Az, hogy 9:00-kor kezdődik a meccs odaát, az nekünk mit jelent?
Nem tudja vki, mennyi az időcsúszás? Nézni kéne a meccset... remélem Coolstream-en menni fog...
bamek.... azt álmodtam, hogy Dwyane Wade volt a legjob cimborám, vmi nyári táborban (talűán edzőtábor) ismerkedtem össze vlee, és kiderült, hogy a legnagyobb arc, meg minden... asszem agyamra ment a Playoff, na sebaj, majd ma egy jó kis Spurs győzelem helyre tesz, hogy melyik az én csapatom... :)
COVY, GDávid: gószpörszgó
ps: egyszer már álmondtam olyat is, hogy GreggPop-ot is ismertem... majd legközleebb azt is elmesélem...
Lehet,hogy én érzem csak így,de ha Wade még egyszer 40 körül fog dobni,akkor azon a meccsen szerintem tuti nem nyer a Miami.Sőt,megkockáztatom,hogy ha 30 felett,akkor sem.
Mindkét körben elvileg mindegyik csapat választhat, hacsak el nem cserélte az őt megillető draftjogot.
Jelen állás szerint akkora tehetség idénre nem néz ki, mint James vagy Wade. De nem lesz rossz draft, sok olyan játékos lehet, akik évek múlva meglepetést okozhatnak ahhoz képest, hogy hol keltek el. Ja, és egy átlagos drafhoz képest több minőségi irányító és bekerülhet a Ligába idén.
egyik "szakíró" majomarc megin szabályváltoztatási ötletekkel állt elő. totál faszságok, kivéve, h a PO első köre ismét best-of-five legyen, meg ne legyen már defensive 3 másodperc.
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Gordon
3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Skiles
4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Suns 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Minnesota 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Wade
8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Kobe
9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Suns
10. KI LESZ A BAJNOK? Spurs (ha Duncan bokája bírni fogja)