Tegyük fel nem pontos. Akkor is 10-20 RPM vagy akár 10% RPM különbség hol számít egy fúrásnál? Vagy te mire akarod használni ahol számít ha nem teljesen pontos?
Azt mondja, levette a fordulatszámmérő érzékelőjét, tehát külön érzékelő van benne. Gondolom valami hall szenzor lehet, innentől pedig pontosnak kell lennie.
Csak azok speciális láncvezetőt és láncot használnak. A láncvezetők vége hegyes és a láncon dupla annyi vágószem van mint a normál láncon. A sűrű vágószem miatt az a lánc simábban vág, nem rángat annyira így sokkal kisebb a fűrész visszacsapódásának a veszélye...
A gépeket úgy szokták megcsinálni, hogy a rajta levő, gyári leszorító alátéttel is le tudsz fogatni egy akár milliméterrel vékonyabb testű fűrészlapot is.
Nem kell ezen agyalni, csak vedd a kezedbe a gépedet, vedd le róla a lapot, tedd vissza a csavarját és az alátétét, és nézd meg!
Meg az összes kanadai favágó, fafaragó, rönkházépítő is!
Nézz meg egyet a Gerendák királyai sorozatból!
Amit ott a faragók művelnek, attól besz@rtam!
Egy göcsörtös rönkből egy fél nap alatt, három-négy, különböző méretű és fajtájú láncfűrésszel simán kifaragott a csávó egy mosómedvecsaládot, ahogy másznak a fára.
Minden láncfűrésznél vastag betűkkel leírják az utasításban, hogy a fűrész vége sohasem érhet bele a fába, mert az igen balesetveszélyes. Felugrik a fűrész és kettévágja a fejedet. Van is ez ellen egy beépített vészkapcsoló, gyorsfékkel. Én is mindig marhára vigyáztam erre. Ez a faszi pedig pont ezt csinálja.
Persze, ez így van, de az eredeti képen szerepelt egy kikockázott vélhetően nőnemű személy is, azt csak AI-al fogod tudni megoldani, kevés oda a csiszolás !
Csak hogy a teljes problémamegoldás fele menjünk...
Átlátszó. A belsejének átlátszónak kell lennie a fény vezetéséhez. Ha csak karcokat húzol bele akkor az fog fhéren világítani. Ha az egész felületet egyenletesre csiszolod akkor az egész felület.