Köszönjük mindenkinek, hogy időt szakított, és eljött!
Jelenleg fingom sincs, hogy mizu az anyaggal, azt tudom, hogy kb. a hónap közepére lesz meg a vágott cucc. Állóképek készültek, de még várom, hogy a kiadó átküldje. Még egyszer thx!
Jaaa! Oké, de valamennyire félreérthetően is írtál (mintha amúgy haza akart volna menni... :-)Nagy csibész BéJé, de nem indult a kijárat felé, vígan diskurált a többiekkel (...és csak nem képzeled, hogy hagytuk volna elkódorgni!? :-)).
Ó, ha én ezt tudom! Azt mondta BJ, hogy Kend jön érte, a kocsi meg ottmarad, ezért távoztam hát nyugodt szívvel a tetthelyről. Nem tudtál jönni ezek szerint? (Ha tudom... na mindegy. Ma mindegy. Má' mindegy...) Köszi Gergő :-).
Magam részéről köszönöm a meghívást a zkrnek a sörömre, bár Eördögh-ön keresztül megpróbáltam fizetni, de ahogy hallottam, sikertelen volt...mégegyszer kösz, jó buli volt!
Ha valakinek esetleg van gázöngyújtó-töltője otthon elfekvőben, klassz lenne ha elhozná a forgatásra, vagy az is jó, ha mondana valaki egy szombatonisnyitvatartó öngyújtó-töltőst. Hurrá, Neked biztos van ilyesmid!(?)