Keresés

Részletes keresés

Luigi 3 Creative Commons License 2006.01.02 0 0 520
December elején jelentkezett itt egy szegedi srác, leírta, hogy ők az "igazi" szegedi SzuCsa, nem pedig a 6puttony. Akkor valószínűleg a vébé okozta izgalmak miatt senki nem reagált arra a hozzászólásra.
Mi beszélgettünk róla, hogy a jövő nyári győri tornára hívjuk-e őket (is).
Előzmény: SuperBazza (519)
SuperBazza Creative Commons License 2006.01.02 0 0 519
Ha szabályoznánk akkor a pixeged csapat azonnal stornó ugyebár.
Előzmény: Luigi 3 (517)
SuperBazza Creative Commons License 2006.01.02 0 0 518

Bezzeg a veszprémi tornán...

Gyönyörű kép volt a csarnok előtt,amikor a csapatok vígan és pihenten melegítettek míg a mi csapatunk tagjai egymásba próbáltak lelket verni az előző esti buli okán...

Előzmény: Llaca (515)
Luigi 3 Creative Commons License 2006.01.02 0 0 517
Szerintem az a probléma a szabályozás kérdésével, hogy az, aki nem tudja önmagát korlátozni, az megpróbálná a mindannyiunk által elfogadott szabályokat is kijátszani.

Ettől függetlenül ha születik valami jó és können betart(at)ható ötlet a visszásságok megelőzésére, akkor én azt maximálisan támogatni fogom.
Előzmény: Llaca (515)
FaberK Creative Commons License 2006.01.02 0 0 516

Egyébként nem lenne gond, ha hasonló erősségű csapatok jönnének össze, mint amilyen az elődöntőbeli Dunaferr volt, csak járjanak is meccsre, vagy legalább vegyenek bérletet!

Iváncsik Misi? Van olyan poszt, ahol - mondjuk így - ő a cserém. :)))

Előzmény: Peppo vagyok (512)
Llaca Creative Commons License 2006.01.02 0 0 515

Hogy szabályozás lesz-e, az szerintem elsősorban rajtunk múlik, de mivel ezügyben itt erősen megoszlanak a vélemények, emiatt én is úgy gondolom, hogy nem lesz.

De - annak ellenére, hogy nagy élmény szucsa-kupa döntőt játszani, és mégnagyobb azt megnyerni - én is úgy vélem, hogy fontosabb, hogy jó legyen a sörsátor és a zene, mint pl. az etalon győri bulin. Sörfogyasztásban és táncban igencsak egyenlően profi szinten vannak a csapatok. :-)))))

Előzmény: Peppo vagyok (511)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.02 0 0 514
Egy Isten!
Előzmény: Peppo vagyok (512)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.02 0 0 513
Ez igazából csak kiírás és meghívás kérdése. Ismerjük már annyire egymást, hogy tudjuk ki jár meccsre és ki nem. És azzal sincs gond, ha egy-egy be vagy kikerül, ez elkerülhetetlen. Na de ne egész csapatok vagy ha igen, akkor nem kell megsértődni, mondjuk a kizáráson.
Előzmény: Peppo vagyok (511)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.02 0 0 512
Tudom, hogy ezek a csapatok nem váltottak. A változtatás inkább azokra a csapatokra jellemző, akik gyengébbek voltak a SzuCsa tornán.
Ezért fog nyáron a Fakéz KC nyerni!

off

Gyakran olvasom ezt az Iváncsik Misi nevet. Ő már valaki? :-))

on
Előzmény: Csbalázs (509)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.02 0 0 511
Pont ez az. A Dferr minek jött új csapattal? A "régi" miért nem volt jó?
Szerintem semmilyen szabályozás nem lesz, maradnak a meglepetések.
Előzmény: Llaca (510)
Llaca Creative Commons License 2006.01.02 0 0 510

Olyan szempontból semmiképp se időben írod, hogy a mostani tornagyőztes FTC 90 százalékban a győri torna óta együtt játszik, és egyik nagy erőssége, a Győrben nagy népszerűséget szerzett "csakajancsi" :-)), most nem is jött. A Dunaferr jelent meg teljesen új csapattal, ami az ezüstérmet hozta nekik.

Amúgy ezt a témát a győri torna után eléggé kiveséztük itt. Én továbbra is tartom az akkori véleményem, hogy vagy szabályozzuk valamilyen módon a képzett/képzetlen játékosok arányát, vagy ha nem, akkor el kell fogadnunk, hogy vadidegen emberek érnek el néha a szurkolói meccseken meglepetés eredményeket. Amúgy ha tényleg bulira vesszük az egészet, akkor ez utóbbi is elfogadható.

Előzmény: Peppo vagyok (508)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.02 0 0 509
Hátha Kajlát nem is, de Iváncsik Misit lehet, hogy beszervezük:-))) Nyugi a mi csapatunkban kizárólag szurkolók játszanak. Ugyanaz volt a csapatunk, mint Győrben, a kapust kivéve. És a Fradié és a Vácé is ugyanaz volt.
Előzmény: Peppo vagyok (508)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.02 0 0 508
Nem tudom, hogy időben írom-e le, de mindegy:

Ott voltam a nyári SzuCsa tornán Győrben. Láttam az összes csapatot, tudom, hogy ki milyen játékerőt képvisel(t). Azonban egyre több olyan hír lt napvilágot, melyek szerint bizonyos csapatok elkezdtek "erősödni". Nagy kár lenne, ha idén nyáron teljesen kicserélődött csapatok találkoznának!
Tudom, hogy én könnyen beszélek, mert mi még nem játszottunk egy SzuCsa csapattal sem, de nekünk pl. nem jutott eszünkbe olyan játékosokat hívni hozzánk, akik remek komlói ifi játékosok voltak. Hozzáteszem, hogy ők minden meccsünkön ott vannak, nem egy alkalommal szurkolnak is (vagyis SzuCsa tagok is lehetnének), de ha betettük volna őket a csapatba, akkor nem lenne értelme elmenni, mert 1000 %, hogy simán elgázolnánk mindenkit.

Nehogy már az eredményes szereplést minden fölé helyezzük! Ez elsősorban buli, ismerkedés, a többi szempont messze utána jön!

Sajnálnám ha nyárra a csapatok fele kicserélődne, mert a végén oda jutunk, hogy a SzuCsa csapatoknál a Dferrben Kuzmicsov, a Tbányában Marosi, a Veszprémben Gyurka, a Győrben Polgár Laci játszana, nálunk meg Sevcov védene és Tolsztih lenne a beállós.
Figyeljünk emberek, itt tényleg sokadlagos az eredmény!
Hazáért Creative Commons License 2006.01.02 0 0 507
Gratula a Fradinak! Igaz a bírók egy kicsit veletetk voltak! Mind1! Kézilabda ünnepe volt! Az "eredményhírdetésről" pedig no comment! Azért kicsit jobban meg lehetett volna szervezni azt a részét! Meg nem egyből a döntőt! Az kicsit fárasztó volt!
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.02 0 0 506
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.02 0 0 505

Ja közben megtaláltam :)))))

http://www.fotexfanclub.hu/library/thumbnail.php?path=/data/www/fotexfanclub.hu/images/galeria/&pic=43b8f70709009.jpg&max_w=600&max_h=600&compress=100

Cseszi sokat gyengültetek szerintem:))))

Persze biztos a bajnokság fáradalmai:)))))

Gyertek csak alig várom:DDD

Előzmény: Csbalázs (504)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.02 0 0 504
Milyen szurkolói tornán?  Majd Ákossal megdumálom, aztán rátok szabunk egy méretes zakót:-))
Előzmény: CsabsziVP.Fan (503)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.02 0 0 503

na 2006 van vagy mi....:)

Cseszi elfelejtetttem az eredményeket amik Debrecenbe születtek...:DDD

Mik is lettek?:)))))

Csőkutya Creative Commons License 2005.12.27 0 0 502
Tudod mi az ártalmas mostanában : H5N1. :))))
Előzmény: CsabsziVP.Fan (501)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.12.27 0 0 501

ok elfogadom...:))))

Gyerek pezsi lesz?:DDDD

Hisz gyerekek vagytok:))))))))Árt az alkohol:))))))

Előzmény: Csőkutya (500)
Csőkutya Creative Commons License 2005.12.27 0 0 500

Debrecenbe kéne menni , sört,pezsgőt kéne inni ... :))))

Szerintem majd ha Kristóf is úgy akarja, akkor megkínál a pezsgővel teli kupából pénteken 4 óra előtt :)))))

Előzmény: CsabsziVP.Fan (499)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.12.27 0 0 499

hehe persze,persze...

Inkább Debrecenbe 1 ser:)

nagyon szívesen ÁM

Előzmény: FaberK (498)
FaberK Creative Commons License 2005.12.27 0 0 498

Szuper! Köszönöm mégeccer!

Hálából majd kihagyok egy ziccert, mikor már 10-zel megyünk ellenetek a 3. percben. :)))

Előzmény: CsabsziVP.Fan (497)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.12.27 0 0 497
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.12.27 0 0 496

Ha minden igaz sikeresen megmozgattam pár szállat és hamrosan küldöm a képet remélhetőleg(keresi a srác):-)

ami itt meg van adva e-mailbe küldhetem?

Üdv

Csabszi

Előzmény: FaberK (484)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.12.27 0 0 495

Jó kis meccsek lesznek majd na ja....kik alszanak ott?

Noréék rol tudok...más?

Csesziék?

Este beleroboghatnánk az éjszakába ÁM :)

Pár interjú:DDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Nore2 (491)
Hazáért Creative Commons License 2005.12.24 0 0 494

Kicsit lebecsültök Minket!! Mert ott a fél csapat nem volt!! A Népligetire célzok!

Neked is Boldog Karácsonyt!

Előzmény: TOM2 (492)
Nore2 Creative Commons License 2005.12.24 0 0 493

Azért ne igyatok előre a medve bőrére! :-) Szépen fog nektek ragyogni a bronz is! ;-)

Kellemes Ünnepeket Neked is!

Előzmény: TOM2 (492)
TOM2 Creative Commons License 2005.12.24 0 0 492

Ezek alapján a népligeti társaitokkal együtt bőven lesz időtök felkészülni a gála további részeire, hiszen bronzmeccs nem lesz. :-)))

Boldog Karácsonyt!

Előzmény: Nore2 (491)
Nore2 Creative Commons License 2005.12.24 0 0 491

Igazi presztízscsatára kerül sor a Kézilabdagála elődöntőjében:

Dunaferr SKC - Green Danger

Ferencváros - Vác

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!