Azt szeretném kérdezni hogy aki járt a hotel playas arenal-ban mit tud a kajákról(reggeli, vacsi)mennyire van magyar kaja vagy éppen a spanyol étel ott a léényeg? "
Erről jutott eszembe a magyar család, akik panaszos levelet írtak haza, hogy nem kaptak a hotelben strandtörölközőt. Letelt a két hetes nyaralás és kicsekkoláskor a hülye recepciós valami Towel Cardot kért tőlük. Ravaszul mondták, hogy nem tudják mi az, nekik nem volt olyan, aztán amikor a három fős családnak 45 dollárt kellett volna fizetnie a három Towel Cardért, akkor a bőröndből mégis előkerült. Nem tudták, mi az, szuvenírnek vitték volna haza, mert rajta volt a hotel logója és masszív lapocska volt...
Elég béna vagy! Ilyenkor meg kell türelmesen magyarázni, hogy takarítószert is kell vinni a végtakarításhoz, valamint ilyen helyen célszerű saját ágyneműhuzatot használni. ;)
Megint én vagyok a rossz. A Hurghada topikban kérdezte valaki, hogy az egyik kiemelten jónak számító ötcsillagos hotelben kap-e törölközőt, én meg visszakérdeztem, hogy tud-e valaki olyan 3-4-5 csillagos hotelt említeni, ahol nem kapott törölközőt? Na ez elég ahhoz, hogy megint én legyek a főg*ci, aki csak kioktatni tud, ahelyett, hogy türelmesen válaszolna.
Na, már 800-nál van a követők száma, mindjárt ezer, gyertek Ti is, hogy mihamarabb meglegyen a kellő szám és sorsoljanak. Persze remélem, hogy én nyerek:) (najó, nektek is hajrá!)
Szieszta időben gyorsan összeütöm az aktuális tatyilevest sajtos tésztával kb. ennyit szoktam főzni. Tavaly vettünk egy csirkét 6 euróért csuda pörcsi lett belőle. Vacsink mindíg gyros reggeli pedig az-az isteni görög vekni. Vaj dzsem szalámi sült tojás lecsó.
Na ezért nem megyek én már olyan helyre, ahová csoportot szerveznek.
Ó, van még aki az ilyesmit megeszi? Sima adatgyűjtés + ingyenes facebook reklámcsatorna kialakítása. Nem tudom egyébként nyert már BÁRKI ezeken a szállodás-facebookos játékokon? ::D
A lényeg lemaradt: megdöbbentő, hogy bejelentkezve láthatom a többi felhasználó címét, telefonszámát. Nem tudom ennek mi értelme, de igen súlyos magánadatkezelési hiba. Bónuszként a megadott adataimat nem tudom kitörölni, nem lehet a regisztrációt megszüntetni.
Szép, szép (tényleg), de kár, hogy nincs a weboldalon belső kép az apartmanokról. Szintén nincs fent árlista, még a plusz szaunáról sem, amit külön megemlítenek a játékszabályzatban. A szabályzatból nem derül ki, hogy egy nyertes hány plusz embert vihet, feltételezem annyit, amennyien a nyereményapartmanba beférnek (4-6), de a szabályzat alapján az is elképzelhető, hogy több nyertes kerül egy apartmanba.
Hallottál már a Duna Residence***** Apartmanfaluról Dunaszentmiklóson?
Nem!?
Mi is csak pár hónapja. Mióta itt dolgozunk….
Mivel sikeresek akarunk lenni, ezen változtatnunk kell, méghozzá gyorsan. Ebben NEKED elég nagy szerepet szánunk. Szeretnénk, ha kipróbálnád a szállást, az élménymedencét. Ingyen!
Lájkold a Duna Residence oldalát, oszd meg barátaiddal facebookon, vagy iwiwen / hívd meg őket/ tedd ki a saját faladra ezt a posztot, majd regisztrálj a honlapunkon:http://www.dunaresidence.hu
A résztvevők között februárig kisorsolunk 40 db 4 ill. 6 fős Luxusapartmant, (még kb 25 van) ahova hozhatod a barátaidat is! Aztán Február 12-13-án csapunk egy bulit a nyertesekkel! Leszünk egy páran.
Ha nem nyersz? Akkor is kapsz 10% kedvezményt ha szeretnél eljönni!
Mindenképp olvasd el a játékszabályzatot, hogy ne legyenek félreértések!
Bolyki Szilvia vagyok, végzős hallgató a Budapest Gazdasági Főiskolán, Idegenforgalom és Vendéglátás szakon. A Szakdolgozatomat a magyarországi lovas turizmusból írom, a felnőtt lakosság hozzáállásáról kutatást végzek. Arra szeretném kérni Önöket, hogy 5 percben segítsenek nekem az alábbi kérdőív kitöltésével! Eslő sorban a vidéken élő felnőtt lakosság véleményére lennék kíváncsi!
Nagyon régen nem élek vele:) Pár évvel ezelőtt hallottam több embertől is, hogy mi kerül bele...nos én köszönöm, de nem kérek belőle... Inkább maradok a jó kis házikosztnál:)