Igen ez a Messina-s (és juvés) Sculli,szerintem a csapat legnagyobb sztárja,az idei mercato legnagyobb Genoas fogása, az argentin válogatott Lucho Figuera(aki ma érkezett meg Olaszországba) biztos kezdő,mellette fog vagy Sculli vagy Adailton játszani.
Greco szvsz nagy tehetség. Ha már elvették tölunk Coppolát legalább Grecot meghagyhatnák. Tavalyrol gyakorlatilag Barasso, Rossi és Grabbi maradt...Adailtonnak (naná) örülök, de Hol vannak a tehetséges fiatalok?
Szerintem Sculli,Lucho Figuera,és Adailton mellett sok sót ne fog megenni,és akkor még az újonnan igazolt viszonylag ismeretlen argentinokról Rios-ról és Nieto-ról nem is beszéltem,és tudtommal még az exválogatott Grabbi is a keret tagja,és az utóbbi időben mexikói Borgetti-ről is sokat pletykáltak(bár ő szerintem Sculli érkeztével lekerült a napirendről) úgyhogy én most sem jósolok nagy jövőt Greco-nak a csapatnál.
Hát Genoások, őszinte részvétem, ha nem kerültünk volna különböző csoportba aszondanám, legalább csörtézünk egy jót! Preziosi jól elkúrta nektek /szerintem agyilag sem tiszta a fickó/, ha marad a seggén, és mégsem kerültök fel a spareggión, akkor is feltöltötték volna az A-t veletek /aminek jobban örültem volna mint pl. a Trevisónak vagy Ascolinak../
Azért mi legalább lassú hanyatlással jutottunk a C1-be, de nektek aztán tényleg sz*r lehet annyi évi böjtölés után az ígéretföldjéről a 7. polkol legaljába kerülni.