Nem hiszem, hogy valakit az étrendje "boldoggá tenne". A boldogság szerintem sokkal öszetettebb dolog, mint hogy attól függne a megléte vagy nemléte, hogy mit eszünk.
Egyáltalán nem ésszerű olyanokat állítani, hogy "a nők ilyenek, a férfiak meg olyanok". Ahány nő és ahány férfi, annyiféle. Nagyon sok nő gondolkodik logikusan és nagyon sok férfi számára fontosak az emberi kapcsolatok.
Sokáig nekem is jól ment az iskola, és megtanultam írni-olvasni, és alapfokon számolni is. Amikor a metafizikai dolgokat kezdtük volna tanulni, váratlan visszaesés következett be előmenetelemben. Anyámtól tudtam meg, hogy két évvel születésem előtt volt egy gyermeke, aki 10 napos korában meghalt, és így én valójában másodszülött vagyok. Ezek után nem csodálkoztam a váratlan problémáimon.
"Nagyobb diplomáciai lavírozással az efféle hadakozás mégis elkerülhető..."
Azzal minden elkerülhető. Hiszen mindenki sejti nagyjából, hogy a másik mit akar hallani, tudja, mi hangzik jól, és így szépen el lehet lavírozni tényleg. Csak kérdés, hogy ennek van-e értelme. Karakteresebbek meg vegyék tudomásul, hogy ki így viszonyul hozzájuk, ki úgy. Zaksön. :))