na bocs,szóval.. először is mind a két patch a sims2höz DVDt kért,nekem pedig 4CDs kiszerelésben van meg. Másodszor azt írta ki,hogy hiba (történt?) a frissítés telepítésekor. csak ennyit..
Köszi,hogy válaszoltál a problémámra Day for day! De ezzel is akadt egy kis probléma. Kiírta,hogy hiba merült fel a frissítés telepítésekor.. erre véletlenül nem tudsz vmit?:)
Sziasztok! A PS2 Sims2 ugyanolyan , mint a pc-s változat? Ugyanúgy lehet vele építkezni, elmenteni stb.? Légyszi válaszoljon valaki, akinek a PS változat van meg, vagy ismeri! Köszi!
Bocsánat ha rosszul sejtem, de másolt programról van szó, igaz?
Ha jól emlékszem, akkor a Sims 2 (alap) frissességét ellenőrzi a University telepítésekor. Én azt csináltam, hogy a Sims 2 (alap) feltelepítése után felraktam azt a patch-et, amit a hivatalos oldalról töltöttem le (www.thesims2.com). Utána telepítettem a University-t és ilyenkor nem érdeklődött.
Egyébként javaslom a hivatalos oldalon található összes patch felrakását, célszerű mindegyiket az adott kiegészítő feltelepítése után (azaz: Sims 2, Sims 2 patch, University, University patch és így tovább).
Lenne egy nagy problémám. Amikor a Sims2 Universityjét telepítem a végén a SIm2 4es CDjét kéri. be is rakom,de vmi errort ír ki...és befejezi a telepítést és letörli az egész progit (Universityt,amit eddig felrakott...).
Köszi. Már bontogatom a szárnyaimat mint kezdő boltos, nem is egy egyszerű eset ez az tuti. De nagyon leköt az új lehetőségek tárháza, ugyhogy most is megyek "üzletelni".
Egen, ez így műxik! Minden nap, pontban 18:00-kor "öregszenek"... Persze ezt Te is gyorsíthatod, ha megkapod rá a lehetőséget (talán az utolsó 24 órában a korváltó sim-re kattintva új menüpontod lesz.)
Azt nem tudom, de kisbababol nem lesz gyerek, es ez igen faraszto. Erdemes a gyerekke valasig visszakapcsolni az oregedest, es kozben eletelixirrel lassitani a folyamatokat.
Lenne egy butának tűnő kérdésem, hátha valaki tud rá válaszolni. Ha a játékmenetben kikapcsolod kóddal az öregedést, és közben gyereket csinálsz, akkor az meg sem születik mindaddig, amíg vissza nem kapcsolom az öregedés folyamatát? Logikailag igen lenne a válasz, idő hiányában még nem tudtam kipróbálni. De hátha valaki aki ezet a topikon jár már kipróbálta és így tud nekem válaszolni a kíváncsiságomat kielégíteni. Előre köszi.
Szerintem jobban jársz, ha letöltöd magát a játékot, hisz hivatalosan is megvan magyarul. Torrent oldalról megy talán a legkönnyebben a letöltés: torrentspy.com
Még egy dolog, a warezhez: egyértelműen ez az egyik oka (a másik a fix fejlesztői környezet), ami miatt a játékfejlesztők át fognak térni előbb-utóbb a kizárólagos konzol fejlesztésre. Nem éri meg pc-re bármit is kiadni, ha az hamarabb leszedhető a netről mint a boltok polcairól.
Ajánlanám a Black Hole cég Mark of Chaos című játékának megtekintését.....kicsit más tészta mint a sims2, viszont technikailag nagysegrendekell jobb mint ez....lásd pl. a Blizzard szinvonalú introt.
Magyarok fejesztik, Magyarországon. (tehát nem távolba szakadt hazánk fiai mint pl. a hitman 2-3-4 esetében)
Az tény, hogy befektetőt itthon soha nem fogsz találni, de kreativitásban, erőforrásokban, észben ott vannak a srácok (ha nem magasabban) mint a külföldi fejlesztők. (tipikus példa az EA, nem adtak ki az utóbbi 5-10 évben olyan játékot ami ne lett volna egy bughalmaz)
Jah, a Simshez kellett egy Will Wright nevű zseni és baromi sok szerencse, kevés olyan játék van, ami ennyire újdonságot hozott volna a piacra.
Ha előbb házasítod össze őket, akkor vele megy az összes családtag, de ha előbb az összeköltözésre (azt hiszem "move in") katt., akkor megjelenik egy kis panel, hogy kiket szeretnél beköltöztetni. Én csak a pasit költöztettem be, a tinilányát nem, de kisgyerek simeknél ezt nem engedi a játék. Most a tinilány egyedül van.
Érdemes minnél előbb beszerezni, mert fura dolgokat is lehet benne művelni, pl. a pasit elrabolják az ufók, 1 nap múlva visszahozzák terhesen, majd 3 nap elteltével szül egy ufó gyereket. :)))
nekem még nincsen meg a jatek de van egy kérdésem. ha van egy nő, plusz egy lány egy családban, akkor ha egy pasi elveszi a nőt, akkkor az ugye hozzáköltözik. és a lány is megy?
En lattam, nem is egyet. (Ez a munkammal kapcsolatos, es nem veletlen.)
Eleg sok magyar dolgozik a jatekszoftveriparban, nem kell felteni oket, megtalaljak a szamitasaikat. Az viszont eleg romantikus otlet, hogy majd itt Magyarorszagon valaki kifejleszt egy Sims szintu jatekot. Az ilyen szoftver fejlesztesehez akkora eroforrasokra van szukseg, ami ebben az orszagban nincs es nem is lesz.
Sajna, vagy nem sajna, az egész világon megy a warez. Ami elmegy warezba, abból nincs jövedelme az alkotónak. Mondjuk, zenei téren leszarom, hogy azért az MP3-ért kapott-e lóvét valaki, mert úgyis túl jó dolguk van a zenei sztároknak, még ha magyar is. Kihoznak valami szart, és van egy új lemez, zabáljad, vaze, akkor is ha nagyon kaki, majd eladja a hírnév. (persze vannak kivételek)
Viszont egy játékot összerakni már kicsit komolyabb meló (zenei oldalt ismerem, a szoftver oldalról meg tudok annyit, hogy nem vállalnám be...). Ki találkozott már egyetlenegy híres szoftveríróval?
Tehát, ha a játékok között sok a warez, akkor nem lesz új játék, mert előbb utóbb nem lesz rá kavics. És itt kiemelném a magyar játékfejlesztők sorsát. Ha mindenki kifizetné a gémért, ami nekik jár, akkor a magyar játékipar tarolna, nem kellene külföldi pénzéhes cégeket bevonni, és nem lennének ilyen magasak az árak sem.
A véleményeddel tulajdonképpen egyetértek, azonban ez a fene nagy másolás, warezolás - szerintem - elsősorban azért is van, mert brutálisan magasak a szoftverárak.
Pl.: The Sims 2 - kb. 12.000 Ft, kiegészítők, kb. 7.000 Ft.
Teszem azt: ha az alapjáték 5000 alatt lenne, az egyes kiegészítők pedig max 2.500, akkor szerintem sokkal többen megvennék. Végül is kb. 15.000-ből meglenne a teljes készlet jogtisztán. Én ennyit biztosan áldoznék rá.
Amúgy meg uncsi, hogy itthon már minden nyugati színvonalú, kivétel az emberek nagy többségének a jövedelme. De ez inkább más kérdés, nem igazán erre a fórumra tartozik.
Vagy tanulja meg, ha annyira sajnálja rá azt a pénzt, amit szerintem megér. Valamit valamiért.
Ez a warez dolog szerintem olyan, mintha dolgoznál, de nem kapnál fizut, mert az valahol nem érkezik el hozzád. Tiszteletben kellene tartani mások munkáját mindenkinek, és akkor talán nem itt tartanánk mindannyian...országostul, nemzetestül...
Nem akarok mélyen belepofázni a dologba, de aki nem tud mit kezdeni a warezzal és a crack-kel, mini image dolgokkal (főleg, hogy csak vissza kellene olvasnia) az tényleg vegye meg az eredetit, megoldódik az ezirányú gondja.