Most hogy megtaláltam ezt a topicot, szeretnék infót kapni. zsiguponthu néven kezdtem bele a projektbe még anno az átkos után:-) Jó ideje semmi infóm erről. Szeretném, ha akát mailban, akát egy topic talin beszélhetnék illetékessel.
Abszolájte rendben van a sorsolás szerintem is , potyoro - lehetőségeihez mérten - legalább tovább löködte az ügyet. Maximálisan megbízok benne , mindig korrekt volt !!!
Bárót fogom hívni, a Lurdy üzletből kollégájától már megszereztem a számát ( elveszett , szoftverfrissítés , miegymás kapcsán )
remélem sikerül valami bíztatót megtudni ! a magam részéről nemrég egészítettem ki az összeget - miután megegyeztünk , hogy a sorsoláson való részvétel feltétele a teljes összeg befizetése - nyilván fekvőrendőr nem hetente frissíti a listát . Ha megjön hétfőn a szabijáról biztosan ad egy friss listát .
a fontosabb kérdés , hogy áll a következő 5 óra, mert azok zökkenőmentes átadása előrevetíti a többiek esélyeit...
Javaslom, várjuk meg Fekvőrendőrt!
Én önhatalmúlag semmit nem fogok tenni ezután, elkerülendő a félreértéseket!
Magukról az órákról egyedül a Báró tud mondani valamit.
Reménykedjünk, hogy nem ül le ismét a projekt!
Én az évekkel ezelőtti utalást már biztos nem tudom előbányászni.
Az biztos, hogy anno a Báró kérte, hogy egészítse ki mindenki az összeget 50.000-re és azt akkor meg is tettem, de ezt nyilván nem rajtad kérem számon:)
Remélem, én emlékszem jól és a lista nem lett aktualizálva, mindenesetre tényleg jó lenne egy "hivatalos" lista.
Ezért is lenne jó, ha egy találkozó keretében , fekvőrendőr kartárs friss listájával felszerelkezve tudnánk megejteni a sorsolásokat, úgy mint az első alkalommal. Természetesen potyoro csak a rendelkezésére álló infók alapján tudott eljárni , így nem hibás szvsz.
Én teljesen biztos vagyok benne , hogy befizettem a teljes összeget , mivel abban megállapodtunk , hogy csak azok vegyenek részt a sorsoláson, akik befizették a teljes részvételi díjat. fekvőrendőr kolléga - ha éppen nem lenne szabin - tisztázhatná a friss listát.
De ezek csak technikai részletek , kérdés , hogy mi a helyzet az órákkal ? A havi 5 db-os tempót már régen nem tudjuk tartani , kérdés , hogy miért ? Mi a hiba, hol tudunk segíteni , ha már a célegyenesben vagyunk ? Báró , mint aki a hátán cipeli be a célba a projektet: miben tudnánk segíteni ?