Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Tisztelettel szeretném megfontolásra javasolni az alábbi hozzászólást. A Barátok közt fan club 2 mostanában csak a trollkodásról szól. Talán így nektek is kevesebb munkát adna.
Ha jól emlékszem, te futottál ámokot pár napja a topikban. Én igazán nem látom mit követtem el ellened azzal, hogy megosztottam a spoilert. Ja, mert nekem nem szabad. Értem.
prox1-et a Barátok közt csoportból legyetek kedvesek tiltani. Folyamatosan hergeli a többieket. Amit ma megtett , gyorsan Navorsky előtt feltette a spoilert , lemásolva ahogy ő szokta és még ez szól be! Nem kívánatos példány a csoportban.
Kérnénk szépen egy intézkedést. Köszönettel. Megejegyzés: Navorsky előtt sokszor bárki, bármikor megtehette volna, hogy felteszi a spoilert, soha nem tettük.
A SCIFI filmek a youtubon topikban egyedül lógok, csináltam benne egy szép kis hsz. sorozatot .
Azt szeretném kérdezni a moderátoroktól, hogy ezt a linket be tehetem-e a többi közé, mert nekem tetszik, de a YouTube bejelentkezést kér hozzá ? Szerintem még belefér :
Úgy érzem meg lettem szólítva. "kamu, folyamatosan provokáló, jelentgetős példányokat" - neked most tényleg az a bajod, hogy szóvá tettem itt, hogy valaki, aki korábban amúgy soha nem szólt hozzá a topikhoz, elkezdett gyalázkodni?
Amúgy meg a spoilereket 8 évre visszamenőleg törölni elég sziszifuszi munka lehet, így érd be az e heti törlésével. Az meg, hogy ki mióta van jelen, nem hiszem, hogy moderációs szempontból mérvadó.
Átnéztem a hozzászólásaimat, nyolc éve osztom meg! A fórumon23 éve vagyok, még a nettóval kezdtem!
Féléves kamu hülyék miatt csináltok egy lánctörlést, mert csak arra tudok tippelni! Elég volt anno a Wagner-féle brigádból, azt is túl éltem, régiek tudják miről beszélek.
Egyébként ezeket kamu, folyamatosan provokáló, jelentgetős példányokat kellene páros lábbal kivágni!
Várom szíves válaszodat! Addig nem teszem vissza, amit töröltél!
T. Illetlenke , remélve , hogy itt jó helyen folyamodok kérésemmel ? (nem vagyok gyakorlott "fogdás") , így csak ügyetlen a fórumozó személyem . Egy hangszeres mindig , és trágár mentes . :-))
(vér nem folyt). Előre is köszi az útbaigazítást . Nem szokott gond lenni velem , így ,hogy már ismerem a *házmestert* , még kevésbé lehetséges . Diszciplináris üdv . ,-))
Van arra lehetőségük hogy megnézzétek, hogy nálam mennyi hozzászólás törlést hajtottatok végre ? Tudom sok a munkátok de ha van vagy lesz rá idő és lehetőség ....
A levelezési mappáim 1 törlésről kapott emailt tartalmaz az is egy lánctörlés része volt. Ezen fórum #2699 hozzászólása volt. Volt ezen kívül más is amiről én nem tudok ?