Igen ez az. Csak valamiért a Háros utcától északra kerestem.
Plusz szerintem anno úgy 30-40 méterrel hátrébb volt a megálló, ahol most parkolnak. Mert arra emlékszem, hogy mindig a kis "putris" épületet nézegettem a Translinerből anno.
Hát így nem olyan fotó lenne, mint ami a fejemben megvolt. Na de majd egy képet valami roncsról megér.
Balatoni úton, még a Szoborpark előtt volt egy ős-benzinkút, talán még háboru előtti? Anno ott megáltak az érdi Volánbuszok. ~2007-ből még emlékszek rá, hogy az oldalában megálló, utascsere.
Most megnéztem a Street View-ban, nincs, nem találom. Pedig valami jó ajtótlan kép jó lett volna onnan.
Jóóól elbúcsuzstatták a 415-söket, erre holnaptól rendszeres kiadásuk lesz Cinkotán. :D :D :D Mint az ICS búcsú.
A 200-as meg 2023-ig marad. Jó az, kell a sulinetnek.
Karácsony helyében úgy ráküldenék néhány átvilágítócéget a BKV buszágazatára, hogy csak pislogjanak. Előbb vágja ki a VB a classicokat, mint ezek a 19-90-t.
Amúgy, ha már Gmail-es vagy, ott érdemes körülnézni a beállításokban. Már nem tudom, hogy melyik almenüben van eldugva, de mutatja, hogy mely oldalak azok, ahol beszívhatták a jelszód.
Ez is egy hátrány ma, a lustaság miatt sok helyen Gmail / Facebook fiókkal regisztrál sokmindenki. Minden mindennel összefonódik, s így egy jelszóval több szolgáltatást buksz. (A techmultik adatgyüjtéséről nem is beszélve).
Tök jó ez a magyarbusz.info-s oldal. Fullscreen reklám pop-up (mobilnézet), első vmi Milfrandis ami kb az onlinefilmes oldalakon szokott leledzni, a következő már prosztata reklám....
Utána 800 süti (mert ugye mindenféle Google okosság is integrálva van benne).
Ilyenkor elgondolkozok. HBweb is jobb ennél. Igaz hogy nincs semmi tanúsítvány a lapon, s a szoftverfejlesztőknek típusminta arra, hogy hogyan ne csinálj webdizájnt 2021-ben, de legalább ott nem akarja a Google, hogy Milf-t kurjunk.
S a magyarbusz.info-t be lehet helyettesíteni többezer online portál címével, mindenhol a tartalomért bozótharcot kell vívni.....
Bezzeg a 2000-es évek elején.... :) Akkor max az volt a gond, hogy 1024-re írták a lapot s 800x600-as volt a monitor...