Totálisan, még attól is igénytelenebbek, és maradiak, akik egy "beszáradt" rockerért rajonganak, aki még arra sem érdemes, hogy a nagyszerű Danubius felborítsa vele a remek Baby sistersből, Romantikból stb. stb......álló műsortervét. ( Britneyt se felejtsük el!!! )
Mire gondolsz, hogy leszólás volt?Arra, hogy azt írtam Makóról megér egy utat?Dehogy!!Csak mostanában ritkán járok Szegedre,mert nem nagyon van rá indokom.DE Bryan jó indok,hogy meglátogassam egyik legkedvesebb magyar városom.Imádom Szegedet.A Szabadtéri fogadatlan prókátora vagyok,imádok a Kárász utcán sétálni,ahogy a Tisza-parton süttetni az arcom:) És azt hiszem tudom,melyik használt ruha boltra gondolsz..Ami kb. egy távolságra van az Attila és a Hajnóczy utcától is( ugye Gogol,Guttenberg,Hajnóczy a sorrend?)
Vagy Győzike! A kérdés, hogy az emberek még győzik-e!! :DDD Sajnos túl hosszú a lista, kár vesződni vele. Ezek a "csodabogarak" még arra sem méltók, hogy a BA Fórumot bemocskoljuk velük. Jah, tudom, hogy én kezdtem... :))) Érzem, ahogy elönti az agyam az adrenalin... :)))) Hi-hi-hi!
Nekem is úgy rémlett, hogy korábban még játsották ők is. Amúgy meg leszokram a rádióról, mert nincs hozzá távirányító és meguntam a sok futkosást, ha élvezhető zenét akartam. Vagy legalább elviselhetőt! :(
a danubius rádió nagyon megváltozott az elmúlt években...régebben szinte minden nap többször is leadtak BRYAN számokat...emlékszem amikor még az Open Road megjelent minden este leadták,és több Bryan számot is rajtuk keresztül ismertem meg(na jó az már több mint 4 éve volt)
most meg már csak a mai vírnyákoló k....kat játsszák meg a sok kis nyálas b...igyereket ...nem tudják ők h mi a ZENE:(
manapság már nem az számít h mennyire tehetséges vki és mennyire van jó hangja hanem az h milyen botrányokkal tudja felhívni magára a figyelmet....
Köszi a választ és a tartalmat. :) Jó filmnek tűnik, korábban már hallottam róla, de azt hittem, rég lemaradtam a filmről. És túléli valaki? Persze a nézőkön kívül... :)))) Mintha úgy rémlene, hogy félrediagnosztizálják valamelyiküket és kutya baja valójában.
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Mielőtt valaki megoffolna (bocs, megorrolna) ránk, témaváltás:
Nézelődtem egy kicsit az IMDB-n. Találtam pár olyan dolgot, ami nekem új. Fölvilágosítanátok? :) Idézek:
"Soundtrack:
# "Billable Hours" (1 episode, 2007) - The Killer Comma (2007) TV episode ("Don't Forget Me (When I'm Gone)") # Bridge to Terabithia (2007) (writer: "A Place for Us") (producer: "A Place for Us") # Cashback (2006) (performer: "Mysterious Ways") # Colour Me Kubrick: A True...ish Story (2005) (writer: "I'm Not The Man You Think I Am", "It's All About Me", "Rely On Me", "Too Good To Be True", "Gift Of Love") ... aka Appelez-moi Kubrick (France) ... aka Color Me Kubrick (USA: new title) # Ella Enchanted (2004) (writer: "If You Believe") "
Ezeket honnan szerezhetem be?
Don't Forget Me (When I'm Gone) A Place for Us Rely On Me Too Good To Be True Gift Of Love If You Believe + ami ezek közül "nem angolul" is létezik.
A Cashback (2006-ból!!) pusztán érdekesség gyanánt, mert a "Mysterious Ways" ismerősnek tűnik mostanában!
Újabb idézet, na erről se tudtam. Ti meg lehet, hogy már a fejeteket fogjátok... :))
"Actor:
1. Twisted Tango (2004) .... Man 3. "Baywatch" (1 episode, 1998) ... aka Baywatch Hawaii (USA: new title) - White Thunder at Glacier Bay: Part 1 (1998) TV episode 4. "Big Sky" (1997) (mini) TV mini-series 6. The Real Story of the Three Little Kittens (1990) (V) (voice) .... Hoodwink"
Baywatch??? :)))))
Ezen a képen olyan kis ... öööö ... jófiú. :)))) Édi!
A műfaj dráma, de van benne humor. Bakancslista címen fog a mozikba kerülni. Bemásolom a tartalmát.
Sok évvel ezelőtt Carter Chambers (Morgan Freeman) filozófiatanára azt javasolta diákjainak, hogy állítsanak össze egy "bakancslistát", vagyis gyűjtsék össze azokat a dolgokat, amelyeket meg akarnak tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobják a bakancsot. Carter ugyan szorgalmasan írogatta álmait és terveit, a valóság azonban közbeszólt. A házasság, a gyerekek, a rengeteg felelősség és a 46 évnyi autószerelés közben bakancslistája szép lassan az elszalasztott lehetőségek szomorú lajstromává lett. Ezeken töprengett, hogy elüsse valamivel azt a temérdek, motorházakban és alvázak alatt eltöltött időt. A milliárdos Edward Cole (Jack Nicholson) soha nem látott még befejezetlen listát. Mindig is túlságosan lefoglalta a pénzcsinálás és birodalmának kiépítése, úgyhogy nemigen gondolkodott azon, hogy mire is volna szüksége azon túl, hogy megkösse következő nagy üzletét, vagy megigyon egy csésze különleges kávét. Aztán egy nap az élet váratlan és sürgős figyelmeztetést küld mindkettőjüknek. Carter és Edward közös kórteremben találják magukat, ahol bőven van idejük azt fontolgatni, vajon mi jöhet még ezután, és hogy mennyire tartják saját kezükben a sorsukat. Nyilvánvaló különbségeik ellenére hamar felfedezik, hogy két nagyon fontos dologban hasonlítanak egymásra. Egyrészt egyikőjük sem tudatosította magában, hogy ki kellene egyeznie végre magával és az élete folyamán meghozott döntéseivel. Másrészt égető vágy ébredt bennük, hogy hátralévő idejükben azt tegyék, amit mindig is szerettek volna. Úgyhogy a bakancslista többé nem csak az agyat tornáztatja, hanem előjegyzési naptárrá lép elő. És a két, csak látszatra nagyon különböző ember, ellenszegülve az orvos utasításának és a józan észnek, elhagyja a kórházat. Nyakukba veszik a világot, és a Taj Mahaltól a Szerengeti Nemzeti Parkig, a legjobb éttermektől a legsiralmasabb tetoválószalonokig, a régi versenyautók vezetőfülkéjétől a légcsavaros repülőgép nyitott ajtajáig mindenhová elmennek, hogy valóra váltsák megálmodott kalandjaikat. Nem kell hozzá más, csak egy papírcetli, meg a szenvedélyes életösztön, amely hajtja őket útjukon. A világ nagyszerűségének megtapasztalása közben egyes tételek lekerülnek a listáról, mások pedig hozzáíródnak. De hőseink így is, úgy is ugyanazokkal a nehéz kérdésekkel és még nehezebb válaszokkal szembesülnek, amelyek mindannyiunkat gyötörnek. Ezalatt pedig, még ha nem is vallják be maguknak, igaz barátokká válnak. Mindezt humorral, szellemesen, okosan és szívvel no, meg egy jó adag pózolással teszik. Hát igen. Néha az embernek nem is kell más, csak egy szigorú határidő, hogy az élete igazán beinduljon.
Eldarion: Köszi a képeket :))) Tényleg nem én tehetek róla, hogy ilyen formás virgácsa van! :)))) Meg a többi... :)))) A We found what we were looking for nekem is nagyon tetszik, meg a she's got a way és természetesen az ITISE! Az a film vígjáték vagy valami "depressziós" műfaj?
Robin: Akkor az alvást nem nagyon viszed túlzásba mostanában. Ne add föl, előbb-utóbb összejön! :)) Köszi a cikket. Dániába sokat jár... :)) Gyanúúúús :)))) A UK verzió és az itt kapható között mi a különbség?
Bluebrill: Köszi a választ, én is arra tippeltem. Kár, hogy ilyen kicsi volt a készletük! :( De legalább te jól jártál! :) Azt hiszem, rám célozhattál, amikor a leszólást írtad. Jól sejtem? Nem, nem leszólásnak készült, inkább azt jelenti, hogy "Juhéééééj-ihajjjj-csuhajjjj!!!!" Egészen eddig ugyanis én is azt hittem, hogy Szeged az "én szép kis városom". De látom, már, hogy osztozunk rajta. :))))) Sebaj, sok jó kis helyen is elfér! :)))))
A Danubius egy ekkora suttyó rádió??? Lefogadom, ha Fresh-t, Britney-t vagy valami más nyivákolást kértél volna, csak annyit kérdeznek, melyik remekbeszabott dalukat óhajtod a százból! És egyúttal megkövetem a cicákat, nem sértésnek szántam, habár eme kijelentésem rájuk nézve igencsak bántó... :))) De legalább tudták, kiről beszélsz? És mit mondtak? Hogy ilyen "beszáradt karrierű rockerrel" nem mocskolják be a kínálatukat??? (a 2340. hozzászólásodatt plagizáltam - részben) Lehet, hogy valami kevésbé "beszáradt" rádiót kéne keresnünk, ahol a Zenét is értékelik, nem csak a kipakolt női testrészeket?! :)))))))))
Kellemes hetet mindenkinek! :))) És be ne száradjatok a 11-től! :))) Veggie
Tudom ennek semmi köze Bryanhez, de most láttam egy fantasztikusan jó filmet két fantasztikusan jó szinésszel, és úgy gondolom ezt mindenkinek látnia kellene. Aki teheti menjen és nézze meg. Itt a trailer linkje:
Ne utáljatok meg, de már nem bírtam kivárni és letöltöttem az albumot! ( azért majd persze megveszem eredetiben is ) Szerintem szuper!!!:-)))))))
Nagyon nagyon jó zenék vannnak rajta, annyira tetszik!!!!!! A We found what we were looking for... ...hát az valami gyönyörű!!!:)))))))))))))))))) Hogy lehet egy emberben ennyi jó zene?????
Track listing 01. tonight we have the stars 04:07 02. i thought i’d seen everything 05:07 03. i ain’t losin’ the fight 03:56 04. oxygen 03:35 05. we found what we were looking for 03:38 06. broken wings 03:37 07. somethin’ to believe in 04:01 08. mysterious ways 04:28 09. she’s got a way 04:42 10. flower grown wild 03:53 11. walk on by 02:55
Amikor irtad, akkor tettem le a lantot a meloban :D folyamatosan fogyott ki belőlem az elmult napok adrenalinja... mire hazaértem, már csak vánszorogtam... erre a felső szomszéd kitalálta, hogy szülinapi bulit rendez... :((( igy tettem-vettem, BA forumoztam, LOSTot néztem, HPt olvastam hajnal 1ig, mire tényleg annyira fáradt lettem, hogy már nem bírtam nyitva tartani a szemem...
új európai koncertdátumok vannak fent a ba.com-on... szeptemberre - nyugat európa... lássuk csak, hogy néz ki a lista :
Április eleje - Dél Amerika
Május vége, június eleje - Dánia
július vége, augusztus eleje - USA
szeptember vége - Nyugat Európa
október vége, nov eleje - UK
ezek szerint még szabad időpontok :
április vége, május eleje
junius vége, julius eleje
augusztus vége, szeptember eleje
mind remek időpont :) igazán eljöhetne felénk... bár Japán, Ausztrália és Kanada is várja...
najó, megyek rendet rakni, és már fél napja nem hallottam az... O X Y G E N - t :))) fulladozom !!! :)))