Trumatic LS 3200 fűtőegység volt a lakókocsiban. Az előző tulaj kiszerelte. Elvittem egy javasolt helyre és 187 e Ft javítási költségre kaptam ajánlatot. Leültem. Ez reális? Esetleg keressek használtat? Javaslat?
Ez így nagyon tág fogalom, 550-est kb. 1986 óta gyárt az Adria :) Jó lenne tudni, milyen évjáratban / árkategóriában kérdezel.
Általánosságban: régebben az Adria kicsit olcsóbb volt, mint az átlag; cserében kicsit gyengébb felszereltség járt hozzá. Mostanában már teljesen egyenértékű a többi elterjedt típussal.
Ha jól tudom Kecskemét közelében nincs csak futóműves. Legközelebb Bp 10. Kerület Újhegyi út, Kempingvilág kft van Neten megtalálod őket. Értenek hozzá, rendesek, profik, alkatreszt is tudnak ha kell. Minden mast is megoldanak ha kell, műszakiztatnak is.
Egy jótanács: kimondottan angol lakókocsi-tulajokat keress, mert az angolok ebben (is) eléggé különcek, sima európai lakókocsi tapasztalat oda nem mindig elég :/
Sziasztok. Üdvözlök mindenkit a fórumban. Most vettem egy Hobby 455 1985 gyártású lakókocsit. Ez az első, nincs semmi tapasztalatom e téren. A fűtést kiszerelte az előző tulajdonos , de minden megvan "talán" :) Szeretném a segítségeteket kérni, javításban, szerelésben, használati útmutatóval esetleg. Kecskemét és környékéről elsősorban, de tudok menni is. Köszönöm! Attila
Ne bántsd kérlek ! Csak jópofa szeretett volna lenni ! Biztosan az október 23-ai békemeneten érdeklődött a téma iránt ahonnan csak most ért haza. ( Rádióamatőr topik ) . Klassz hsz-ei vannak egyébként.
Hivjuk meg kedves Köz Tisztasági olv. társat egy közös lakókocsizásra talán nem fog megfagyni ebben a nagy hidegben.
-én nem tiltattalak ki sehonnan, csupán jeleztem a moderátornak a mocskolódó hozzászólásaidat. Megjött a figyelmeztetés de te még a tudomásulvételt is úgy oldottad meg, hogy elhelyeztél benne egy újabb személyeskedést. Ez mindenhol tiltott de a moderációs topicokban kiváltképp. Az, hogy ezt nem tudod felfogni, hogy ragaszkodsz hozzá, mindig a tied legyen az utolsó szó, nem az én hibám, azt kaptad amit megérdemeltél.
Szerintem menj és nézz meg egy lakókocsit belülről. Még a 30 évesekben is van fűtés. Az újak meg már határ a csillagos ég, felszereltséget tekintve. :-)
Sokaknak a lakasa nem olyan extra mint egy ilyen " bhideg" jószág. :-)
Hölgyeim, ez komoly ? Ilyen időben lakóznak ? Ha férfi ember írja az úgy rendben mert én is voltam katona és ilyen időben nem egyszer fűtetlen kicsi sátorban éjszakáztunk. De HÖLGYEK ilyen időben lakózna ? Emelem kalapom !
Köszönöm érdeklődésed. Sikerült. Holnap cseréljük is a kismegszakitót. Csak lassan halad mivel szigetelünk, a lukakat kifújuk purhabbal. Már csak találnom kell egy jó méretű wc-t és Hurrá. Nem gondoltam, hogy ilyen "kalandos" lesz ez a lakókocsis élet.
87-ben még olyan egyszerűek voltak a lakókocsik mint a fa ék. Ha azt az 1-2 kabelt ami az akkori korosztályban volt nem tudod azonosítani, akkor hozzá se kellene nyúlni.
Sziasztok. Üdvözlök mindenkit a fórumban és B.U.É.K. Szeretném a segítségeteket kérni. Mivel keresem keresem de nem találom. Szükségünk van a-z ig minden adatra (bekötés, kiszerelés stb.)