Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2006.03.14 0 0 762

"méginkább off

horgászhalandzsa, egy szót se végy komolyan belőle...." 

Ne okoskodj ocsi velem ebben a temaban,a vizekhez es halakhoz ertek.

Előzmény: topdzsoj (759)
Derek Creative Commons License 2006.03.14 0 0 761

"hihíhi, vannak még ott halak",

Hat a legutobbi tiszai turaimon eleg sokat fogtam.De hat ez is olyan kell kicsit erteni hozza.

Előzmény: Törölt nick (754)
Derek Creative Commons License 2006.03.14 0 0 760

OFF

mi baj van azzal a harcsával?

ON

Csak az hogy tele van nehezfemekkel.A harcsa nem oshonos a Po-ban ugy lett betelepitve,aztan mivel eleg ellenallo a fo halfajta lett ott az olasz nem horgassza nem is eszi.A Po europa egyik legszennyezetteb folyoja.

Előzmény: Állományjavító (756)
topdzsoj Creative Commons License 2006.03.14 0 0 759

méginkább off

horgászhalandzsa, egy szót se végy komolyan belőle....

on

Előzmény: Állományjavító (756)
Gaius_J_Caesar Creative Commons License 2006.03.14 0 0 758

szvsz Orbánék a beígértek közül néhányat (pl. az elemes kartács által is jelzett kisebb forrássigényű, de közérzet javító lépéseket) a program legitimálása érdekében azonnal   végrehajtanak, néhányat kitolnak, néhányat "elfelejtenek".... hogy a lépések ütemezése hogy néz ki, outsiderként halvány lila segéd fogalmam sincs...

ami egy kulcskérdés, az az, hogy milyen konvergenciapályában gondolkodik a Fidesz.... szvsz kitolnák 2-3 évvel a csatlakozást... de azt hiszem az Unió, s a nemzetközi befektetők szempontjából is nem az a lényeg, hogy kitolja-e, vagy nem, hanem hogy hiteles programot tesz-e az időpont mögé....  szvsz nem megoldhatatlan, bár vékony palléron táncolás...de ez nem ismeretelen már :)

Előzmény: reallib (750)
Állományjavító Creative Commons License 2006.03.14 0 0 756

OFF

mi baj van azzal a harcsával?

ON

Előzmény: Derek (753)
reallib Creative Commons License 2006.03.14 0 0 755

Jaja, elvesszük a kulák földjét és minden megoldódik. Ez mindig népszerű propozíció.

Előzmény: Törölt nick (752)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.14 0 0 754
hihíhi, vannak még ott halak?
Előzmény: Derek (753)
Derek Creative Commons License 2006.03.14 0 0 753

"Hogy többe fog kerülni az évente esedékes horgásztúrám a Pó deltába,mert drágábbért vehetek eurót." 

Ocsi ezzel a Po delta harcsazassal nem dicsekednek.azt a halat legfeljebb tragyanak lehet hasznalni,de te azert csak edd meg de eladni ne probald nekem,mert helyben szetrugnam a seggedet. Talan jobb lenne megtanulnod horgaszni pl tiszai sullore:-)O

Előzmény: Törölt nick (698)
reallib Creative Commons License 2006.03.14 0 0 750

Ez a jellemzés többé-kevésbé helytálló. De.

Mi a véleményed a másik oldalról? Az SZJA és a TB drasztikus csökkentése, a kórházak állami szektorban tartása lenne a megoldás a strukturális problémákra?

Miért tekintik az analisták a Fidesz győzelmét a még rosszabb forgatókönyvnek?

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=65920&p=1

(ez a felmérés még a forintzuhanás előtt készült)

Előzmény: Gaius_J_Caesar (748)
Gaius_J_Caesar Creative Commons License 2006.03.14 0 0 748

Gyurcsány is csak a mi kontónkra felvett hitelekből nagylegény.

Mélységes tiszteletem mellett ezzel vitatkoznék.... de nem abból a szempontból, hogy a mi kontónkra felvett hitelekből, mert ez evidens, hanem sőt...:)

nagylegény.... ?? 

szvsz a nagylegény léthez hozzátartozna a pofonosztás, a tettbéli keménység.... de Gyurcsány policy szempontból lóf.szt sem csinál másfél éve.... hatalomtechnikailag eccerűen megpróbál túlélni, a pr-esei és sajtóháttere révén felépít egy virtuális világot, osztá' kész..... de úgyamúgy a nulla felé tendál a kormányzati teljesítmény....

persze gyün a nagy szöveg Fletó és kliensei részéről " tugggggyyyyyuk, hogy micsinyájjunk április után... húúúúúdesokatmegakarítunkmajdaközpontikormányzaton" (vö. Szilvássy mai kinevezésével :) )

ha valóban az ország - a nemzetet most ne is említsünk - szempontjait is figyelembe venné, télleg a kormányfői posztra érett és tökös egyed - nagylegény - lenne,  akkor a hatalomra jutását követően haladéktalanul belekezdett volna a strukturális problémák megoldásába......

Top 100 gazdagként ugyebár financiálisan független ez e drága ember, ergo k.vára megtehetné, hogy télleg az ország érdekei lebegjenek csupán a szemei előtt, s cselekedjen....

így viszont asszem nem tévedek nagyot, ha aszondom, hogy egy politikai vénával megáldott, okos!, dörzsölt, ugyanakkor gátlástalan, hataloméhes, narcisztikus f.sz a jelenlegi kormányfőnk...

ps mielőtt bárki az inkoherenciára hívná fel a figyelmem, aszondanám "Őrültnek őrült, de nem hülye"" :)  

Előzmény: elemes (731)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.14 0 0 747
Kapálni a kiskertben is lehet.;))

Vagy akácvirágzáskor mentek Tollébe?

Előzmény: Törölt nick (698)
goldnadel Creative Commons License 2006.03.14 0 0 746

"akkor hagymás zsíros kenyéren fog élni az ország pár évig."

Aki exportra termel,az ma ugrált örömében.

A zsiroskenyér az a tied,az enyém meg a sok forint.

Előzmény: elemes (730)
kerdojel Creative Commons License 2006.03.14 0 0 745
Még szerencse, hogy a zsebünkben lévő forintot nem értékelik le.

:)
netizen Creative Commons License 2006.03.14 0 0 744
oszt a költségvetési hiány, hogyan csökkenne ? peldual ugy, hogy lecsatoljuk az AHT-rol a szoclib kozeli cegekbol allo penzkiszivattyut.
Előzmény: Törölt nick (742)
netizen Creative Commons License 2006.03.14 0 0 743
Ezt nem neveznem erosodesnek:

Ez bizony 1 het alatt 7 forintnyi gyengules. ha ez a trend marad, akkor a valasztasok vegere boven a gyenge savban leszunk mar.
Előzmény: Törölt nick (740)
netizen Creative Commons License 2006.03.14 0 0 741
csak azt ne feledd, hogy az USD az a world reserver currency, a HUF pedig nemaz.
Előzmény: Törölt nick (739)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.14 0 0 738
be hát mint állat,
Előzmény: szani (737)
szani Creative Commons License 2006.03.14 0 0 737
na mi a helyzet? nincs időm visszaolvasni a topicot
bedőlt már a forint vagy még mindig dől befele?
elemes Creative Commons License 2006.03.14 0 0 735
Én csak az mondom, hogy Viktorunk se különb.

persze, ha eltekintünk attól, hogy a fideszkormány idején az eladósodottság végig csökkent, az AHT elsődleges egyenlete szufficittel zárt, stb stb.
Előzmény: naki6 (733)
netizen Creative Commons License 2006.03.14 0 0 734
persze. az intel EBITDA-ja nagysagrendileg komparalhato a magyar AHT beveteleivel.
Előzmény: naki6 (732)
naki6 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 733

Ki mondta ennek az ellenkezőjét?

Én csak az mondom, hogy Viktorunk se különb. Nem is fog tőlem X-et látni egyik se.

Előzmény: elemes (731)
naki6 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 732
A Intel az Intel, Magyarország meg Magyarország.
Előzmény: netizen (728)
elemes Creative Commons License 2006.03.14 0 0 731
Így is lehet csinálni.

A sajátjával a legtöbb ember így bánik.
Gyurcsány is csak a mi kontónkra felvett hitelekből nagylegény.
Előzmény: naki6 (729)
elemes Creative Commons License 2006.03.14 0 0 730
az is vicces, amikor a kartácsak a tőzsde szárnyalásával meg esésével példálóznak.

ha a tőzsdeindex esik húsz százalékot, nabumm.

de ha a forint esik húsz százalékot, akkor hagymás zsíros kenyéren fog élni az ország pár évig.
Előzmény: netizen (728)
naki6 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 729

Addig kell nyújtózkodni ameddig a takaró ér.

31 éves vagyok. A 0-ról indultam. Most van egy 59 nm-es lakásom (100éves) aminek a megvételénél céges kamatmentes hitelt kaptam. (Ha ez nincs, kisebbet veszek).

Meg van egy 19 éves BMW-m. Hitelem nincs, megtakarításom van. Amíg nem volt lakásom nem voltam nyaralni, minden kiadás meggondoltam, a lovét pedig a tőzsdén fialtattam.

Így is lehet csinálni. 

Előzmény: Fine Tune (712)
netizen Creative Commons License 2006.03.14 0 0 728
kicsihuszar. 10-20%-os hozameses eseten nagymultu cegek, mint pl az intel, profitfigyelmeztetest adnak ki. ezek utan be is rogy az arfolyamuk vagy 25%-nyit.
Előzmény: naki6 (707)
Gaius_J_Caesar Creative Commons License 2006.03.14 0 0 727

OFF (?)

Nem a képességgel van a gond, hanem a politikai környezettel. Azt meg nem ő cseszte el.

No erre kíváncsi lennék, hogy mily "politikai környezet" az, amely releváns tényezőnek számít egy koherens gazdaság- és társadalompolitikával és parlamenti többséggel rendelkező politikai csoportosulás döntéseiben?

Amennyiben a nemzetközi környezetre gondol Neocortex olvtárs, háááááát asszem az ideiglenesen a kormányfői poszton állomásozó GYF nem cserélne a 98-02 közti OV-val ld. pl. a forint bedőlése és a pü válság szinte kizárólag csak a kedvező nk környezet - a nagy mennyiségű likvid tőke  - miatt késik(ett?)....

igaz, ez má' gazdasági, s van egy olyas érzésem, hogy Neocortex olvtárs nem ilyesmikre gondolt :)

Előzmény: Neocortex (667)
Állományjavító Creative Commons License 2006.03.14 0 0 726

OFF

Elviselem érte a gúnyt és megvetést is. Mit tehetek róla, megtaláltam őt, üres életem szerény hajlékába költözött... 

Haggyatokmá...

Szájjatok rá a szocskára meg a mérilúra: ők érdemtelenre pazarolják méltatlan érzelmeiket.

ON

Előzmény: netizen (722)
netizen Creative Commons License 2006.03.14 0 0 725
baloldalon mindig a korulmenyek a hibasak, sosem az egyen, amely a hibat elkoveti.
Előzmény: Neocortex (667)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!