nem tölti be a gmail-t egyik böngészőről sem (mozzila, expl, opera). nincs a tiltandó oldalak közt az adatvédelemnél, minden más működik. a googleról sem tudok a gmail-ba belépni.
???
(nem bejelentkezés a gond, hanem az oldal betöltése. más ip címről müxik)
Köszi, kb.3/4 órával ezelőtt nekem is sikerült bejutnom végre, és mintha már üzenetet is tudnék írni... De már késő! Hétvégén betelt a pohár. Firefox-szal böngészek, mindig frissítve van, ez nem az én hibám, tuti. Már sikerült is a másik mappa egy részét átemelni.
Szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy 2010. szeptemberétől a [freemail] fejlesztése során az IE 6-os verziójára már nem tudjuk biztosítani a teljes kompatibilitást, így javasoljuk a böngésző frissítését vagy valamely másik böngésző program használatát, pl Firefox, Chrome.
Böngészővel egyébként is lehetnek más jellegű gondok is.
Úgy jöttek át a levelek hogy regisztráció után rögtön felajánlotta a gmail hogy bárhonnan áttölti. Be kellett írni a címet meg a jelszót, és tíz perc alatt átjött 700 levél. Köszönöm a választ, gondoltam hogy az csak úgy fog menni ha átteszem majd a "bejött" mappába. Remélem egyszer azért úrrá lesz a problémán a freemail, és sikerül majd bejutnom. Fel nem foghatom hogy egy szolgáltató ( több millió felhasználóval) hogy engedheti ezt meg magának???
Ha nem tudsz bejutni, akkor érdekes, hogyan jöttek át a levelek? Azt tudom, hogy a Gmail POP3 leszedéssel hozzá tud férni, de ahhoz is jelszó kell, ugyanaz.
Viszont a POP3-kapcsolat csak a Freemail szerveren lévő "Beérkezett" mappát látja. Így más mappákból is előbb oda kell áthelyezni (a webes felületen), ha POP3 útján hozzá akarsz férni.Vagy nem is a szerverről ment át, hanem az Outlook Expressz Beérkezett mappáról van szó? De az megint kérdéseket vetne fel.
A Gmail-lel kapcsolatban egyébként nem árt tudni, hogy itt mappák nincsenek, csak címkék vannak. Az egész Gmail-fiók gyakorlatilag 1 db könyvtár, ahol minden levél csak egy példányban létezhet. Viszont egy levél több címkével lehet ellátva. A baloldalt látható linkek (Beérkező, Elküldött stb.) is tulajdonképpen csak címkék.
Például, amikor a "Beérkező" linkre kattintasz, a Gmail keresője gyakorlatilag leválogatja neked a "Beérkező" címkével ellátott leveleket, és így tovább.
Ez valójában egy nagyon logikus és jól használható rendszer, noha elsőre furcsa lehet annak, aki a klasszikus mapparendszerhez van hozzászokva. De érdemes átszokni, mert jól ki van találva. Ha elkezdesz majd egyedi címkéket gyártani, a címkékhez esetleg szabályokat kreálni (bejövő levelek automatikus szétosztása címkék alá) jobban érthetővé válik az egész.
Sziasztok! Hét év, viszonylag problémamentes freemail-használat után most 3. hete nem tudok bejutni a fiókomba, ezért a gmail-ben nyitottam egyet. A freemail-es leveleimet áttöltöttem ide, de csak a "Beérkezett levelek" mappát töltötte át. Mi van a többi mappával? Azokat hogy lehet áthozni? A címlista sem jött át, de az nem akkora baj.
mégse jó így van kb 1000 mailcím, ebből 500 az aki feliratkozott hírlevélre, van nekik címkéjük és külön folderben gyűjti őket ha bemegyek címtárba és onnan egyéb névjegyekbe akkor az összes (1000) címet látom, címkét pedig nem tudok választani :(
Valószínű, hogy ezért küldenek mobilra ell. kódot, mert érzékelték a használatát.
'Szokatlan tevékenységet...' kezdetűvel már én is találkoztam, de csak PC-n. Nagyobb mennyiségű adatfeltöltésnél (G-Space-szel) egy idő után nem ment semmi, mert nyomtak egy 24 órás tiltást. Volt egy link, amin lehetett óvni, ilyenkor néhány órán belül újra használható volt a fiók.
Mondom, hallottam róla, annak igazságtartalmáról, a pontos esetről, a feltételekről nem volt alkalmam meggyőződni. Nekem nincs ilyen problémám mail klienssel, az bizonyos.
Nem , nem. Megoldódott. Vettem egy PDA-t , és ugyanazzal a mail címmel léptem be , mint a PC.-n , és amikor a névjegyzékbe akartam menni , ott csupa mailcímet találtam , meg azoknak a nevét akiknek a címe tárolva van nálam. Elkezdtem kitörölgetni , de aztán valaki felhomályosított , hogy hogy lehet a névjegyzéket előcsalni és abbahagytam. Ezt vette észre a Google és gondolta valaki feltörte a címem , ezért inkább letiltott. Most , hogy végigcsináltam a procedúrát , visszaengedett , de a jelszót is meg kellett változtatni.
Lehet, hogy a Gmail SMTP-jén keresztül spam-elt, mert fertőzött a gépe. Vagy csak blöfföl a Google, s szépen építi a totálisan ellenőrzött orwelli diktatúrát.
Hallottam, hogy a Google csinál néha ilyesmit. Állítólag akkor nem, ha nem használod az SMTP-jüket. Na látod, egy újabb ok, hogy nem a webes felületét használom, hanem mail klienst a szolgáltatóm SMTP-jével, a Gmail-t pedig POP3-on át érem el.
A spam részen kijelölöd és azt mondod neki, hogy nem spam. A címet meg is jegyzi talán, így a többit is a beérkezőkhöz rakja. Ha mindig odarakja, akkor valami gyanús lehet a feladónál.
Arra szeretnék választ kapni,hogy a G-mailos postafióknál hol kell hozzáadni a biztonságos e-mail címeket,hogy a beérkező levelek ne a Spam -ben kössenek ki. Aki tudja kérem válaszoljon. Köszönöm.
Használok gmail-t, de nem a webes felületen, hanem POP3 protokollt használva Thunderbird-del, így nem tudom a kérdésedre a választ, és nem is érdekel a webes felület. Szerintem Te is használj mail klienst!