Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
feladom...nem tudok egy olyan társaságba tartozni ahol még reményt se csillogtatnak előttem, h egyszer megtudnak bocsátani, az év eleji ballépésemért...nem tudom harcoljak-e fölöslegesen azért, hogy kimossam nevem a sárból. :(
nem erre a társaságra vonatkozik...csak nem akartam amoda irni...noha tudom már itt is szemmel tartanak :( :(
Hát, igen, még eléggé fejlesztésre szorul az oldal, de lehet, hogy egyszer beindul, csak éppen nem vagyok olyan hangulatban, hogy megosszam ilyen-olyan emberekkel, hogy mit szeretek meg mit sem. Aki ismer, úgyis tudja, aki nem, az meg ne legyen olyan kíváncsi! :-)
Köszi! :) Oh, Roni nagyon rendes vagy. De mivel igen, Mikulás még messze van, ki tudja mit követünk el addig. De szerintem olyat biztos nem, amiért virgátocs kapnánk. :D
Én akkor adtam fel, mikor be akartam írni az iskolánál, hogy Széchenyi István Egyetem. Közli, hogy ez a suli nem szerepel az adatbázisban, hozzam létre a suli profilját. Oké. Elértem oda, hogy megye. Ok, GY-M-S. Aztán jött, hogy válassza ki a helyiséget. ÉS NEM TALÁLTAM GYŐRT!!! Vazz, a megyeszékhelyt kispórolták!! :)))
Ja, kösz Roni az élménybeszámolót. Még nem volt időm tüzetesen átnézni, ma meg lenne de olyan hullafáradt vagyok..nem is értem. Sztem mingyá lefekszek aludni egyet. A Pöngye gonosz volt, és reggel 6kor kellett kelni. :)))))
Nem, nem az a lényege. Kimész, eszel amennyit tudsz, de közben sztem szedned is kell, merthát csak enni kinek érné meg beengedni a népet??? :))) Ja, amúgy olcsóbb, mint a boltban, érdemes elmenni annak, akinek nincs otthon. :)
köszi a képeket Roni! Az élménybeszámoló is pöpec volt :D Szép helyen jártatok :) Egyszer én is elmennék arra...mondjuk a Fogarasi hegyek jobban foglalkoztatják a fantáziámat :)