Íme, egy laza topik a történelmet és a játékot kedvelő társaságnak, akik eddig végeláthatatlan dumálási kényszerükkel próbára tették a többiek idegeit a "Szókígyó történelmi személyekkel" topikban. Ennek mostantól, s ezt ünnepélyesen kijelentjük, vége.
"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"
Ezen filóztunk mi is, hogy nem vették észre, ha ott volt 5 méterre a tegnap találttól, de az index cikkében azt nyilatkozta a tűzszerészek főnöke, hogy tele van a placc mindenféle fémmel, használhatatlanok a detektorok, folyton jeleznek.
Az nem, de másik ilyen még lehet. Tavalyelőtt is találtak, amikor a mellettünk lévő épület kezdték építeni. Azért furcsa érzés a bombát mutató képén látni az épületünket...
Azt gondolom, egyáltalán nem zavartál:-). A Clannad valóban kedvencem - nekem is - pl. fűlocsolás közben hallgattam a minap. A júliusom azonban elég zsúfolt, így sajna - bár nagyon szeretném őket koncerten hallani is egyszer legalább - nem tudok elmenni.
Látom, ez egy elég összetartó társaság, nem is szeretnék zavarni, csak elég sokszor kihozta a kereső ezt a topikot, miközben Clannad-ot hallgatókat kerestem.
Szeretnénk felvenni a kapcsolatot bárkivel, akit érdekel a Clannad zenéje, esetleg érez magában annyi elszántságot, hogy eljöjjön velünk júliusban egy pár napos kirándulásra, aminek a középpontja a Sopot-ban (PL) rendezett koncert lesz. (Utvonal: prága, Berlin, Sopot, Krakkó)
Ügyesen fényképezel - nem újdonság. Ami viszont meglepett, hogy ez még a sok németországival ellentétben igencsak világos. Azt hiszem a mésző származásától is függ, meg persze attól, hogy restaurálták-e.