100 Mb semmire sem elég. Azt nem tudom, hogy pontosan mennyi fog a rendelkezésünkre állni, de biztos nem lesz annyi hely, hogy minden ami létezik, felférjen.
Ha már itt tartunk, a jövőbeli honlapra való feltöltést valahogy meg kéne oldani, pl elkeríteni 100Mb-t, ahova feltöltjetünk, de le nem törölhet senki. Valami félpublic jelszóval felengednétek, és akkor ha meg akarunk osztani valamit, nem kell várni, csak küldnk egy mailt, hogy mi lesz az, feltöltjük, ti meg áthelyezitek a megfelelő helyre. Ez persze csak egy ötlet.
Üdv mindenkinek! Király lenne nagyon a póló! Nekem is tetszik ez az ötlet (név is rajta). Nekem mindjárt kellene kettő! Amint látom nem is olyan drága ügy ez. Már abból kiindulva amit írtatok. Minden elismerésem annak aki ezt leszervezi!
Honnan lehet letölteni a Dakar logo-t? Már én is haladok egy logo-val. Szerintem nem lenne olyan nagy érvágás pár száz forint, hogyha mindenkinek rajta lenne a neve pl. úgy, mint az autókon (zászló+X. YYYY+vércsoport)
Szerintem lehetne valami Dakaros az elején is a Dakarklub logón kívűl, nicket pedig nem írnék rá, gyártás szempontjábol sem jó. Az ötlet azonban kiváló.