Alap edzés kedd és csütörtök, a péntek előtt szólunk.
Ami nagyon fontos: nézzétek meg ezt listat. Ha rajta vagy, ellenőrizd, hogy megvan-e mindened. Ha nem vagy rajta keresd Iványi Marcit, hogy segítsen a papírmunkával. Ezzel kapcsolatban részletes felvilágosítást itt találsz.
Mindenki tolja le a seggét edzésre és nyomja keményen, mert van mit összeraknunk még és mindenkire számítanak!!! Edzések, kedden, csütörtökön és pénteken is! üdv,
Sziasztok srácok van pár eladó jó minőségű Reebok Carolina Pantherses pólóm. Az egyik rövidujjú szürke - kék színű, egy hosszú ujjas magasított nyakú kék, és 3 db Speciális Steve Smith 98 fekete, fehér és kék színekben. Akit érdekel, írjon nyugodtan.
Szeretnék segítséget kérni! Sajnos a sisak amit vettem kicsit nagy lett nem felfújhatós.Az edzésen vettem észre hogy mozog a fejemen akárhogy állítom az állvédőt.Vettem fel alá bili sapkát az pedig begyűrődött.Lehet kapni valamit vagy van vmi taktika erre?Köszi Miki
hát van több verzió. az egyik, hogy betelefonál az ember a sportkórházba, kér időpontot (2-3 hét volt nekem 2008ban), kivárja a sorát, aztán fél napot elbasz. EZ ingyenes
vagy, felhív egy bizonyos dokit, félóra alatt lezavarják a vizsgálatot másnap, és fizet 3k ft-ot...
Akinek nincs sportorvosija, de szeretne, az jelentkezzen nálam, mert én mennék jövő héten.hétfőn fogok telefonálni, addig írjon aki úgy gondolja hogy szüksége van rá, vagy szóljon edzésen. píszendláv
örömtől könnyes szemekkel írom az alábbi sorokat...tök jó, hogy ennyien voltunk ,és hogy ilyen sokan segítették a mai munkánkat, csak annyit szeretnék, hogy Köszi Mindenkinek!:) píszendláv u.i.:holnap elmélet, csütörtökön meg hozzon Mindenki Magával Még Egy Embert!!!:)
Srácok mindenki jöjjön edzésre és nyomja keményen mert ha nem indítják a w2-őt akkor nem tudom h fog állni a szátok. Az enyém elég szarul:) Szval gyertek és nyomjátok had lássák h van értelme velünk foglalkozni is elindítani a bajnokságban.