Topictalálkozók szervezése,hirdetése,élménybeszámolók egy helyen;mindenki számára közérthetően és könnyen hozzáférhetően.
Tessék bátran hirdetni e topic létrejöttét a vasutas fórumokon!
Nah tehát... akkor most én is előállnák néhány képpel a mai napról! 1. Nem alszok. cska vezetést szimulálok :-) a képért köszönet Ubinak! 2. A Bobó ablakában, most besütött a nap! (dallam :-)) Ja és a modellem bemozdult :-P 3. Hát igen, a munkát vissza kell nézni :-) 4. A csapat.... határozott "A"-val :-) (elnézést kérek a ferdeségért..... :-( ) 5. Váltás előtt!
...micsoda tömegrendezvények...ráadásul lányok is vannak már. Elképesztő:) Mondjuk jó az a kukásmellény így tényleg könnyen beazonosíthatók vagytok e:D
Jó bizony! Jó hogy eljöttél, megnyugodhatnak az ősök, hogy nem lőttünk le, nem erőszakoltunk meg :-)))....na, nov. 4 Bakony? :-) www.trains.hu/kulonvonat
na, mindjárt én is pakolom a képeket, csak épp az éhhalál szélén vagyok... na, és ugye nem akarjátok, hogy kedvenc sárkányfülesetek nélkül folytatódjon a topic? :-) na, akkor előbb kaja :-)) közben válogatom a képeket :-))
NAGYszerű volt!!! :-)) igen, köszönet mindenkinek mindenért! :-)) épp most száguldanak a képek a számgépbe :-)) ha meglesznek, felpakolom őket :-)) ki az az igazi Nohab fan? :-))) micsoda banda :-))) nagyon jó volt!! :-)) Nohabf, András, anyukám köszöni a gyermekmegörzést :-))) meg mindenkinek én is mindent :-))
Király volt a mai topictali!Még egyszer is köszönjük az ötletgazdának! 1 kép:A "banda" 2 kép:Új Szergejvezér!:-) 3 kép:Valamki felkenődött a bobóra:-))