Ajánlok egy pont kellemes hosszúságú (30 oldal) aranyos történetet angolul olvasóknak. Elvben slash, de gyakorlatilag semmi olyan nem történik benne, bárki nyugodtan olvashatja. Snape/Lupin.
A végső csatában Perselus megsérül. A gyengélkedőn meggyógyítják, de még eszméletlen. McGalagony attól tart, hogy tárgyalás nélkül az Azkabanba akarják majd küldeni. Hogy megvédje, rózsaszín felhúzhatós játékmackóvá változtatja, és Lupin fiának, Teddynek ajándékozza.
Nagyon aranyos történet, Perselus medveként morgolódik magában, de egyre jobban otthon érzi magát Lupinéknál.
Nem tudom, hogy itt szerepelt-e már a Harry's new home ajánlása. Nagyon aranyos, humoros történet, Harry első roxforti büntijével kezdődik, amit természetesen ... na ki? oszt ki neki. Innentől severitus irányba kanyarodik. Van egy nagy hibája, sajnos WIP, de rendszeresen frissítve van (a fejezetek száma/első feltöltéstől számított időből ítélve kb hetente frissül) Üdítő, hogy Piton nem csöpögős, igazi dög marad, legalábbis keményen próbál az maradni :-D Harry's new home - de előtte még egy különálló fejezet az "előszó", Harry' first detention.
Öhm izé, kicsit még szétszórt vagyok így reggel :D
Te a Belső ellenség folytatására a Chained Souls-ra (remélem, jól emlékszem még a címére) gondoltál. Az angol befejezett - és szerény véleményem szerint jobb, mint az eredeti HP7. :-S
Amennyiben a francia verzióra gondolsz, az jelenleg a 43. fejezetnél tart. Az angolból a 29. rész került fel a héten. És bár én csak kb 3 hete találtam rá, de az angol eddig legalábbis hetente frissült.
Eddig teljességgel. (Igazság szerint az előző, 13.fejezetben volt egy-két elírás, magyartalanság, de ezt a véletlen számlájára írtam, mert eddig nem találkoztam ilyennel.)