amiben az oldalkocsi alvázszáma szerepel. szerencsés beleírni az öreg mocijának az adatait is (rendszám, vázszám, forg.eng.száma), mert ha valami buzgómócsing ügyintézőbe futsz bele akkor elképzelhető hogy szopatni akar az oldalkocsi előéletével.
Üdvözlök mindenkit.Szeretnék vásárolni egy Duna oldalkocsit.Megis találtam a megfelelőt öreg bácsikánál.Lenne egy kérdésem.Vásárlásnál mijen papir kell az oldalkocsiról vane saját papirja?Összevan vizsgáztatva egy T5 el .De nekem a motor nemkell.Ijenkor mia menete ?Segitséget előre is köszönöm.
Hosszú kihagyás után jelentkezem ismét-melynek oka igen egyszerü-minden erőfeszités ellenére sem sikerült létrehozni egy találkozót Ocskai Úr és a Szentesi család között hogy egy részletesebb cikk irodjon erről a családi vállalkozásról.
Azt a kevés eredeti dokumentumot amely a birtokomban volt átadtam Ocskai Úrnak,azzal a kéréssel hogy a Veterán ujságban tegye közzé. Talán már a következő számban megis tudja tenni.Remélem hasznos segítség lesz .
Vki tudna segíteni abban h kitől lehett duna oldalkocsihoz utángyárott alkatrészeket beszerezni? ivessárvédőhöz elsőlámpabúra orrdíszek oldaldíszek és ülésrugó érdkelne.
Van belőle pár darab. Régebben feltettem ide néhány képet róluk. Azt tudnod kell, hogy a BMW K átalakítása nem egyszerű, mert nincs váz, amihez hozzá lehetne fogatni az oldalkocsi vázát. Egyébként a soros négyhengeres motor karakterisztikája hihetetlenül kellemessé teszi az oldalkocsizást. keress az mrt666@t-online.hu vagy +36303430882
Helló! Újból itt a téliesítés ideje,ezen pár oldalkocsi maradványt már nem szeretném tovább tárolni. Az érte befolyt összeget kisebb helyen elférő járműalkatrészre költeném. Ha valaki lát bennük fantáziát,akkor keressen. A kerékagyak 36 küllősek. Üdv.:Csöni