Keresés

Részletes keresés

Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 82
Nem kell bemutatnod, Peppoval már értekeztünk többször a komlói meccshangulatról. Tavasszal valamikor (ápr. vége-május eleje) majd túrázok a Mecsekben, gondolkodom is egy komlói kiruccanáson. Továbbá már belőttem a pénteki Csömör-Komlót, miszerint kötelező a megjelenésem, igaz, még odébb van csöppet.
Előzmény: TamZoli1 (81)
TamZoli1 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 81

Ha nem hiszel Pepponak akkor gyere el egy hazai meccsünkre és megtapasztalhatod, hogy milyen is egy igazi szurkolás ! :)
Akkor rájönnél, hogy mennyivel jobb ilyen hangulatban meccset nézni ( nahh meg persze szurkolni ) és nem pedig szinte tök csöndben ülve .

Előzmény: Vagdalthús (77)
TamZoli1 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 80
Látod milyen jó, hogy sikerült erre rábeszélni téged ? :))
Előzmény: Szabotibor78 (72)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 79
Nálunk rengeteget számít a kézilabda (ez mindig is így volt), így a másodosztályban is legalább 600 néző előtt játszottunk. Most az nb1-ben 1000-1100 néző közötti az átlagnézőszám, de a szurkolás -talán mondhatom ezt- rendben van minden meccsen, annyira, hogy ezen a téren magasan verünk bárkit a férfimezőnyben.
Előzmény: Vagdalthús (77)
mondial Creative Commons License 2006.01.12 0 0 78
a fradin mostanában rendre telt ház van, tök8 ki az ellenfél, igaz alapfeltétel, h legyen hétvége. legalább itt nőnek a szurkerek tavaly vagy azelőtt rendre fél ház volt egy Vác ellen pl
Előzmény: Szabotibor78 (76)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 77
S mi a helyzet Komlón?
Előzmény: Peppo vagyok (73)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 76
Azért ez a női meccsekre is igaz. Tegnap a Dferr-Halas meccsen kb. 600 néző volt, a Fradinál se sokkal több van mondjuk egy Bcsaba ellen, stb. Talán csak Győrben és Debrecenben jön össze több, mint 1000 néző egy "kiscsapat" ellen.
Előzmény: Peppo vagyok (73)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 75
Mondjuk az meg szerencse, hogy nincs itt 30 csaj, akik állandóan Nagylacis és Nikolás képeket, linkeket nyomnak be. :DDD
Előzmény: mondial (71)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 74
Azért ez fordítva inkább jellemző. Azt hiszem nem véletlenül volt pl. a Pécs-Cornexi meccsen 6 komlói szurkoló, akik egyébként nem igazán járnak női meccsekre. :)
Előzmény: mondial (71)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 73
A nagycsapatoknál??? Ott csak a rangadókon van sok néző, egyébként kb. 1000 ember (de nemegyszer annyi sincs), szurkolás semmi.
Nyíregyházán is 2-300 ember van az utóbbi időben, pedig ott sokkal többen is kijártak.
Arról is mesélhetnék, hogy a többi helyen mekkora szurkolás van... Igaz, hogy Tbányán legalább vannak nézők.
Előzmény: Vagdalthús (69)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 72
félig off: Nyílván azért is. Nekem a dolog '95-ös női vb-el kezdődőtt, és évekig csak női meccset néztem, néha a nagyobb ffi rangadókat a tv-ben, úgy hogy a szülővárosban elég jó ffi csapat van, női meg megyei. Jellemző, hogy azokkal akikkel ma együt játszom a szurkolói csapatban, először a pécsi Lauberben találkoztam a PEAC-Győr meccsen. (Kivéve két embert akit korábban ismertem. ) Ha akkor nem mondják, hogy mennyek otthon is meccsre, akkor ma is csak női meccseket látnék élőben, és a férfi válogatottat és klubokat max tv-ben. Elismerem, hogy anno még a ffi nb1-b-ben egy közepes meccsen jobb technkiai szinvonal volt, mint egy átlag női rangadón. És a női lassabb is. De etől függetlenül én női meccseken "szocializálódtam" és ma is ahhoz a részéhez kötödők jobban, bár azóta (2004 ősz) talán 5 ffi bajnokin nem voltam élőben ott a Komlóval.
Előzmény: kezil (68)
mondial Creative Commons License 2006.01.12 0 0 71

mér, szted férfi kézire nem járnak olyan lányok, akik csak azér járnak ki, h ki mennyire jól néz ki? én egyszer egy lánybandában utaztam haza szegedről és nem volt más téma, minthogy a Nagy Laci milyen izmos, meg jóképű, meg aranyos, brrrrrrrrr:)

férfi kézi témában vannak egyéb fórumok, ahol egy szó sem esik a női kéziről.

Előzmény: Peppo vagyok (63)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 70

Például elég beszédes, hogy a két hazai kirakatcsapat, a Szeged és a Veszprém topicja éppen csak csordogál, a Dunaferré szintén nem vágtat, tán még a nyíregyházi megyeget inkább.

Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 69

A csarnokok látogatottságára gondolok elsősorban, márpedig nem csak a Pick és a Veszprém meccsein van komoly közönség, erről Peppo azt hiszem, tudna mesélni.

Jó, nem nálunk (Vác), mert itt a férfi kézi eléggé másodhegedűs, hiszen a Váci KSE a másodosztályban áll kiesésre, de ott van Komló, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Tatabánya, stb.

Előzmény: MahatmaC (62)
kezil Creative Commons License 2006.01.12 0 0 68

"De miután sok embert csak az édekel, hogy ki mennyire jól néz ki,"

Szerintem azért az eredményességnek IS köszönhető hogy a női kézilabda népszerűbb.

Csbalázs Creative Commons License 2006.01.12 0 0 67

elnök úr ritkán ír ide

Úr??? Jah a csirkés fiú???:-)))

szenyo12 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 66
én csak olvasok. a DK-t is. és nem szoktam hozzászólni.... De én inkább csak a férfi kézilabdát szeretem...
Kcsita Creative Commons License 2006.01.12 0 0 65
A másik kézi topikban pont erről irtam, hogy miért van azt, hogy senkit sem érdekel a férfi kézi. Mindesetre érdekes a reakció és egyben gondokoztató is.
Előzmény: Vagdalthús (61)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 64
Együttes.
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 63
"a beírók többsége főleg a női kézilabdát szereti, és vannak olyanaok, akikcsak azt."

Igen, ezt tudom, de ez azért érdekes, mert vitathatatlan, hogy a férfi kézilabda jóval látványosabb, mint a női. De miután sok embert csak az édekel, hogy ki mennyire jól néz ki, ezért a csajok meccseit megnézik, de őket nem izgatja a sportág.

Furcsa, hogy a férfi csapatok szurkolóitól alig jön hsz a DK-ba. Van egy (!) veszprémi -az elnök úr ritkán ír ide-, egy (!) szegedi, Dunaújvárosból senki, Tbányáról senki, Tromostól egy ember ír ide. Pedig az első két csapat nk-i szinten is magasan jegyzett együttesek.

Az ezer hsz-t szerintem sem fogjuk elérni.
Előzmény: Szabotibor78 (59)
MahatmaC Creative Commons License 2006.01.12 0 0 62
Vagy még sincs így!
Előzmény: Vagdalthús (61)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.12 0 0 61
Ez nekem is feltűnt, a női kézi vb topicjában már egy évvel az esemény előtt többszáz hsz szerepelt, holott a férfi kézilabda semmivel sem kevésbé frekventált és látogatott itthon.
Előzmény: Peppo vagyok (56)
tukma Creative Commons License 2006.01.12 0 0 60
De!:-))))
Előzmény: sanya122 (57)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 59
Mit vártál? Te is tudod, hogy a beírók többsége főleg a női kézilabdát szereti, és vannak olyanaok, akikcsak azt. A női vb-eb topikok jelentős része is olyan hozzászólásokkal van tele, akik csak női világverseny idején írnak. Azért az ezret szerintem eléri, főleg ha továbbjutunk a csoportból.
tomacsek033 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 58
szerintem eljutunk 800ig még az ezer is esélyes
sanya122 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 57
nem
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.12 0 0 56
"(ha kijutunk az olimpiára, amire azért van esély, hiszen a selejtezőben egy könnyű négyes csoportban össze lehet szoktatni a gárdát, aztán jöhet egy éles ki-ki meccs)."

Ez így azért nem pontos, mert csak a vb-re tudunk kijutni a ki-ki meccsel, az olimpiai szereplést ott kell kiharcolni (legalábbis a múltkor így volt).

Szerintetek ha megnyerjük az EB-t, akkor elérjük a 800 hsz-t ebben a topicban?
Előzmény: Peppo vagyok (53)
Furi(FTC) Creative Commons License 2006.01.11 0 0 55
A legfrissebb Képes Sportban a válogatott található poszteren.
Vagdalthús Creative Commons License 2006.01.11 0 0 54
Ilyés Feri utolérte magát a hírek szerint.
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.10 0 0 53
Fazekas Nándor (TuS-N-Lübbecke, német), Mikler Roland (Dunaferr SE), Szente Gábor (Pick Szeged), Buday Dániel (MKB Veszprém), Ilyés Ferenc (Pick Szeged), Császár Gábor (Dunaferr SE), Józsa Máté (PLER-Airport), Gál Gyula (MKB Veszprém), Iváncsik Gergő (MKB Veszprém), Iváncsik Tamás (Tatabánya-Carbonex), Lendvay Péter (Pick Szeged), Laluska Balázs (Ademar Leon, spanyol), Törő Szabolcs (Dunaferr SE), Nagy László (FC Barcelona, spanyol), Harsányi Gergely (PLER-Airport), Zubai Szabolcs (Dunaferr SE).

Vagyis Skala kihagyta Tombort és Vadkertit és meg merte húzni, hogy két rutintalan, de a társaiknál jobb formában lévő újoncot tesz a keretbe. Azért ezt nem mindenki meri/merte meglépni!
Gyakorlatilag összeállt a pekingi csapat, mert 90%-ban ez a gárda fog oda utazni (ha kijutunk az olimpiára, amire azért van esély, hiszen a selejtezőben egy könnyű négyes csoportban össze lehet szoktatni a gárdát, aztán jöhet egy éles ki-ki meccs).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!