csak mert ma kerestem a könyvtárban, és épp kint volt, a 2004es kiadás, nem mintha más kiadás létezne, nem vagyok detektív, de lehet h egy könyvtárba járunk, bár persze nagyon könnyen lehet, hogy te megvetted.
És ami az előzőekhez hasonló, de mégis gyökeresen más.
A 2005. december 16-ai Élet és Tudomány borítója, amihez Ivics Zoltán és Izsvák Zsuzsanna cikke tartozik (Ugráló gének. Csipkerózsika és békakirály) - 1578-1580.
öCcsi #1981
A magas lóról jut eszembe:
„Amikor Wilmuték eredményét megtudtuk, bementem Yamagimachi professzorhoz, és engedélyt kértem, hadd csináljam meg az injektálási munkát. Yamagimachi professzor azt válaszolta: ’Ha belekezd, ki lesz rúgva. Itt nem lesz klónozás!’ A tudta nélkül azonnal belekezdtem.”Teru WakayamaIdézte Vajta Gábor, és az alábbit fűzte hozzá:„A cikkben természetesen már társszerző volt a professzor; végeredményben volt szerepe a munkában, ha negatív is.”Rorimack #2000
Na látod, erről beszéltem a tófu kapcsán.Jamagimacsi Rjúzó professzor és Vakajama Teruhiko.
Jobb lenne az igazat írnod, ha egyáltalán. Én nem írtam le Ryuzo (neked Rjúzó) nevét. Azaz nem hittél nekem és átvetted a betűtévesztésem, hanem előtte ellenőrizted, aztán ugyanazt elkövetted, amit a szememre vetsz.
Ez nem valami egyenes dolog.