Agyatlanok bexének süketeknek és wakok néznek ki a fejükböl! Mi waaannn???? A xerelö emonndja,me uccse jegyzed meg!)))PPP XP-n wan helyböl tüzfal. Nortonon is wan pluszban. Nyugodtan megnyithat minden lewelet,me már a szolgáltatoknak is kötelezö szürni és kiirtani a wirusokat! -Néha sirhatnékom wan töletek. komolyan.
Meg kell mondanom, hiányoztál nekem is, csak én magamban morfondíroztam mi lehet az oka.. No meg ha MSN-ed is van már, jól lefoglalhat az is. Ugye?:))
A kamerát kipróbáltad már valakivel? Itt is van, de engem elég sokáig zavart még a jelenléte is/letakarom többnyire:DD/ Viszont, akkor Te is tudsz képeket is készíteni vele. Magadról például:))) Tudtad? /én a gyerekektől lestem el, jó játék;)))
Jajj Agyikám, vírus ügyben többnyire csak azt tudom, hogy kell összeszedni:((
Big is adott jó tanácsot, a Norton2004 vírusirtó itt is fenn van. Bár, állítólag tűzfal nélkül nem sokat ér. Szóval az is kell hozzá. Így tudom.
A leveleknél pedig automatikus figyelmeztetés lehet amit említettél.
Ismeretlentől érkezett levelet ne bonts fel semmiképp, főleg ha a "tárgy" sincs megjelölve. Puszi:))
Agyikám. Mondjad meg a xerelödnek,h én üzenem,h toja föl magának a tudását,ha téged efelejt kioktatni közbe. Me ha wan jo wirusirtod. Pl Norton 2004,akko bármit megnézhecc!
Szal wan kamerád? Yoyaz ám. Csak egy hátránya wan. Nem ühecc mextelen a gép elött,ugy mint én most.))))
Van vírusirtóm! De már vírusom is volt, a szerelő szerint 3 esemény volt, amit a gép naplóban rögzített.
Szoktam olyan E-mailt kapni, aminek a melléklete ugy kezdődik, h. lehet ám hogy virust tartalmaz meg ilyenek, akkor én ezt rögtön törlöm, meg se nézem! Jól teszem?
Vagy Ti mit csináltok ilyenkor? Meg meritek nézni?
Szóval ilyen és ehhez hasonló kérdések tanulmányozásával vagyok elfoglalva. De eccer csak megértem én is.
Mintha csak hájjal kenegetnének! Olyan jól esik, h. észrevetted, h. nem vagyok itt. Még majdnem hiányzom is? Eldobom magam az örömtől. Szóval a gyönyörü képeket elmentettem. De még nem tom, hogy fogom alkalmazni őket.
Ezért is lapítottam picit, mert attól féltem, mindenkinek az agyára megyek már az állandó kérdezősködésemmel.
Annyit már tudni vélek, h. más-más módszerrel kell a Free Mail, Hot Mail stb rendszerekkel dolgozni. nekem Outlook Expressem van, talán ez is más.Vagy nem?
Picit el vagyok telve a Messengerrel is. pláne mióta kamerám is van.
Ha nem unjátok még, elő- előfordulok akár itt is a kérdéseimmel.
Ha már így magunk között vagyunk, elárulom, hogy negatív kritikám még azon időszakban íródott, mikor még csak bele-belenéztem a régi hozzászólásokba. Azóta módosult fent említett véleményem, mivel olvastam több olyan dolgot, ami kompenzálja a megítélésemet.:)) Nem értem egyesek, miért lelik örömüket más szapulásában, bántásában, a kötözködésben. Bár a chaten én is szoktam kötekedni, de csak azokkal, akiket kedvelek.:) Nem értem, hogy emberek különböző nézetek miatt (nem feltétlen poli) miért ócsárolják egymást. Hiszen a más-más vélemények miatt izgalmas az ember, csak a véleménykülönbségeknek nem kellene eldurvulniuk. Ha mindenben egyet értenénk, nem lenne miről beszélni, unalmas lenne minden társalgás, kvázi meghalna a kommunikáció.:) Azt hiszem válaszoltam, csak már nem tudom, mi volt a kérdés.:))))
Elárulod nekem (így négyszemközt :) ), mi az, ami nem tetszett a topicban? A viták? Az a chaten is van. Márpedig ide is azok írnak, akik oda. Szerencsére, nem mindenki jött ide onnan. >:) Bár van néhány személy, akit kedvelek/tem, és innen is eltűntek a kötekedők miatt, de ezért senkit sem hibáztatok. Az ő dolguk, én nem haragszom, ők nem haragszanak (úgy tudom), és ennyi.
A chaten sem én indítottam a vitákat, itt pedig nem tűröm el. Ha ez hiba, legyen. Én el szeretném határolni magam minden civakodástól, de ha belémkötnek, mindenki számítsom rá, hogy megvédem magam, és megvédem azokat, akiket kedvelek.
Nincsenek sokan, a két kezem bőven elég, hogy összeszámláljam őket. És még marad is ujjam, hogy bemutassak egy nemzetközit a nem normálisoknak. :)
És hogy nekem ki a nem normális? Természetesen azt egyedül én döntöm el, segítség nélkül. :))))
A lányok valószínűleg azért vannak fenn, mert -gyarlók lévén- pasik csinálták az oldalt. Ilyen ziccert pedig képtelenség kihagyni. Szerintük. :) Elég, ha Big képecskéit -amik miatt engem(!!!) cseszegettek a chaten- megnézed. :p Amúgy meg ne foglalkozz velük. Az "ilyenek" szóra sem érdemesek... >:ppp
A Media Player megjavult, ugyanis (szinte) egyetlen kattintással töröltem. :) Kiküszöböltem a hibát. Ha így, hát így. :) Amúgy is jobb a Winamp. :)
Egyébként távollétemben ígértél nekem valamit... Kíváncsi vagyok, emlékszel-e rá... :)) Uccse segítek, mert én ilyen kis mocsok vagyok. :)
Agyival nem tudom, mi lehet. Szülinapomra küldött nekem emilt, én válaszoltam, küldtem Neki képeket, azóta semmi hír Róla... :( Remélem, nem a képeim miatt marad el. Úgy tudom, nem lehetett vírusos egyik sem.
Kíváncsi vagyok, felismeritek-e, melyik városban készült a kép. :)))
Kódolt írásodból a sakkpartira rájöttem, a kávéra nem:)))
Amúgy tényleg érdekel miért vannak ott a lányok fotói.
Mintha árulnák .... vagy csak tetszelegnek? Zavar van nálam ekörül.
Média player megjavult már?:))
Először is megköszönöm mindenkinek a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :) Bignek azt kívánom, hogy egyszer hasonlóan csinos leányzótól kapjon egy cuppanósat, mint amilyennel nekem küldte. :) Merthogy "hölgy" az illető, bár én még mindig a fiúkat szeretem, természetemből adódóan. :) Igaz, ez ma már lassan különlegesnek számít...
30. szülinapom volt, ezt még be lehet vallani. :)
Maróka!
Szerintem nem a Te hibád, hogy nem mozog a képed. Alighanem ennek a szövegszerkesztőnek a hibája... Most én is felteszek egy mozgót, figyeld meg, az sem olyan lesz, amilyennek lennie kéne. Ez elvileg a "havazós" gömbökhöz hasonló animáció. Eredetileg nagyon szép. :) Agyi látott már tőlem ilyen képeket. Ugye, Agyika? :)
Huszi!
Honnan szeded ezeket a smile-kat? Az én féregírtóm nem szereti ugyanis sem a Hotbarosokat, sem a MyWayeseket... :/
Huszim ha minden igaz, Enhy ..-ik szülinapját:)) Láttad amit én láttam? Nem nyílik ki a rózsa:((( Pedig úgy tünt minden rendben a fájllal:( Hát, így jártam-újra.
Netán a végén kiderül, hogy még kötelező is?:)) Kicsit beqkkantottam az oldalra amit belinkeltél. Többnyire csak a felrakott képeket nézegettem, és nem értem mit keres ott 450/ilyen-olyan/fotó fiatal lányokról?
Egyetértünk, hogy nem célszerű ezek alapján megítélni valakit. Inkább afféle szimbólumok vagy regénykarakterek és talán jellemzőbb az emberre, ahogy reagál rájuk, mint a rá vonatkozó szentencia ;)
Egyébként írhatnám, hogy egész este Lékó Péter partijait elemeztem de valójában igyekeztem nem keverni az italokat, mert bd rámijesztett, hogy akkó zavaros lesz a szemem ;))