Ezt a topicot azért hozom létre, hogy itt megbeszélhessük az egyes Állati! topicokban felmerülő vitákat, veszekedéseket. Itt szabad vitatkozni, érvelni, támadni, védekezni, DE káromkodás, személyeskedés, és IRL adatok kiadása nélkül!
Remélem, ezt a topicot kitüntetett figyelemmel kísérik majd a tisztelt moderátorok, és megakadályozzák a viták törvénytelen elfajulását.
Valamint nagyon remélem, hogy itt nem ellenségek születnek majd...
Ne feledd, hogy a moderáció ítélt úgy, hogy leszedik a képedet, én csak felhívtam rá a figyelmüket. Ha nem sértettél volna szabályt, én semmit sem tehettem volna.
Nem vagyok híjján neki:))) Tudod nem azt nézem,hogy mit mondanak,hanem hogy ki mondja:)) Így mindjárt más színben tűnik fel az egész,tán kínjában sérteget:))
Ha nem vagy képes emlékezni arra amit pár sorral lejjebb írtál, akkor olvass!
Nem változtál, bár melyik nevedet is használod. Egy telik tőled, ha a feltett kép nem tetszik leszedeted, pedig vitainditónak tettem fel az ámokfutónál. Miért, mert ez volt a témája a topiknak. Mondhatni, hogy volt, mert nem bírod elviselni, ha valakinek igaza van, ha valaki ellent mer mondani a téves elképzeléseidnek.
Persze hogy nem emlékszel,csak vaktában vagdalkozol,el sem olvasod rendesen,amit Neked írnak.Ha elolvasnád,figyelmesen,akkor lehet hogy tudnál mással is érvelni,nem csak statisztikákkal.Esetleg még tanulhatnál is belőle.
No persze. Nem is vártam tőled, hogy nyíltan elismered, csak burkoltan piszkoskodásra telik tőled, meg a nők alávaló sértegetésére ("kedves néne"). Ugye?
Idézlek: " kedves néne" (Krisévának írtad). Kezd megint előtörni belőled az ámokfutó(s) "kultúrember". Aztán ha meg hasonló stílusban válaszol majd valaki (esetleg ütősebben), akkor sírva rohansz az óvónénihez. :-)
Kár volt belefognod szerintem, mert hiába érsz el gyakorlati eredményeket, ha a szemléleted közben egy kutyatenyésztőé maradt.
Nem értetted meg, miért említettem Semmelweist. Persze, hogy nem elég csak fertőtlenítni, de ha egyszer nem fertőtlenítenének, akkor bármit tehetnének, gáz lenne.
Ugyanígy van a kilövéssel is: nem elég csak kilőni, de a kilövést nem lehet beszüntetni.
De van benne alpári, ugyanis konkrétan arra céloztál, hogy az egyik olvtárs nemrég írta, hogy normális gazdi rendszeresen kimossa a lakásban tartott kutya fenekét nagydolog után. Ocsmány, ízléstelen célzás volt. De hát ez is önmagáért beszél. Persze arra általában ügyelsz, hogy ne vállald nyíltan az ilyesmit, csak célozgatsz, aztán meg kidumálod...